Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE((li)julija(li) @ 2011 11 09, 13:37)
O aš vat susiduriu su tuo, kad bijau rikiuotis, kažkaip, kai mokiausi su instruktorium, tokių situacijų mažai buvo - eismas nedidelis, tai ir persirikiuot problemų nebūdavo, regitroj kai laikiau irgi, kažkaip tuščia visur buvo, o dabar, kai pati išvažiuoju, matau, kad grybą pjaunu  schmoll.gif  Nepagaunu atstumo veidrodyje ir nedrįstu rikiuotis, o kai labai jau reikia, tai žiūriu per petį ar telpu, būna sustoju vos ne vidury gatvės, žodžiu  doh.gif  Dėl to bijau važiuot viena  unsure.gif  Gal kas kokių praktinių patarimų šiuo klausimu turi, būčiau dėkinga  4u.gif

Normalu kad pradžioj sunku rikiuotis. Ir aš sakiau 'šakės, kaip bijau rikiuotis'. Čia svarbu greita reakcija ir greitas situacijos vertinimas. Rodyk posūkį, dirstelk į šoninį veidrodėlį (turi būti gerai nureguliuoti), dirstelk į salono veidrodėlį, jei nesi tikra, pasuk galvą 90 laipsnių kampu ir jei nesimato kitos mašinos, gali rikiuotis (visiškai į nugarą žiūrėti nereikia). Aš ir pati per petį dažnai žiūriu nors kai mokiausi niekada nežiūrėdavau. Ir patarimas būtų 'neskubėk', jei abejoji ar spėsi, geriau palauk. Tik nepamirškit pirma posūkį įjungt, o tada dairytis, nes be posūkio tai tikrai nieks nepraleis.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 09, 15:00)
aš 60lt. mokėjau.

Tiek pat kiek pas mus Raseiniuose thumbup.gif
Vis gi nusprendziau Mazeikiuose laikyt, mano instroktoriaus pazadai ir vel liko tik pazadais... doh.gif
Gal galetum instruktoriaus kontaktus parasyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 09, 19:41)
mano instroktoriaus pazadai ir vel liko tik pazadais...  doh.gif

bet tai koks zaraza unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 09, 14:00)
aš 60lt. mokėjau.

Aš mokėjau 70 Lt (Vilnius)
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 09, 21:51)
bet tai koks zaraza  unsure.gif

Mhm ir visada taip, uzkniso juodai, jei sugalvos kada apsireikst pasakysiu aciu nebereik ;D Jei jam pinigu nereik tai ne mano bedos.
QUOTE(virgo77 @ 2011 11 09, 21:57)
Aš mokėjau 70 Lt (Vilnius)

As kaune daugiausiai po 80lt radau smile.gif
Atsakyti
Truputi įsiterpsiu pas jus blush2.gif Mačiau, kad keletas Klaipėdos merginu teiravos dėl maršrutų, šiokius tokius maršrutus turiu, kokybe nespindi, bet pati iš jų mokiaus, tai galėčiau atsiųsti, taip pat, kiek girdėjau, kad gruodžio mėn gali jie keistis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2011 11 09, 22:01)
Truputi įsiterpsiu pas jus  blush2.gif Mačiau, kad keletas Klaipėdos merginu teiravos dėl maršrutų, šiokius tokius maršrutus turiu, kokybe nespindi, bet pati iš jų mokiaus, tai galėčiau atsiųsti, taip pat, kiek girdėjau, kad gruodžio mėn gali jie keistis  4u.gif

buciau labai dekinga uz marsrutus
lauruciuxs0123@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 11 08, 16:29)
Nu neblogai neblogai,bet ne man..neislaikysiu,tikrai nesu nusiteisusi islaikyt is pirmo karto,jei pasakytu islaikei nesuprasciau... lotuliukas.gif

Kaip sakoma nusiteik blogiausiam, tikėkis geriausio biggrin.gif
Bet ir aš esu nusiteikus neišlaikyt iš pirmo karto, va taip įsitikinau ir viskas doh.gif Aišku, kvaila taip galvot doh.gif

kiek papildomų esi užsirašius ? g.gif
Spėju panašiu laiku laikysim biggrin.gif Aš irgi planuoju lapkričio gale, bet datos dar neturiu smile.gif

