Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai lauke

QUOTE(bumsik @ 2013 01 29, 20:10)
diascija, man rodos ax.gif , tik pas mane jos nebuvo taip gražiai sužydėję

Dekui 4u.gif Bandysiu pasiset ir as ju, gal pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte16 @ 2013 01 15, 21:00)
O gal kas vazonuose augino darzoviu ar prieskoniu balkone?

Anglai ypač propaguoja daržininkystę vazonuose. Be pomidorų, paprikų, čili pipirų augina pupeles, cukinijas, moliūgus, net morkas. Aišku, reikia paieškoti sėklų, skirtų auginti vazonuose. Esu auginusi cukinijas vazone, visai įdomiai atrodo. Agurkus, vijoklines pupeles irgi augina, bet jiems jau reikia atramų arba pririšti. Pupelės žydi raudonai ar baltai, nežinodamas net nepasakysi, kad daržovė, atrodo kaip gėlės smile.gif O prieskonius visus, manau, galima vazonuose auginti. Jei neturima sodo ar pan., tai daržovių auginimas vazonuose balkone, manau, puiki alternatyva ir nauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilo: 30 sausio 2013 - 09:26
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 01 29, 16:58)
lingomina,

kokios cia pas jus gelytes krepselyje auga? Labai grazios, as ir tokiu noriu  wub.gif

http://public.fotki..../terasoj-2.html

teisingai,cia diascija arba dar ragile galima vadint.

ir man patiko sita ideja auginti vazonuose darzoves .
as bandysiu ,nes pas mane darza niokoja sraiges,
o i vazona gal kaip nors pavyks ,neileisti ilipti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 30 sausio 2013 - 16:14
na o dabar taip atrodo vazonai lauke
http://public.fotki..../geles-054.html
Atsakyti
Pasodinau terasoje vazonuose naslaites tie rupuzes katinai pasidare sau tulika. kiekviena ryta iskasa man naslaites lauk su visom saknim ir daro savo reikalus verysad.gif
Nebezinau kokiu budu griebtis ir kaip apsaugoti. Priroviau zoliu ir apdejau, kad tu zemiu nesimatytu , ryte bus matyti ar bus vel viskas iskapstyta. Dienomis neina , nes bijo. Naktimis jie karaliauja taip pikta negaliu cray.gif

Kazin ar nebutu gelytem ko negero jei parinkciau prie juros akmenukais ir uzpilciau tas zemes , gal nelabai spaustu tas gelytes?
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 02 17, 02:22)
Pasodinau  terasoje vazonuose naslaites tie rupuzes katinai pasidare sau tulika. kiekviena ryta iskasa man naslaites lauk su visom saknim ir daro savo reikalus verysad.gif
Nebezinau kokiu budu griebtis ir kaip apsaugoti. Priroviau zoliu ir apdejau, kad tu zemiu nesimatytu , ryte bus matyti ar bus vel viskas iskapstyta. Dienomis neina , nes bijo. Naktimis jie karaliauja taip pikta negaliu  cray.gif

Kazin ar nebutu gelytem ko negero jei parinkciau prie juros akmenukais ir uzpilciau tas zemes , gal nelabai spaustu tas gelytes?

o jeigu apgaubti jas kol paaugs kokiu tinkliniu lankeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 17, 10:36)
o jeigu apgaubti jas kol paaugs kokiu tinkliniu lankeliu  g.gif

Gal ir gera ideja tik dar per viduri juka auga visa issikerojusi.
Atsakyti
As tokiu atveju apdedu akmenim ir katinam jau nera ka veikti tokiam vazone.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

.....sveikos bigsmile.gif ....na,ar jau vyksta kokie pasiruosimo darbai bigsmile.gif ???

Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2013 03 03, 21:46)
.....sveikos bigsmile.gif ....na,ar jau vyksta kokie pasiruosimo darbai  bigsmile.gif ???

Vyksta vyksta, pas mane jau išdygusios vienmetės-dvimetės visokios gražuolės, kuriuos tikiuosi puikiai puoš vazonus lauke. Tik va kad ant vazonų tai pikta juodai. Gavau dovanų tris skirtingo dydžio vazonus, gražius laukinius, etiketėje rašė kad galima per žiemą lauke palikti. Ir ką jūs manot, jų viršus nutrupėjo, atrodo baisiai nežinau nei ką daryt... O gaila kaip, tokie gražūs buvo, dideli doh.gif verysad.gif Geriausiu atveju jokios svyrančios gėlytės uždengs tuos nutrupėjimus, bet gi kol apaugs laiko praeis, o kaip sutvarkyti neįsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2013 03 03, 20:46)
.na,ar jau vyksta kokie pasiruosimo darbai  bigsmile.gif ??? [/b]

kažkas vyksta- našlaites išpikiavau jau...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 03, 22:13)
kažkas vyksta- našlaites išpikiavau jau...

pas mane tai jos dar tik tai isdygo smile.gif bet man ju pikuoti nereikes, sejau i kokosines tablets. Naslaites bandysiu auginti pirma karta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ožiaragė-: 03 kovo 2013 - 21:28