Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

QUOTE(Victorious @ 2011 11 16, 21:51)
O gal bandėt tokią su geltona spalva įpakavime? (Mano pirkta violetinė ant dangtelio).

Aš geltoną turiu, bet sandėliuke
Atsakyti
Gavau visą maišą gėrybių iš Elevitos thumbup.gif Dabar po truputį rašysiu atsiliepimus paie įvairius RBA produktus. Kol kas štai kas išbandyta:

Baikal herbals prausiklis - putos

user posted image

10 balų, jis tiesiog fantastiškas thumbup.gif Neįtikėtinai švelnus, super nuvalo net ir ryškų makiažą (su šešėliais, pravedimais ir tt). Nesausina, netraukia odos. Turbūt pats geriausias visų laikų prausiklis laugh.gif

Baikal herbals tonikas sausai odai, drėkinantis

user posted image

Šiaip sau. Valo, nesausina, ypatingo drėkinimo nepastebėjau. Turi nemalonų muilo kvapą unsure.gif Nepatogi pakuotė unsure.gif Palyginimui - miceliarinis skystis Eveline (nuo 45 metų) žymiai geresnis, jis iš tikrųjų drėkina ax.gif

Iš Baikal herbals dar turiu plaukų aliejų nuo slinkimo, kol kas neišbandžiau.

Kaukė veidui iš sertifikuotos linijos, nuo 35 metų

user posted image

Jokio poveikio unsure.gif

Tepaliukas nuo slogos ir peršalimo

user posted image
Mum su vaiku tiko, atstoja Resorbaną thumbup.gif Turiu ir kitų tepaliukų, dar neišbandžiau.

Vonelė kojom su garstyčiom, nuo peršalimo

user posted image

Tikėjausi daugiau unsure.gif Poveikis kaip paprastos jūros druskos (tik druska kainuoja du litus ax.gif ). Iš tos pačios serijos labiau patiko šita vonelė nuo nuovargio. Iš tikrųjų veiksminga:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 11 16, 23:17)
Aš geltoną turiu, bet sandėliuke

Išbandžiau violetinę. Mano galai truputį vėlėsi, tai jau po karto kaukė suminkštino, padarė glotnius, švelnius ir lengvai šukuojamus thumbup.gif. Tikrai kartosiu. Dar kaip už tokią kainą rolleyes.gif. 300ml, bet skystoka...
Draugė sakė, kad jai padėjo atgaivinti keliskart šviesintus plaukus.
Būtų smalsu ir su geltonaja palyginti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 lapkričio 2011 - 15:58
man toji su geltonu dangčiuku labai nepatiko. skaulaujant plaukus jie tokie švelnučiai, bet išdžiuvus.. labai suveldavo plaukus. toks apgaulingas efektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 11 24, 17:52)
Išbandžiau violetinę. Mano galai truputį vėlėsi, tai jau po karto kaukė suminkštino, padarė glotnius, švelnius ir lengvai šukuojamus thumbup.gif. Tikrai kartosiu. Dar kaip už tokią kainą rolleyes.gif. 300ml, bet skystoka...
Draugė sakė, kad jai padėjo atgaivinti keliskart šviesintus plaukus.
Būtų smalsu ir su geltonaja palyginti ax.gif

Išbandžiau geltoną. Visų pirma nepatiko, kad labai skysta. Visų antra, laikant ar 20min, ar 2min poveikis tas pats, tiksliau jokio. Plaunant plaukus jie nebūna slidūs kaip po kitų kaukių, o jiems išdžiūvus toks jausmas, kad ne tik kad nedrėkina plauko, bet jį dar labiau nusausina. Kažkoks nesusipratimas, o ne kaukė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 11 24, 18:45)
man toji su geltonu dangčiuku labai nepatiko. skaulaujant plaukus jie tokie švelnučiai, bet išdžiuvus.. labai suveldavo plaukus. toks apgaulingas efektas smile.gif

Ai dar yra ir su oranžiniu dangteliu, bet sakė, kad violetinė perkamiausia.
Atsakyti
Išbandžiau - labai patiko, labai švelnina ir glotnina plaukus, ko man ir reikia, malonus kvapas, o kaina akcijinė biggrin.gif Nusipirkau ir šampūna Nr.2, bet neišbandytas dar. Tik dar neatsakiau sau į klausimą, kodėl šitie gaminiai tokie pigūs unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Jau užsinorėjau ir babuškos šampūną, balzamą pabandyt biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2011 11 17, 14:41)
Baikal herbals prausiklis - putos

user posted image

10 balų, jis tiesiog fantastiškas  thumbup.gif  Neįtikėtinai švelnus, super nuvalo net ir ryškų makiažą (su šešėliais, pravedimais ir tt). Nesausina, netraukia odos. Turbūt pats geriausias visų laikų prausiklis   laugh.gif

Kokiai odai skirtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 lapkričio 2011 - 20:24
QUOTE(Victorious @ 2011 11 24, 20:24)
Kokiai odai skirtas?

rašoma,kad visiems odos tipams.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 11 24, 22:27)
rašoma,kad visiems odos tipams.

Aha, perskaičiau biggrin.gif, bet neprisimenu, kokia dontstop oda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 24 lapkričio 2011 - 20:41
QUOTE(Victorious @ 2011 11 24, 21:40)
Aha, perskaičiau biggrin.gif, bet neprisimenu, kokia dontstop oda...

Sausa 4u.gif

Išbandžiau iš Baikal herbals aliejų nuo slinkimo

user posted image

Privalumai - iš tikrųjų veiksmingai stabdo plaukų slinkimą thumbup.gif
Trūkumai - kaip ir visų aliejų (nedraugauju aš su jais unsure.gif ) - riebus, sunkiai išsiplauna
Papildyta:
Ir dar vienas išbandytas RBA produktas - rožinis pirties muilas

user posted image

Jau išbandyti visi 3 muilai (juodas, baltas, rožinis). Labiausiai patiko juodas, lyginant su kitais turi tokius privalumus: patogesnė želė konsistencija, malonesnis kvapas, neįprasta spalva biggrin.gif , lapukas biggrin.gif
Antroje vietoje būtų rožinis. Mažiausiai patiko baltas - itin tirštas, sunkokai kabinasi, kvapas neypatingas.
Atsakyti
o jūs tą pirties muilą pirtyje ir naudojat ar kaip? mastau.gif
Atsakyti