QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 09, 09:54)
Kamelija aš iš Kauno, bet važiuosi tik kitos savaitės gale - ketvirtadienį. Pati turiu keliais vienetais per daug Crinono, tik dabar nežinau, kiek tų vienetų. Reikės pasiskaičiuoti. Galėčiau bent tuos kelis perleisti, jei nepavyks artimiausiom dienom susiveikti. Gal pratempsi iki kito mano vizito kitą ketvirtadienį?
Papildyta:
QUOTE(metute79 @ 2011 11 09, 10:39)
Džiaugiuosi kam pavyko
Aš su savo reikalais
Vakar pradėjo teplioti, šiek tiek kraujavo, šiandien ryte patepliojo, dabar pradėjo kristi tokios kaip gyslelių kunkuliukai
Pridaviau šiandien kraują, kad būčiau šimtu procentu tikra, dėl nepavykusio IVF, tik dabar nežinau kaip elgtis. T. sakė, jei nepavyks, pasibaigus mmm pas jį atavžiuoti apžiūrai, bet jis bus išvykęs, galvoju eiti į VK, juk apžiūrės ar nėra cistų ir pan. Galvoju ar nepradės man ten aiškinti, kad pas mus nesidaro, o po to ateina.
Dar kita mintis man buvo pagerti šį ciklą KT, nes po visų ankstesnių stimuliacijų man būdavo susidariusios cistos, bet kažkaip bijau savavališkai. Ar T. kam nors skiria KT po nesėkmingo IVF?

Aš su savo reikalais

Vakar pradėjo teplioti, šiek tiek kraujavo, šiandien ryte patepliojo, dabar pradėjo kristi tokios kaip gyslelių kunkuliukai

Dar kita mintis man buvo pagerti šį ciklą KT, nes po visų ankstesnių stimuliacijų man būdavo susidariusios cistos, bet kažkaip bijau savavališkai. Ar T. kam nors skiria KT po nesėkmingo IVF?
Kol kas laukiam HCG rezultatų, o tada pasvarstysim, ką tau daryti