Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas iš Babuški Agafji

Mano plaukai tai ganėtinai besiriebaluojantys + labai stori, aš purškiu ant šlapių plaukų, tai man jis jų tikrai nepariebino g.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 11 10, 08:53)
Mano plaukai tai ganėtinai besiriebaluojantys + labai stori, aš purškiu ant šlapių plaukų, tai man jis jų tikrai nepariebino  g.gif

Va va ir as pastebejau kad ant slapiu plauku uzpurskus neriebina, o kita diena purskiau ant sausu tai greitai sulipo doh.gif
Seruma naudoju dar labai trumpai tai poru kimsimo dar nepastebejau, mano oda misri tai patinka kad nera riebus, toks ganetinai svelnus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 11 10, 09:24)
Va va ir as pastebejau kad ant slapiu plauku uzpurskus neriebina, o kita diena purskiau ant sausu tai greitai sulipo doh.gif

Aš ant sausų plaukų niekada nieko nepurškiu, tik ant šlapių po plovimo ax.gif Bet man riebino ax.gif
Atsakyti
o man patiko purškiklis, purškiau ant šlapių plaukų, ir galiu pasakyt, kad laaabai gausiai, aš visas priemones naudoju laba netaupiai, tai plaukų visai nesuriebino, plaunu plaukus kas antrą dieną. Jei riebintų mesčiau lauk negalvodama, būtų didžiulis minusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 10 lapkričio 2011 - 09:45
Aš purkšdavau ant sausų plaukų, ne itin gausiai, neriebindavo, plaukus plaunu kas 5 dienos, tipas sausas 4u.gif
Atsakyti
Traukiu i pirkiniu sarasa Agafjos suruma bigsmile.gif Kiek jis kainuoja be nuolaidos ir kur galiu ji nusipirkti, busiu LT neilgai, neturesiu laiko paieskoms blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju tą purškiklį skatinantį plaukų augimą su pipiru, tai man visai neriebalina plaukų thumbup.gif Tikiuosi užsiauginti kasas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 10, 11:17)
Traukiu i pirkiniu sarasa Agafjos suruma  bigsmile.gif Kiek jis kainuoja be nuolaidos ir kur galiu ji nusipirkti, busiu LT neilgai, neturesiu laiko paieskoms  blush2.gif

Be nuolaidos kainuoja apie 12 Lt. Yra pirkti Eurokos, tik pažiūrėkite galiojimą datą ant pakuotės, aš vos nenusipirkau tokios, kurio galiojimas baigiasi sausio mėn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 10, 10:17)
Traukiu i pirkiniu sarasa Agafjos suruma  bigsmile.gif Kiek jis kainuoja be nuolaidos ir kur galiu ji nusipirkti, busiu LT neilgai, neturesiu laiko paieskoms  blush2.gif

Plaukų purškiklis su pipirais kainuoja apie 11lt, o veido serumas be nuolaidos kažkur apie 6-7lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 10, 10:17)

Droge mokejau apie 7lt. Nesuprantu kaip/is ko tokia pigia produkcija pagamina g.gif Buvo net truputi baisu tepti veida biggrin.gif Ir pakavimas geras - stiklinis buteliukas su pipete ir tik 7lt, tai kokia lieka savikaina pacio kremuko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2011 11 10, 10:45)
Be nuolaidos kainuoja apie 12 Lt. Yra pirkti Eurokos, tik pažiūrėkite galiojimą datą ant pakuotės, aš vos nenusipirkau tokios, kurio galiojimas baigiasi sausio mėn.  4u.gif

Dekui 4u.gif taip, zinau, Eurokos reikai itin atidziai ziureti galiojimo laika doh.gif

QUOTE(FoxLady @ 2011 11 10, 11:21)
Droge mokejau apie 7lt. Nesuprantu kaip/is ko tokia pigia produkcija pagamina g.gif  Buvo net truputi baisu tepti veida biggrin.gif Ir pakavimas geras - stiklinis buteliukas su pipete ir tik 7lt, tai kokia lieka savikaina pacio kremuko doh.gif  biggrin.gif

Nes gamina Rusijoje, ne kokioj France biggrin.gif Ten yra rublis, o ne euras. Kaip FR, kremas kainuoja 8Eurus, o LT toks pat 50Lt ir skaitosi labai geras, nes brangus, bet FR tie 8eur labai nedaug, bet sugeba uz tokia suma pagaminti gera kremuka, ji isreklamuoti ir dar pasipelnyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 11 10, 12:48)
Nes gamina Rusijoje, ne kokioj France  biggrin.gif Ten yra rublis, o ne euras. Kaip FR, kremas kainuoja 8Eurus, o LT toks pat 50Lt ir skaitosi labai geras, nes brangus, bet FR tie 8eur labai nedaug, bet sugeba uz tokia suma pagaminti gera kremuka, ji isreklamuoti ir dar pasipelnyti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Taip ir yra.
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 11 10, 09:04)
O veido kaukes ir plaukams kaukes nebandet? Minejot, kad atidavet mamai, gal nepatiko  ax.gif

Nebandžiau. Veido kaukę ir pirkau būtent mamai. Plaukų kaukę gal savaitgalį išbandysiu.
Atsakyti