Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(anikute @ 2011 11 08, 15:50)
Kad ten tokios kokybės, kad  doh.gif

jaučiu tokios kaip ir pas mus

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 08, 15:54)
jaučiu tokios kaip ir pas mus
user posted image

jooooo..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 08, 17:04)
čia yra maršrutai jei kas smile.gif

Aciu mirksiukas.gif
O regitra turbut ten kur masinas isregistruot/iregistruot galima? blush2.gif Kai nereikejo nesigilinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 08, 15:55)
jooooo..... doh.gif

aš turiu ir normalias foto..
user posted image

QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 08, 16:01)
Aciu  mirksiukas.gif
O regitra turbut ten kur masinas isregistruot/iregistruot galima?  blush2.gif  Kai nereikejo nesigilinau  doh.gif

aha
Atsakyti
Beja, kas is cia bendravusiu/bendraujanciu merginu laike egzamina dauguma nerode posukiu Regitros aiksteleje, bet egzaminas buvo islaikytas smile.gif
[/quote]

Išlaikiusi teoriją, nuėjau pažiūrėti, kaip laikomas egzaminas Regitros aikšelėje (Vilniuje) - tikrai nė vienas nerodė jokių posūkių.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 11 08, 01:02)
thumbup.gif gerai, aš tai buvau kaip druskos maišu trenkta ir dar kokiais trim kibirais vandens perlieta, elektros papurtyta ir paleista nuo skardžio. biggrin.gif Tik vėliau euforija atėjo. biggrin.gif Negalvokit kad visos pamokos bus euforiškos, greičiausiai bus ir nusivylimų, nes toks jau tas mokymasis, taip turi būt. wink.gif

Taip taip, pritariu.
Pirmoji pamoka buvo kaip kosmose. Galvoje sukosi tik viena mintis: aš važiuoju aš važiuoju aš važiuoju.... smile.gif
Vėlliau buvo visko: net ir tokių pamokų,po kurių galvojau, kad aš niekada neišmoksiu važiuoti. O kelių pamokų metu vos ašaras sulaikydavau - bet niekada nedrįsau ašaroti prie instruktoriaus. Nenorėjau pasirodyti silpna... doh.gif
Lapkričio pabaigoje eisiu pirmą kartą laikyti vairavimo egzaminą,,, jau ir neramu darosi,,,, Instruktorius sako, kad jau galiu laikyti - na aš savimi dar taip labai nepasitikiu,,,,
Todėl,kad iškilo klausimas: instruktorius visuomet mokė nebijoti spausti gazo, stebėti ženklus ir važiuoti tokiu greičiu kaip leidžiama (nesudarant laidotuvių procesijų biggrin.gif ), nebijoti kitų mašinų persirikiuojant - vienu žodžiu ramiai važiuoti pagal taisykles - kai aš per pamokas bandžiau įgyvendinti šiuos jo pamokymus, gavau pastabą, kad per naglai važiuoju..... Kaip suprasti? Moko, kad nebijočiau, o paskui sako, kad blogai..... Kaip neturint vairavimo stažo surasti tą viduriuką? Ir kas yra per naglai? Tikrai nelėkiau kaip Šumacheris, ir nedariau kažkokio ekstrymo. Po tokio jo pastebėjimo aš pasimečiau ir nebežinau, kaip gi reikia važiuoti?
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KAD: 08 lapkričio 2011 - 23:04
Pumcė Šmumcė, o kiek instruktorius uz papildoma pamoka ima? blush2.gif

virgo77, mane taip pat moke, kad vaziuociau tokiu greiciu kaip leidziama, jei vaziuoju kiek leciau sako, kad eisma stabdau, kazin kokiu budu galima eisma stabdyt tuscioj gatvej lotuliukas.gif Man labiau patinka kai eismas didesnis tada vaziuoji su srautu ir vargo nematai biggrin.gif o vietose kur leidziama 40 (tokiu greiciu ir vaziuoju) dauguma pralekia kaip pro stovinti lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš vat susiduriu su tuo, kad bijau rikiuotis, kažkaip, kai mokiausi su instruktorium, tokių situacijų mažai buvo - eismas nedidelis, tai ir persirikiuot problemų nebūdavo, regitroj kai laikiau irgi, kažkaip tuščia visur buvo, o dabar, kai pati išvažiuoju, matau, kad grybą pjaunu schmoll.gif Nepagaunu atstumo veidrodyje ir nedrįstu rikiuotis, o kai labai jau reikia, tai žiūriu per petį ar telpu, būna sustoju vos ne vidury gatvės, žodžiu doh.gif Dėl to bijau važiuot viena unsure.gif Gal kas kokių praktinių patarimų šiuo klausimu turi, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 09, 12:25)
Pumcė Šmumcė, o kiek instruktorius uz papildoma pamoka ima?  blush2.gif

virgo77, mane taip pat moke, kad vaziuociau tokiu greiciu kaip leidziama, jei vaziuoju kiek leciau sako, kad eisma stabdau, kazin kokiu budu galima eisma stabdyt tuscioj gatvej  lotuliukas.gif Man labiau patinka kai eismas didesnis tada vaziuoji su srautu ir vargo nematai  biggrin.gif  o vietose kur leidziama 40 (tokiu greiciu ir vaziuoju) dauguma pralekia kaip pro stovinti  lotuliukas.gif

mane ir vis ragina spausti gaza, o man baisu. siandien buvo paskutinis pravaziavimas, daba jau uzsisakiau papildomai pas savo instruktoriu. nes dar nesijauciu pakankamai stipri eiti i regitra. gal zinot kur gauti marsrutus klaipedos
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 11 09, 11:25)
Pumcė Šmumcė, o kiek instruktorius uz papildoma pamoka ima?  blush2.gif

aš 60lt. mokėjau.
Atsakyti
Na, va, pasidomėjau dėl to m ženklo, parašiau policijai biggrin.gif ir teisi buvau, kad negalima. Kadangi mano žodžio ir nuoširdaus patarimo (tada taip buvo) nepakanka, dedu cituojamą tekstą iš jų atsakymo man.

Kelių eismo taisyklėse nustatyta, kad motorinių transporto priemonių (jų junginių), kuriomis mokoma vairuoti, priekis ir galas turi būti pažymėti baltu lygiakraščio trikampio formos skiriamuoju ženklu su raudonu apvadu ir juoda raide „M“ viduryje.Šie informaciniai ženklai skirti informuoti kitus eismo dalyvius apie transporto priemonių ar jas vairuojančių asmenų ypatumus. Todėl jie turi būti naudojami tik tais atvejais, kuriems yra numatyti. Administracinių teisės pažeidimų kodekse už šiuos pažeidimus yra numatyta atsakomybė – piniginė bauda nuo 20 iki 40 litų arba įspėjimas.
Atsakyti