Sveikos! Gal kas galit pasakyti, ar labai skiriasi RBA sampunai (is sios serijos http://elevita.lt/in...d...rt&Itemid=2 ) nuo Natura Siberica sampunu? Pvz., lyginant su NS sampunu pazeistiems plaukams

Sveikos
Įsigijau Jūsų išgirtą RBA serumą iki 35 m. Naudojau prieš kremą, veido oda tokia skaisti visą dieną. Manau, vasarą labai tiktų naudoti vietoj kremo

Įsigijau Jūsų išgirtą RBA serumą iki 35 m. Naudojau prieš kremą, veido oda tokia skaisti visą dieną. Manau, vasarą labai tiktų naudoti vietoj kremo

tą serumą aš irgi turiu, bet žiemai veidui nenaudoju, nes vieno per maža, o su kremu jau per daug, tai kad nestovėtų ir negestų - naudojų krūtinės ir kaklo sričiai, o vasarą pirksiu ir vieną be kremo naudosiu veidui.
http://www_eurokos_l...8dc6785a_b1.jpg nereali kaukė.

Man šita irgi labai patiko, superinė

Patiko ir man

QUOTE(vikondrija @ 2012 01 03, 20:29)
Sveikos

QUOTE(Juxt @ 2012 01 04, 09:50)
tą serumą aš irgi turiu, bet žiemai veidui nenaudoju, nes vieno per maža, o su kremu jau per daug, tai kad nestovėtų ir negestų - naudojų krūtinės ir kaklo sričiai, o vasarą pirksiu ir vieną be kremo naudosiu veidui.
Kreipiuosi i jus ir i visas kitas, turincias si seruma.

QUOTE(zaika @ 2012 01 04, 20:28)
Kur jus ji perkat? Domina Kaune. Niekur nerandu, buvau martinoje, keliuose eurokosuose, sako, kad neturi tokio dalyko... 

Siandien Megos Droge buvo, pacioje zemiausioje lentynoje, kur kremai sudeti sios serijos.

QUOTE(zaika @ 2012 01 04, 20:28)
Kur jus ji perkat? Domina Kaune. Niekur nerandu, buvau martinoje, keliuose eurokosuose, sako, kad neturi tokio dalyko... 

Hyper Maximos Eurokose, Saulėtekio Eurokose, Pramonės Eurokose mačiau savo akimis

QUOTE(dontstop @ 2012 01 04, 20:47)
As buvau Eurokose Luksio g., Save, Silainiuose, bet neradau. Turbut ejau tik i tuos eurokosus kur serumu neprekiauja.

Merginos, naudojančios Baikal Herbals prausimosi putas - ar jums viskas gerai su jomis?
Išnaudojau lygiai pusę, ir pastaraisiaisi kartais pastebėjau, kad spaudžiant pompą, nebesusidaro normalios putos, o toks beveik vandenėlis išbėga
Niekam nieko panašaus nevyksta?

QUOTE(Orestes @ 2012 01 04, 22:42)
Merginos, naudojančios Baikal Herbals prausimosi putas - ar jums viskas gerai su jomis?
Išnaudojau lygiai pusę, ir pastaraisiaisi kartais pastebėjau, kad spaudžiant pompą, nebesusidaro normalios putos, o toks beveik vandenėlis išbėga
Niekam nieko panašaus nevyksta?

Aš Sibericos putas turiu, irgi ne visada putos pasidaro.