Aš dar neįpusėjau, man karts nuo karto "maivosi" tos putos, bet šiaip vandenėlis nebėga, tik tokia skystesnė puta
Tik va Babuškos serumo jau nenaudoju kokią savaitę, man toks jausmas, kad jis paskatino spuogų atsiradimą Padarysiu pertraukėlę ir vėl bandysiu, gal vis tik ne jis kaltas
Na kol aš patogiai prisitaikau ta dozatorių paspausti tai išpurtau kaip reikiant Man kažkaip drėgnom rankom sunkiai sekasi, o sausintis nematau prasmės
Tik va Babuškos serumo jau nenaudoju kokią savaitę, man toks jausmas, kad jis paskatino spuogų atsiradimą Padarysiu pertraukėlę ir vėl bandysiu, gal vis tik ne jis kaltas
Vat as lygiai taip pat itariu, kad serumas man poras kimsti pradejo sunaudojus mazdaug puse pakuotes. Padejau i sali kuriam laikui, veliau bandysiu duoti antra sansa, nes oda neitiketinai gaivi ir svelni naudojant buvo.
Merginos, naudojančios Baikal Herbals prausimosi putas - ar jums viskas gerai su jomis? Išnaudojau lygiai pusę, ir pastaraisiaisi kartais pastebėjau, kad spaudžiant pompą, nebesusidaro normalios putos, o toks beveik vandenėlis išbėga Niekam nieko panašaus nevyksta?