Sveikos mergytes,
skaitinejau jau as jusu skyreli jau seniai, labai daug iformacijos gavau is jusu. Labai labai Jums aciu. Ir dabar esu ka tik po apsilankymo pas Trejisa. Tikrai labai fainas zmogiukas ir svarbiausia, tikrai nesijaucia, kad nori bereikalingas proceduras daryti ir istraukti pinigeliu is musu, kaip cia LT daro...vaziavau su mintimi, kad darytis IVF, bet deja, liepe jis palaukti, mat tik rugseji as pasidariau laparaskopija, o po operacijos jie liepia laukti apie 6 men, kol darys IVF (jei nebuciau dariusi laparaskopijos, butume jau tariasi del ivf, na kol nesuzinojome galutiniu vyro rezultatu), mat jo teigimu, net su prasta sperma yra sansas pastoti, nutarem tik IUI pas ji 1 karta pasidaryti ir paziureti, ka pasakys embrionologe apie mano vyra sperma (nors daugeli merginu sake, kad nedaro jis iui, bet pasirodo, sutinka, kartais tai padaryti). Musu situacija tokia, kad pries metus pasidarem tyrima, vyrui ir ten nebuvo nei vieno gyvo spermatozoido (paskui tyrimai svyravo apie 1-2 milijonus 1 militre), paskutini karta darem VK tyrima (po ivairaus taikyto gydymo, galite paziureti skyrelyje apie spermos kokybe, ten visa referata parasiau) turejom 1 militra ir jame 6 milijonus, bet nepatikesit, daremes latvijoje po savaites, pasirodo turim 3 mililtrus, bet kas svarbiausiai 29 milijonus 1 militre, na ir kaip suprasti VK tyrimus tuomet, sunku pasakyti, kas cia, ar VK klaida, ar mano vyro. na tik morfologoja latvijoje nurode daug prastesne nei LT, ir pas juos norma yra tik 4% (pas mus LT14%), o pas mus tik 1 %. na tai va norejau pasakyti, kaip gi tyrimai ziauriai skiriasi... nors Trejisas sako, neaisku kas cia pagelbejo mums, nelabai tiki tuo ka mes taikem, bet kaip jis pasake, svarbiausiai, kad butu rezultatas - vaikiukas, o kokie tie skaiciai visai nesvarbu.
Tiesa norejau pasakyti, kad jei kas vaziuos, ten dabar apylanka padaryta, tvarko kelius kai kuriuos, tai tiesiog sekite apylankos zenklus, ir pateksite i vieta. tik manau, jei piko metu vaziuosit, tai pasilikit sau daugiau laiko, nes gali buti kamstuku.
tai tiek, sekmes visos

kuo daugiau bruksniuku