Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 04, 23:01)
Tobulėji visais frontais biggrin.gif

O dabar vel prisiviriau-nesugebejau ovirtelio susileist normaliai, neisleidau oro burbulo, galvojau-ai, liks svirkste , ir susileidau i pilva doh.gif Nu as tikrai nenormali, ka? doh.gif Kazin nieko tokio? g.gif Ziuriu man visai atpalaidavo smegenis tie vaistai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 04, 23:14)
O dabar vel prisiviriau-nesugebejau ovirtelio susileist normaliai, neisleidau oro burbulo, galvojau-ai, liks svirkste , ir susileidau i pilva  doh.gif  Nu as tikrai nenormali, ka?  doh.gif Kazin nieko tokio?  g.gif Ziuriu man visai atpalaidavo smegenis tie vaistai  doh.gif

Kiek atsimenu sesute sake nieko tokio i paodi oro burbuliukas. Issivaikscios.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 23:15)
Kiek atsimenu sesute sake nieko tokio i paodi oro burbuliukas. Issivaikscios.

Nuraminai 4u.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma ir linkejimus ..va visoms po balioniuka 4u.gif ir gero savaitgalio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 04, 22:21)
Nuraminai  4u.gif Dekui  4u.gif

Angeliuke, labai tave palaikau! Tu tik galvok apie tai, ka gero turi ir stiprink save ir savo folius gerom mintim 4u.gif Ju turi pakankamai, kad gautum keleta vaiku mirksiukas.gif
Visoms mergaites einancioms link tikslo siunciu daug sviesos, ramybes ir tikejimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 04, 20:47)
Mergaites, turiu probremele, gal kas patars.
Treisas liepe Utrogestana vartoti, bet MB aplakste visa Vilniu ir nieko negavo. Vienoje vaistineje is vis pasake, kad reikalingas vardinis receptas ir tik tada uzsakys. Uzsakyma atves tik po 2 savaiciu.
Rytoj i Ryga vaziuoju susileisti LIT, gal Latvijoje kam teko pirkti? Gal pasakytumete kokioje vaistineje.

Utrogesta Rygoj parduoda "Saules aptieka: - ji yra centre, netoli soboro - man T dave recepta, ir tik su juo parduoda. O LT viena mergaite man sake, kad Kaune kazkurioj vaistinej buvo, daugiau niekur.
Atsakyti
Sveikos mergytes,

skaitinejau jau as jusu skyreli jau seniai, labai daug iformacijos gavau is jusu. Labai labai Jums aciu. Ir dabar esu ka tik po apsilankymo pas Trejisa. Tikrai labai fainas zmogiukas ir svarbiausia, tikrai nesijaucia, kad nori bereikalingas proceduras daryti ir istraukti pinigeliu is musu, kaip cia LT daro...vaziavau su mintimi, kad darytis IVF, bet deja, liepe jis palaukti, mat tik rugseji as pasidariau laparaskopija, o po operacijos jie liepia laukti apie 6 men, kol darys IVF (jei nebuciau dariusi laparaskopijos, butume jau tariasi del ivf, na kol nesuzinojome galutiniu vyro rezultatu), mat jo teigimu, net su prasta sperma yra sansas pastoti, nutarem tik IUI pas ji 1 karta pasidaryti ir paziureti, ka pasakys embrionologe apie mano vyra sperma (nors daugeli merginu sake, kad nedaro jis iui, bet pasirodo, sutinka, kartais tai padaryti). Musu situacija tokia, kad pries metus pasidarem tyrima, vyrui ir ten nebuvo nei vieno gyvo spermatozoido (paskui tyrimai svyravo apie 1-2 milijonus 1 militre), paskutini karta darem VK tyrima (po ivairaus taikyto gydymo, galite paziureti skyrelyje apie spermos kokybe, ten visa referata parasiau) turejom 1 militra ir jame 6 milijonus, bet nepatikesit, daremes latvijoje po savaites, pasirodo turim 3 mililtrus, bet kas svarbiausiai 29 milijonus 1 militre, na ir kaip suprasti VK tyrimus tuomet, sunku pasakyti, kas cia, ar VK klaida, ar mano vyro. na tik morfologoja latvijoje nurode daug prastesne nei LT, ir pas juos norma yra tik 4% (pas mus LT14%), o pas mus tik 1 %. na tai va norejau pasakyti, kaip gi tyrimai ziauriai skiriasi... nors Trejisas sako, neaisku kas cia pagelbejo mums, nelabai tiki tuo ka mes taikem, bet kaip jis pasake, svarbiausiai, kad butu rezultatas - vaikiukas, o kokie tie skaiciai visai nesvarbu.
Tiesa norejau pasakyti, kad jei kas vaziuos, ten dabar apylanka padaryta, tvarko kelius kai kuriuos, tai tiesiog sekite apylankos zenklus, ir pateksite i vieta. tik manau, jei piko metu vaziuosit, tai pasilikit sau daugiau laiko, nes gali buti kamstuku.

