Mano plaukai tai ganėtinai besiriebaluojantys + labai stori, aš purškiu ant šlapių plaukų, tai man jis jų tikrai nepariebino

QUOTE(illuminated @ 2011 11 10, 08:53)
Mano plaukai tai ganėtinai besiriebaluojantys + labai stori, aš purškiu ant šlapių plaukų, tai man jis jų tikrai nepariebino 

Va va ir as pastebejau kad ant slapiu plauku uzpurskus neriebina, o kita diena purskiau ant sausu tai greitai sulipo

Seruma naudoju dar labai trumpai tai poru kimsimo dar nepastebejau, mano oda misri tai patinka kad nera riebus, toks ganetinai svelnus

QUOTE(FoxLady @ 2011 11 10, 09:24)
Va va ir as pastebejau kad ant slapiu plauku uzpurskus neriebina, o kita diena purskiau ant sausu tai greitai sulipo

Aš ant sausų plaukų niekada nieko nepurškiu, tik ant šlapių po plovimo

o man patiko purškiklis, purškiau ant šlapių plaukų, ir galiu pasakyt, kad laaabai gausiai, aš visas priemones naudoju laba netaupiai, tai plaukų visai nesuriebino, plaunu plaukus kas antrą dieną. Jei riebintų mesčiau lauk negalvodama, būtų didžiulis minusas.
Aš purkšdavau ant sausų plaukų, ne itin gausiai, neriebindavo, plaukus plaunu kas 5 dienos, tipas sausas

Traukiu i pirkiniu sarasa Agafjos suruma
Kiek jis kainuoja be nuolaidos ir kur galiu ji nusipirkti, busiu LT neilgai, neturesiu laiko paieskoms

Aš irgi naudoju tą purškiklį skatinantį plaukų augimą su pipiru, tai man visai neriebalina plaukų
Tikiuosi užsiauginti kasas. 
Papildyta:
Be nuolaidos kainuoja apie 12 Lt. Yra pirkti Eurokos, tik pažiūrėkite galiojimą datą ant pakuotės, aš vos nenusipirkau tokios, kurio galiojimas baigiasi sausio mėn.

Papildyta:
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 10, 11:17)
Kiek jis kainuoja be nuolaidos ir kur galiu ji nusipirkti, busiu LT neilgai, neturesiu laiko paieskoms 

Be nuolaidos kainuoja apie 12 Lt. Yra pirkti Eurokos, tik pažiūrėkite galiojimą datą ant pakuotės, aš vos nenusipirkau tokios, kurio galiojimas baigiasi sausio mėn.

QUOTE(Eljerny @ 2011 11 10, 10:17)

Plaukų purškiklis su pipirais kainuoja apie 11lt, o veido serumas be nuolaidos kažkur apie 6-7lt

QUOTE(Eljerny @ 2011 11 10, 10:17)

Droge mokejau apie 7lt. Nesuprantu kaip/is ko tokia pigia produkcija pagamina

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 10, 10:45)

Dekui

QUOTE(FoxLady @ 2011 11 10, 11:21)
Droge mokejau apie 7lt. Nesuprantu kaip/is ko tokia pigia produkcija pagamina
Buvo net truputi baisu tepti veida
Ir pakavimas geras - stiklinis buteliukas su pipete ir tik 7lt, tai kokia lieka savikaina pacio kremuko

Nes gamina Rusijoje, ne kokioj France

QUOTE(Eljerny @ 2011 11 10, 12:48)
Nes gamina Rusijoje, ne kokioj France
Ten yra rublis, o ne euras. Kaip FR, kremas kainuoja 8Eurus, o LT toks pat 50Lt ir skaitosi labai geras, nes brangus, bet FR tie 8eur labai nedaug, bet sugeba uz tokia suma pagaminti gera kremuka, ji isreklamuoti ir dar pasipelnyti 

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 11 10, 09:04)
O veido kaukes ir plaukams kaukes nebandet? Minejot, kad atidavet mamai, gal nepatiko 

Nebandžiau. Veido kaukę ir pirkau būtent mamai. Plaukų kaukę gal savaitgalį išbandysiu.