Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

Sveikos! Gal kas galit pasakyti, ar labai skiriasi RBA sampunai (is sios serijos http://elevita.lt/in...d...rt&Itemid=2 ) nuo Natura Siberica sampunu? Pvz., lyginant su NS sampunu pazeistiems plaukams ax.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Įsigijau Jūsų išgirtą RBA serumą iki 35 m. Naudojau prieš kremą, veido oda tokia skaisti visą dieną. Manau, vasarą labai tiktų naudoti vietoj kremo thumbup.gif
Atsakyti
tą serumą aš irgi turiu, bet žiemai veidui nenaudoju, nes vieno per maža, o su kremu jau per daug, tai kad nestovėtų ir negestų - naudojų krūtinės ir kaklo sričiai, o vasarą pirksiu ir vieną be kremo naudosiu veidui.
Atsakyti
http://www_eurokos_l...8dc6785a_b1.jpg nereali kaukė. wub.gif
Atsakyti
Man šita irgi labai patiko, superinė wub.gif
Atsakyti
Patiko ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikondrija @ 2012 01 03, 20:29)
Sveikos  4u.gif
Įsigijau Jūsų išgirtą RBA serumą iki 35 m. Naudojau prieš kremą, veido oda tokia skaisti visą dieną. Manau, vasarą labai tiktų naudoti vietoj kremo thumbup.gif

QUOTE(Juxt @ 2012 01 04, 09:50)
tą serumą aš irgi turiu, bet žiemai veidui nenaudoju, nes vieno per maža, o su kremu jau per daug, tai kad nestovėtų ir negestų - naudojų krūtinės ir kaklo sričiai, o vasarą pirksiu ir vieną be kremo naudosiu veidui.

Kreipiuosi i jus ir i visas kitas, turincias si seruma. 4u.gif Kur jus ji perkat? Domina Kaune. Niekur nerandu, buvau martinoje, keliuose eurokosuose, sako, kad neturi tokio dalyko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 04, 20:28)
Kreipiuosi i jus ir i visas kitas, turincias si seruma.  4u.gif Kur jus ji perkat? Domina Kaune. Niekur nerandu, buvau martinoje, keliuose eurokosuose, sako, kad neturi tokio dalyko...  unsure.gif

Siandien Megos Droge buvo, pacioje zemiausioje lentynoje, kur kremai sudeti sios serijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaika @ 2012 01 04, 20:28)
Kreipiuosi i jus ir i visas kitas, turincias si seruma.  4u.gif Kur jus ji perkat? Domina Kaune. Niekur nerandu, buvau martinoje, keliuose eurokosuose, sako, kad neturi tokio dalyko...  unsure.gif

Hyper Maximos Eurokose, Saulėtekio Eurokose, Pramonės Eurokose mačiau savo akimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 04, 20:47)
Hyper Maximos Eurokose, Saulėtekio Eurokose, Pramonės Eurokose mačiau savo akimis  4u.gif

As buvau Eurokose Luksio g., Save, Silainiuose, bet neradau. Turbut ejau tik i tuos eurokosus kur serumu neprekiauja. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, naudojančios Baikal Herbals prausimosi putas - ar jums viskas gerai su jomis? g.gif Išnaudojau lygiai pusę, ir pastaraisiaisi kartais pastebėjau, kad spaudžiant pompą, nebesusidaro normalios putos, o toks beveik vandenėlis išbėga doh.gif Niekam nieko panašaus nevyksta?
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 01 04, 22:42)
Merginos, naudojančios Baikal Herbals prausimosi putas - ar jums viskas gerai su jomis?  g.gif Išnaudojau lygiai pusę, ir pastaraisiaisi kartais pastebėjau, kad spaudžiant pompą, nebesusidaro normalios putos, o toks beveik vandenėlis išbėga  doh.gif Niekam nieko panašaus nevyksta?

Aš Sibericos putas turiu, irgi ne visada putos pasidaro.
Atsakyti