tai tiek, sekmes visos smile.gif kuo daugiau bruksniuku smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, vis ilendu i jusu skyreli, nes pati neseniai buvau dazna lankytoja ax.gif
Matau pasikeite mergaites, nepazistu daugumos, nezinau kaip jums sekas ...
Tiesiog noriu palinketi visoms didiziausios sekmes, kantrybes, pasitikejimo savimi ir Treisu, ir bus viskas thumbup.gif
Mes dar turim snaiguciu, susimokeje iki sausio men, itariu reikes pratesti porai metu, o tada vaziuosim jau sesutes ar broliuko pasiimt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 05 lapkričio 2011 - 17:16
QUOTE(norma @ 2011 11 05, 17:16)
o tada vaziuosim jau sesutes ar broliuko pasiimt  4u.gif

arba ir to, ir tos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2011 11 05, 18:10)
Sveikos mergytes,

........
tai tiek, sekmes visos smile.gif kuo daugiau bruksniuku smile.gif

aciukas Pumpule penktadieni vaziuosim, turim viena pakeleive mirksiukas.gif bet gal dar kam nors is Vilniaus paskirta 11.11 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2011 11 05, 18:16)

Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 04, 22:14)
O dabar vel prisiviriau-nesugebejau ovirtelio susileist normaliai, neisleidau oro burbulo, galvojau-ai, liks svirkste , ir susileidau i pilva  doh.gif  Nu as tikrai nenormali, ka?  doh.gif Kazin nieko tokio?  g.gif Ziuriu man visai atpalaidavo smegenis tie vaistai  doh.gif

Matau, kad mergaitės nuramino tave...Mieloji, sekmės tau ryt.

QUOTE(Pumpule @ 2011 11 05, 17:10)
Sveikos mergytes,

Sveika, gražaus starto, kai bus duotas ženklas smile.gif O iki jo yra laiko, kad vyro rezultatai dar labiau pagerėtų.

O aš laukiu 22 val., kad galėčiau paskutine adata pasimėgauti.
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 11 05, 18:08)
Utrogesta Rygoj parduoda "Saules aptieka: - ji yra centre, netoli soboro - man T dave recepta, ir tik su juo parduoda. O LT viena mergaite man sake, kad Kaune kazkurioj vaistinej buvo, daugiau niekur.

Aciu, MonaJ, siandien Rygoje nusipirkau ir butent sioje vaistineje. Bet dabar iskylo problema, nes instrukcija tik vokieciu kalba. Tai dabar nezinau, kaip gerti.
O dar vienas durna abejone kirba. Zinau, kad jos buna ir vaginalines kapsules. Tai abejoju kokias man pardave, nes Bykova israse recepta. Ar geriamos tokios apvalios kapsulytes?
Atsakyti