Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Norejau jusu pasiteiraut is kelinto vaziavimo pradejot normaliai suprast kaip vaziuot ir pan. man siandien 3 pamoka buvo,sunkoka tam mieste,pasimetu tuose pedaluose,ne speju susigaudyt blush2.gif nezinau,gal cia viena as tokia neismanele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 10, 17:00)
Norejau jusu pasiteiraut is kelinto vaziavimo pradejot normaliai suprast kaip vaziuot ir pan. man siandien 3 pamoka buvo,sunkoka tam mieste,pasimetu tuose pedaluose,ne speju susigaudyt  blush2.gif  nezinau,gal cia viena as tokia neismanele  biggrin.gif

ka turite omeny sakydama "suprast kaip normaliai vaziuot"? Pedalu as niekad nepajniojau, per visus privalomus vaziojimus uzgesau kokus 5-7 kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 10, 16:09)
ka turite omeny sakydama "suprast kaip normaliai vaziuot"? Pedalu as niekad nepajniojau, per visus privalomus vaziojimus uzgesau kokus 5-7 kartus  smile.gif

as turejau omeny pedalu kaitaliojima,spaudi sankaba iki galo,jungi begi,po truputi sankaba atleidi,spaudi gaza ir t.t biggrin.gif arba per stipriai uzgazuoju,nesuprasdama kur koja dedu,na niuansiu visokiu dabar pasitaiko,tai norejau isgirst jusu nuomone kaip jums sekes ax.gif rolleyes.gif kazkaip pradedu pati nerimaut ar ismoksiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as prie Jusu. Vakar issilaikiau teorija Regitroj, ruosiausi egzui savarankiskai, tai dabar reikia kazkaip mokykla pasirinkt ir pradet mokintis vairuot. doh.gif
Atsakyti
o jūs ne dyzeliuku važiuojat?

nes mano reikėjo tik sankabą atleisti, o ne paleisti.
o važiujant benzinu reik vienu momentu ir sankam\bą atleidinėt ir gazo duot.
kas man gan sunkiai kartais gainasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 11 10, 17:01)
o jūs ne dyzeliuku važiuojat?

nes mano reikėjo tik sankabą atleisti, o ne paleisti.
o važiujant benzinu reik vienu momentu ir sankam\bą atleidinėt ir gazo duot.
kas man gan sunkiai kartais gainasi  doh.gif

dyzeliuku vaziuoju smile.gif o sankaba letai paleidziu kai pavara pasikeiciu,tada paleidus turiu is kart gazuot,o man tas gazuot gaunas taip ,kaip cia pasakius - nesvelniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 10, 17:16)
as turejau omeny pedalu kaitaliojima,spaudi sankaba iki galo,jungi begi,po truputi sankaba atleidi,spaudi gaza ir t.t  biggrin.gif arba per stipriai uzgazuoju,nesuprasdama kur koja dedu,na niuansiu visokiu dabar pasitaiko,tai norejau isgirst jusu nuomone kaip jums sekes  ax.gif  rolleyes.gif kazkaip pradedu pati nerimaut ar ismoksiu  unsure.gif

Aisku, kad ismoksit 4u.gif 3-5 pamokos (mokantis nuo nulio) buvo pacios sunkiausios, mieste, eismas didelis, pestieji ir tt. Nors pedalais gan normaliai, bet va su begiais prasciau buvo biggrin.gif esu sugebejus ant posukio vietoj antro begio ijungti 4 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 11 10, 20:49)
Aisku, kad ismoksit  4u.gif  3-5 pamokos (mokantis nuo nulio) buvo pacios sunkiausios, mieste, eismas didelis, pestieji ir tt. Nors pedalais gan normaliai, bet va su begiais prasciau buvo  biggrin.gif  esu sugebejus ant posukio vietoj antro begio ijungti 4  doh.gif

Pfft, čia nieko biggrin.gif aš besimokydama autostradoj esu vietoj 5 įmetus 3, o greitis jau nemažas buvo (arti 90 ), tai patikėkit, smagu nebuvo, o dar dyzeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salduslaikas @ 2011 11 10, 21:34)
Pfft, čia nieko  biggrin.gif  aš besimokydama autostradoj esu vietoj 5 įmetus 3, o greitis jau nemažas buvo (arti 90 ), tai patikėkit, smagu nebuvo, o dar dyzeliui  biggrin.gif

biggrin.gif visko manau buna biggrin.gif as ir sugebejau vietoj 3, 5 ibrukt mieste biggrin.gif o tai ir automagistralej mokina vairuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2011 11 10, 21:52)
biggrin.gif  visko manau buna  biggrin.gif  as ir sugebejau vietoj 3,  5 ibrukt mieste  biggrin.gif  o tai ir automagistralej mokina vairuot?  g.gif

Bent jau Kaune - taip, aš gal 2 ar 3 kartus važiavau smile.gif
Atsakyti
kaip matau daugiau merginu yra , kurioms pirmuose vaziavimuose begiai susipainiodavo smile.gif .as ir viena is tokiu buvau pradejus mokintis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mokiausi vaziuot dyzeliu,papildomas pasiemiau su benzu biggrin.gif pora kart uzgesau,klausiau jo ar regitroj benzai?sake dyzeliai biggrin.gif gerai ismoksiu ir su tokia ir su tokia,maloniau su dyzeliu,lengvai pajudu nebuvau ne kart uzgesusi net pirmose pamokose,su benzu pora kart teko uzgest.. biggrin.gif
O pradejau suprast kaip vaziuot tik kokioj 7-8pamokoj iki to tik vaziavau,ka sake ta dariau.. biggrin.gif
Atsakyti