Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(dangutex @ 2011 11 05, 22:08)
Aciu, MonaJ, siandien Rygoje nusipirkau ir butent sioje vaistineje. Bet dabar iskylo problema, nes instrukcija tik vokieciu kalba. Tai dabar nezinau, kaip gerti.
O dar vienas durna abejone kirba. Zinau, kad jos buna ir vaginalines kapsules. Tai abejoju kokias man pardave, nes Bykova israse recepta. Ar geriamos tokios apvalios kapsulytes?

oi,man irgi anekdotas su jom buvo doh.gif kai prisiskaiciau, kad ir vaginalines, ir gert lotuliukas.gif paskui paskambinau Treisui, o jis ramiu balsu sako - jei 100 mg, tai geriam thumbup.gif pas mane irgi buvo apvalios mazutes
Atsakyti

O aš laukiu 22 val., kad galėčiau paskutine adata pasimėgauti.
[/quote]

Linkiu kuo geriausio rezultato 4u.gif
Atsakyti
angeliukkkeee lengvos punkcijos ir stipriu maziuku 4u.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 05, 22:12)
O aš laukiu 22 val., kad galėčiau paskutine adata pasimėgauti.

PerKunas su paskutiniu duriu 4u.gif Sekmingo rytojaus ir stipruoliuku maziuku 4u.gif Kumsciai jau suspausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 06, 11:14)
Linkiu kuo geriausio rezultato 4u.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 06, 11:34)
PerKunas su paskutiniu duriu 4u.gif Sekmingo rytojaus ir stipruoliuku maziuku 4u.gif Kumsciai jau suspausti smile.gif

aciuks.gif

Žinu, kad mes norim vaiko, esam jam pasiruošę ir jį (juos) turėsim. O visa kita tik "dela techniki" smile.gif

Atsakyti
[quote=mamyte.lt,2011 11 05, 21:12]
aciukas Pumpule penktadieni vaziuosim, turim viena pakeleive mirksiukas.gif bet gal dar kam nors is Vilniaus paskirta 11.11 mirksiukas.gif

Sveika,

as ruosiuos penktadieni arba sestadieni pas Treisa vaziuot ir ieskau kompanijos. Gal mums pakeliui butu? smile.gif

Anegliukei ir Perkunui siunciu glebi sviesos, kad maziukai sekmingai vaisintusi! 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Mergaites noreciau Jusu pasiteirauti kur pigiau darytis tyrimus sau (na, kad vyras nevaisingas - tai sita jau zinome, o ar su manim viskas gerai - sito nezinome) Lietuvoje ar Latvijoje? ir aplamai ar galima pasidaryti tyrimus Lietuvoje ir nusivezti i Latvija?
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 05, 23:08)
Aciu, MonaJ, siandien Rygoje nusipirkau ir butent sioje vaistineje. Bet dabar iskylo problema, nes instrukcija tik vokieciu kalba. Tai dabar nezinau, kaip gerti.
O dar vienas durna abejone kirba. Zinau, kad jos buna ir vaginalines kapsules. Tai abejoju kokias man pardave, nes Bykova israse recepta. Ar geriamos tokios apvalios kapsulytes?

jas galima ir gerti ir į vidų, kaip sakant universalios biggrin.gif Be je, gali migdyti, bet nebūtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderyte @ 2011 11 06, 23:12)
Labas vakaras,
Mergaites noreciau Jusu pasiteirauti kur pigiau darytis tyrimus sau (na, kad vyras nevaisingas - tai sita jau zinome, o ar su manim viskas gerai - sito nezinome) Lietuvoje ar Latvijoje? ir aplamai ar galima pasidaryti tyrimus Lietuvoje ir nusivezti i Latvija?

Sveika. Latvijoje tyrimai kainuoja pigiau, gali drąsiai važiuoti be jų. Nebent tuos hormonus pasidaryk, kuriuos tam tikromis ciklo dienomis reikia daryti. Sėkmės!
Atsakyti
Sveikutės, kaip laikotės?
Kieno artėja eilė kraujo nuleidimui? smile.gif
Man Baiba parašė 11d., bet turbūt neištversiu ir priduosiu 10d., aišku jeigu mmm neateis. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2011 11 07, 10:38)
Sveikutės, kaip laikotės?
Kieno artėja eilė kraujo nuleidimui? smile.gif
Man Baiba parašė 11d., bet turbūt neištversiu ir priduosiu 10d., aišku jeigu mmm neateis. cool.gif

aš irgi neištvėriau, diena anksčiau pasidariau blush2.gif Prieš tai dar testuką pagadinau. O tu testuko nesidarysi?
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 07, 11:07)
aš irgi neištvėriau, diena anksčiau pasidariau  blush2.gif Prieš tai dar testuką pagadinau. O tu testuko nesidarysi?

Turbūt nesidarysiu. ax.gif
Beje, kur daro kraują tą pačią dieną? Gėlių g. daro pigiai, bet atsakymas tik kitą dieną, neištversiu... biggrin.gif
Atsakyti
HCG 52.8
PRG 453.4
Atsakyti