Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 09, 09:54)
O gal dar kuri mergaite vaziuoja i LV sia savaite? Gal kas is Kauno? smile.gif

Kamelija aš iš Kauno, bet važiuosi tik kitos savaitės gale - ketvirtadienį. Pati turiu keliais vienetais per daug Crinono, tik dabar nežinau, kiek tų vienetų. Reikės pasiskaičiuoti. Galėčiau bent tuos kelis perleisti, jei nepavyks artimiausiom dienom susiveikti. Gal pratempsi iki kito mano vizito kitą ketvirtadienį?
Papildyta:
QUOTE(metute79 @ 2011 11 09, 10:39)
Džiaugiuosi kam pavyko wub.gif
Aš su savo reikalais  blush2.gif
Vakar pradėjo teplioti, šiek tiek kraujavo, šiandien ryte patepliojo, dabar pradėjo kristi tokios kaip gyslelių kunkuliukai doh.gif Pridaviau šiandien kraują, kad būčiau šimtu procentu tikra, dėl nepavykusio IVF, tik dabar nežinau kaip elgtis. T. sakė, jei nepavyks, pasibaigus mmm pas jį atavžiuoti apžiūrai, bet jis bus išvykęs, galvoju eiti į VK, juk apžiūrės ar nėra cistų ir pan. Galvoju ar nepradės man ten aiškinti, kad pas mus nesidaro, o po to ateina. cool.gif
Dar kita mintis man buvo pagerti šį ciklą KT, nes po visų ankstesnių stimuliacijų man būdavo susidariusios cistos, bet kažkaip bijau savavališkai. Ar T. kam nors skiria KT po nesėkmingo IVF?

Kol kas laukiam HCG rezultatų, o tada pasvarstysim, ką tau daryti mirksiukas.gif Spaudžiu kumštukus, kad viskas būtų gerai.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 08, 22:25)
Mergytes gal kuri padet galetumet blush2.gif Gal kas sia savaite vaziuoja i LV? Prasyciau parvest Crinone. Nes kai ana karta nepasiseke, tai si karta pabijojau pirkti 2 savaitems i prieki blush2.gif

As turiu pasiemusi dezute, deja po nesekmes man jos nereikia 4u.gif Galeciau perduoti, as Vilniuj 4u.gif
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 08, 23:08)
Tik man labai liūdna pagalvojus, kad lietuviai irgi galėjo bandyti užšaldyti tai, ką rado TESA metu...o apie tokią galimybę net neužsiminė. Turbūt buvo "skaniau" pasiimti po 2000 lt  verysad.gif O gal nėra kompetetingi... g.gif

Na negalvok jau taip visai blogai apie LT 4u.gif Tiesiog LT nera spermos banko, kurioje galetu saugoti TB turta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 09, 15:21)
Kol kas laukiam HCG rezultatų, o tada pasvarstysim, ką tau daryti  mirksiukas.gif Spaudžiu kumštukus, kad viskas būtų gerai.

Deja, mažiau nei 1.
Dabar šiek tiek pailsėsim ir po naujų vėl startuosim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2011 11 09, 16:09)
Deja, mažiau nei 1.

verysad.gif Liūdna. Bet gaudyk 4u.gif ir neprarask vilties. O snaigučių ar turite? Va Kamelijai2 su snaigutėmis pavyko.
Atsakyti
Deja, mažiau nei 1.

metute79 labai labai gaila verysad.gif
zinau kaip sunku...bet tikek, kad kitas kartas bus kitoks irnesakyk.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 11 09, 15:21)
Kamelija aš iš Kauno, bet važiuosi tik kitos savaitės gale - ketvirtadienį. Pati turiu keliais vienetais per daug Crinono, tik dabar nežinau, kiek tų vienetų. Reikės pasiskaičiuoti. Galėčiau bent tuos kelis perleisti, jei nepavyks artimiausiom dienom susiveikti. Gal pratempsi iki kito mano vizito kitą ketvirtadienį?

Aciu uz rupesti 4u.gif Tokiu atveju man bent 6 vnt reiketu. Tai kazin ar tau tieks atliks.
Atiloja parase, kad turi visa dezute. Reiks tartis su ja
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 09, 16:22)
Aciu uz rupesti 4u.gif Tokiu atveju man bent 6 vnt reiketu. Tai kazin ar tau tieks atliks.

Tai iš Vilniaus jau nesudėtinga parsigabenti biggrin.gif Dėžutės iki kito vizito tikrai užteks.
Atsakyti

Galvojau, kad jausiuosi blogiau, bet nusiteikusi optimistiškai, juk ne visiems viskas iš pirmo karto gaunasi. smile.gif
Kai paskaitau statistiką apie 5 nesėkmingus IVF..., o dabar tik pirmas kartas, viskas dar prieš akis.
Atsakyti
Deja, mažiau nei 1.

laikykis mieloji 4u.gif

Tu Kaune? Galeciau suorganizuoti rytoj perdavima 4u.gif i az atrasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2011 11 09, 16:28)
Galvojau, kad jausiuosi blogiau, bet nusiteikusi optimistiškai, juk ne visiems viskas iš pirmo karto gaunasi. smile.gif
Kai paskaitau statistiką apie 5 nesėkmingus IVF..., o dabar tik pirmas kartas, viskas dar prieš akis.

Šaunuolė, kad neprarandi vilties ir optimizmo. Jie šiame reikale labai reikalingi.
Atsakyti
QUOTE(metute79 @ 2011 11 09, 16:28)

ne ne, ne viskas pries akis smile.gif pries akis paskutinis vienas pasispardymas ir busi nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 16:30)
ne ne, ne viskas pries akis smile.gif pries akis paskutinis vienas pasispardymas ir busi  nestuke.gif  4u.gif

Taip, taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 09, 16:29)
Tu Kaune? Galeciau suorganizuoti rytoj perdavima  4u.gif i az atrasyk  4u.gif

Atiloja parasiau i az smile.gif
Atsakyti