Įkraunama...
Įkraunama...

Vazonai lauke

QUOTE(shanet @ 2013 03 03, 20:46)
user posted image

gražu wub.gif ketinu nuo palangių kalankes į lauką vasarai perkelt, bet ar jos pražystų antrą kartą (antras mėnuo džiugina žiedais), vargu turbūt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 03 kovo 2013 - 21:50
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 03 03, 21:25)
Naslaites bandysiu auginti pirma karta....

aš irgi pirmakart auginu,kažkaip niekad anksčiau nesigundžiau jomis, o šiemet- prisireikė, net pačiai keista. kolkas gražiau auga, jau po 3 lapukus turi wub.gif Tik klausimas- ar jas visiškai po 1 reikia pikiuot ar gali inde jų daugiau augt?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 03, 22:45)
aš irgi pirmakart auginu,kažkaip niekad anksčiau nesigundžiau jomis, o šiemet- prisireikė, net pačiai keista. kolkas gražiau auga, jau po 3 lapukus turi  wub.gif  Tik klausimas- ar jas visiškai po 1 reikia pikiuot ar gali inde jų daugiau augt?

Aš irgi našlaičių prisisėjus, išdygusios, gražios, trim lapukais, bet man pikiuot nereiks, sėjau po vieną sėklą į daigyklą ax.gif Tai labai patogu dabar. Nors šiaip galiu pasakyt taip, nerealiai smagu ir lengva yra pikiuoti su milžinišku pincetu (kažkur 30cm ilgio), bukais galais. Aš tokį turėjau akvariumo augalų sodinimui akvariume, ir sugalvojau kad su juo lengviau paimti augaliuką pikiavimui, tai dabar tik įkišu į žemę, capt su visom žemėm gražiai vieną daigiuką, tuo pačiu į kitą vazoną greit įkišu ir viskas, nerealiai patogu thumbup.gif

Pas mane dar serenčiai įvairiausi, aubretės, petunijos, portulakos visos sudygo, net nesitikėjau, užtat levandų tik vienas daigiukas išlindęs doh.gif

Galvoju kokių dar svyrančių tokių tarsi kiliminių baltų pasisėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 03 04, 09:18)

Pas mane dar serenčiai įvairiausi, aubretės, petunijos, portulakos visos sudygo, net nesitikėjau, užtat levandų tik vienas daigiukas išlindęs  doh.gif

Galvoju kokių dar svyrančių tokių tarsi kiliminių baltų pasisėjus  g.gif

Tai ar svyranciu ar kiliminiu reik? Jei svyranciu , tai yra bakopu baltais ziedeliais, verbenu. O kilimines baltais ziedeliais man patinka glazutes.
Atsakyti
orai dar syla pamazu,bet jau si ta pasodinau.
http://public.fotki..../geles-308.html
cia naslaites ir levanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingomina: 24 balandžio 2013 - 18:29
O čia dešinėje - raktažolė? Labai įspūdingai atrodo good.gif
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2013 04 25, 14:49)
O čia dešinėje - raktažolė? Labai įspūdingai atrodo  good.gif

jo raktazole,labai dideli ziedai.
pamaciau parduotuvej ir nusipirkau iskart tokia ydomia bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

https://www.youtube....h?v=kTep0iQTuS8 labai aiskiai ir grazu !
Atsakyti
QUOTE(Riple @ 2013 04 26, 13:08)
Sveikos  4u.gif

https://www.youtube....h?v=kTep0iQTuS8 labai aiskiai ir grazu !

jo aiskiai ir grazu.
bet as neturiu ne vieno pakabinamo vazono,
man kazkaip gaila ,padziautos geles,
nors paziureti tikrai grazu.
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2013 05 03, 22:01)

bet as neturiu ne vieno pakabinamo vazono,
man kazkaip gaila ,padziautos geles,
nors paziureti tikrai grazu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O man labai patinka, kompozicijos is keliu spalvu geliu wub.gif Toks margumynas bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos, norėčiau pas save prie laukinių durų vazoną su gėlėm pasidėti, bet bėda, kad ten saulė atsisuka kokią 17val. žodžiu, nuolatinis pavesis doh.gif kas tokioj vietoj augtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 05 04, 11:03)
sveikos, norėčiau pas save prie laukinių durų vazoną su gėlėm pasidėti, bet bėda, kad ten saulė atsisuka kokią 17val. žodžiu, nuolatinis pavesis doh.gif  kas tokioj vietoj augtų g.gif

fuksijos megsta pavesi
Atsakyti