Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

QUOTE(zaika @ 2012 01 04, 21:51)
As buvau Eurokose Luksio g., Save, Silainiuose, bet neradau. Turbut ejau tik i tuos eurokosus kur serumu neprekiauja.  biggrin.gif  doh.gif

As pirkau IKI-Girstupio, bet ir kitur turetu but...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvineja: 05 sausio 2012 - 08:42
QUOTE(zaika @ 2012 01 04, 20:39)
Aciu.  4u.gif  Mega tik savaitgali galesiu pasiekt, tai reikes nusipirkt, jei dar bus.  biggrin.gif  doh.gif

jei droguose - tai reik ant kelienių ieškot biggrin.gif jie pačiose žemiausiose lentynose cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 01 05, 10:32)
jei droguose - tai reik ant kelienių ieškot  biggrin.gif jie pačiose žemiausiose lentynose  cool.gif

laugh.gif Aš irgi prisimenu, kaip droge vos ne ant kelių ieškojau babushkos veido serumo. Nu bet ko nepadarysi dėl tokio gėrio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 01 04, 21:42)
Merginos, naudojančios Baikal Herbals prausimosi putas - ar jums viskas gerai su jomis?  g.gif

Aš dar neįpusėjau, man karts nuo karto "maivosi" tos putos, bet šiaip vandenėlis nebėga, tik tokia skystesnė puta g.gif
Tik va Babuškos serumo jau nenaudoju kokią savaitę, man toks jausmas, kad jis paskatino spuogų atsiradimą unsure.gif Padarysiu pertraukėlę ir vėl bandysiu, gal vis tik ne jis kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2012 01 05, 09:55)
Aš dar neįpusėjau, man karts nuo karto "maivosi" tos putos, bet šiaip vandenėlis nebėga, tik tokia skystesnė puta g.gif

Gal pabandykit pies naudojant suplakti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2012 01 05, 10:34)
Gal pabandykit pies naudojant suplakti g.gif

Na kol aš patogiai prisitaikau ta dozatorių paspausti tai išpurtau kaip reikiant biggrin.gif Man kažkaip drėgnom rankom sunkiai sekasi, o sausintis nematau prasmės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2012 01 05, 08:55)
Tik va Babuškos serumo jau nenaudoju kokią savaitę, man toks jausmas, kad jis paskatino spuogų atsiradimą unsure.gif Padarysiu pertraukėlę ir vėl bandysiu, gal vis tik ne jis kaltas g.gif

Vat as lygiai taip pat itariu, kad serumas man poras kimsti pradejo sunaudojus mazdaug puse pakuotes. Padejau i sali kuriam laikui, veliau bandysiu duoti antra sansa, nes oda neitiketinai gaivi ir svelni naudojant buvo.
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2012 01 04, 22:42)
Merginos, naudojančios Baikal Herbals prausimosi putas - ar jums viskas gerai su jomis?  g.gif Išnaudojau lygiai pusę, ir pastaraisiaisi kartais pastebėjau, kad spaudžiant pompą, nebesusidaro normalios putos, o toks beveik vandenėlis išbėga  doh.gif Niekam nieko panašaus nevyksta?

Man viskas ok, bet savųjų dar net neįpusėjau 4u.gif
Atsakyti
Kiek ml to serumo pakuotė? Labai tikėtina, kad ir man kimš poras, todėl net nežinau, ar verta bandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 01 05, 19:26)
Kiek ml to serumo pakuotė? Labai tikėtina, kad ir man kimš poras, todėl net nežinau, ar verta bandyt unsure.gif

30 ml. Šiaip gan greitai naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 01 05, 21:14)
30 ml. Šiaip gan greitai naudojasi.

drinks_cheers.gif net nejutau kaip jau įpusėjau smile.gif
Atsakyti
Aš sunaudojau visą serumą per 2,5 mėn, tepiau 1 kartą per dieną 4u.gif
Atsakyti