Db galvoju, kad reik pradėt gilintis į tuos techninius dalykus, ką ten gali paklaust, nieko dar neskaičiau doh.gif
Atsakyti
Denaxa, noriu taves paklaust, ar Andrejus, kur tu lankei varaivima pas ji (skaiciau instruktoriu temoje) Zukausko mokykloje, ir rasei, kad gerai ismoke, tai ne tas pats Andrius su akinukais is cia? Nezinau pas ka lankytii. Help.

http://www.vairavimomokykla.com/c/foto
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2011 11 10, 00:08)
Kaip sakoma nusiteik blogiausiam, tikėkis geriausio  biggrin.gif
Bet ir aš esu nusiteikus neišlaikyt iš pirmo karto, va taip įsitikinau ir viskas  doh.gif Aišku, kvaila taip galvot  doh.gif

kiek papildomų esi užsirašius ?  g.gif
Spėju panašiu laiku laikysim  biggrin.gif Aš irgi planuoju lapkričio gale, bet datos dar neturiu  smile.gif

Db galvoju, kad reik pradėt gilintis į tuos techninius dalykus, ką ten gali paklaust, nieko dar neskaičiau  doh.gif

Reikejo galvot kad islaikysi, as tai zinau, kad ispirmo karto viska islaikysiu, ne kiek nesigiriant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 10 lapkričio 2011 - 08:34
QUOTE(linarija @ 2011 11 10, 00:08)
Kaip sakoma nusiteik blogiausiam, tikėkis geriausio  biggrin.gif
Bet ir aš esu nusiteikus neišlaikyt iš pirmo karto, va taip įsitikinau ir viskas  doh.gif Aišku, kvaila taip galvot  doh.gif

kiek papildomų esi užsirašius ?  g.gif
Spėju panašiu laiku laikysim  biggrin.gif Aš irgi planuoju lapkričio gale, bet datos dar neturiu  smile.gif

Db galvoju, kad reik pradėt gilintis į tuos techninius dalykus, ką ten gali paklaust, nieko dar neskaičiau  doh.gif

papildomas jau 2pravaziavau,naujasis isnstruktorius pasake,vaziuojat gerai,tik per greit atmetat sankaba..laikysiu klaipedoje 11.26d(sestadieni,ryte)baisu ziauriai,kiek paziureiu regitros psl,kiekviena miela diena atsilaisvina nuo 1 iki 5vietu....kad buciau uztikrinta siausciau i regitra,kad ir rytoj....bet ne...bijau doh.gif

o del klausymu,jei neatsakysiu ne i viena...skaitys uz klaidas???man jokio noro nebera sedet ir skaityt teorija....*****....
Papildyta:
QUOTE(...whatever... @ 2011 11 09, 22:01)
Truputi įsiterpsiu pas jus  blush2.gif Mačiau, kad keletas Klaipėdos merginu teiravos dėl maršrutų, šiokius tokius maršrutus turiu, kokybe nespindi, bet pati iš jų mokiaus, tai galėčiau atsiųsti, taip pat, kiek girdėjau, kad gruodžio mėn gali jie keistis  4u.gif

jei galima skaipu aurimas 19831 aciu!
Atsakyti
Zinau, kad jei neatsakei i viena is triju klausimu tai zymi kaip nekritine. bet jei neatsakai visus, tai nezinau g.gif
Gal geriau paskaityt, nieko ten ypatingai sunkaus nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 10, 09:35)
Denaxa, noriu taves paklaust, ar Andrejus, kur tu lankei varaivima pas ji (skaiciau instruktoriu temoje) Zukausko mokykloje, ir rasei, kad gerai ismoke, tai ne tas pats Andrius su akinukais is cia? Nezinau pas ka lankytii. Help.
http://www.vairavimomokykla.com/c/foto

Andrejus ne is Zukausko,o as lankiau ne Zukauska,tai ne tas pats ax.gif .Jei reikes Andrejaus,tai tel. i az rasau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 10 lapkričio 2011 - 12:19