Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

O Kaip jūs iš darbo atsiprašinėjat, kai reikia nuvažiuoti pas Latvius? sakot priežastį?juk reikia visos dienos ir net kelių dienų per svaitę, o visiems taip įdomu kur dingsti.
Atsakyti
Man nėra lengva tas važinėjimas, pirmyn atgal 600km, bet negalvoju apie tai, svarbiausia teigiamas rezultatas.smile.gif
Darbe aš pasakau, kad rytoj nebūsiu, turiu asmeninių reikalų. Klausinėja kur, kas, kodėl, kai kurie įtaria mūsų problemą. ax.gif Be to žinau, maždaug +/- dienas kada važiuosiu, tai darbus pasidarau iš anskto. Aišku, gal dar priklauso kokį darbą dirbate, ne visiems gal taip gaunasi, bet aš turbūt jei neišleistų pasiimčiau savaitę ar dvi atsotogų, dėl šio reikalo paaukočiau ir kasmetines atostogas.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metute79: 10 lapkričio 2011 - 12:17
QUOTE(zzzmoteris @ 2011 11 10, 13:01)
O Kaip jūs iš darbo atsiprašinėjat, kai reikia nuvažiuoti pas Latvius? sakot priežastį?juk reikia visos dienos ir net kelių dienų per svaitę, o visiems taip įdomu kur dingsti.

Sukuosi kaip galiu. Darbe nesakau priezasties. Kai turiu laisvu dienu, isnaudoju jas, o isodinimui ir rezultato laukimui pasiemiau 2 savaites atostogu. As taip pat pasiryzusi viska aukoti del teigiamo rezultato. Juk tai svarbiausia.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus (dėl kelionės į LV), man sunku vyrą perkalbėti 2 IVF daryti vėl Rygoje taip pat sunku iš darbo atsiprašyti nepasakius priežasties. O taip nesinori kad kažkas kažką žinotų ir po to klausinėtų. Gal kas parekomenduotų kokioje klinikoje Lietuvoje daryti ir pas kokią Gydytoją. Iš anskto ačiū.
Atsakyti
QUOTE(zzzmoteris @ 2011 11 10, 13:01)

O aš tiesiog išėjau iš darbo. Atsisakiau etato ir likau dirbti tik pagal autorinę sutartį. Taigi niekam nieko nereikėjo aiškinti ir po įsodinimo galėjau ramiai pabūti porą savaitėlių. Iš darbo nebūčiau galėjus važinėti, būtų reikėję pasisakyti, kur lakstau, o aš nenorėjau. Nebesinorėjo ir to streso, kuriame gyvenau dirbdama. Dėl svajonės teko atsisakyti nemažos dalies pajamų, bet ko nepadarysi vardan šio švento reikalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzmoteris @ 2011 11 10, 13:33)
Ačiū už atsakymus (dėl kelionės į LV), man sunku vyrą perkalbėti 2 IVF daryti vėl Rygoje taip pat sunku iš darbo atsiprašyti nepasakius priežasties. O taip nesinori kad kažkas kažką žinotų ir po to klausinėtų. Gal kas parekomenduotų  kokioje klinikoje Lietuvoje daryti ir pas kokią Gydytoją. Iš anskto ačiū.

Mes galvojom IVF darytis LT, bet pries pat pradzia pakeitem planus ir isvykom i LV smile.gif Nesigailiu nei vienos sekundes ten sugaisto laiko. Nors ir teko kiekvienam vizitui vaziuoti beveik po 700 km. Aisku mes daremes tik pirma IVF ir nors su svieziais maziukais nepavyko, bet snaigutes pasiliko su mumis wub.gif Bet jei ir butume netureja snaiguciu, vis tiek buciau ir toliau rinkusis LV. Vien del gyd bendravimo. Nesakau, kad LT visi blogi...tiesiog ta, su kuria as susiduriau, kaip diena ir naktis skiriasi nuo Treijso smile.gif
Sekmes apsisprendime 4u.gif ir kad sekantis kartas butu tik sekmingas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 10 lapkričio 2011 - 13:22
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 09, 21:57)
O privargau tai su savo pilna pusle, nzn kaip jus nutaikote jos neperpildyti, bet as taip pripildziau

Mane taip pat sita problema neramina.... kaip neperpildyti.. nes kai pergeriau, miriau is skausmo...

Metute - 4u.gif

Mergaites, T girdejau sausi irgi isvaziuoja, gal datas zinote???
Atsakyti
Matau, kad problemos pas visas panasios doh.gif Mes net musu tevams ir kt. seimoms nariams nesakom apie musu problema schmoll.gif Siandien jau pamelavau mamai blush2.gif kad rytoj vaziuoju su vyru i LV jo darbo reikalais ax.gif tipo niekada gi nebuvau Rygoj bigsmile.gif

Mergaites, priminkit prasom man del pinigeliu, o tai is to susijaudinimo viska pradedu pamirsti doh.gif ten galima atsiskaityti kortele ?blink.gif o turi buti butinai kreditine ar ir paprastos debetines uztenka unsure.gif Nezinau, kaip padaryti, kad butu patogiau rolleyes.gif ar geriau veztis LATUS

Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 10, 15:24)
Matau, kad problemos pas visas panasios  doh.gif Mes net musu tevams ir kt. seimoms nariams nesakom apie musu problema  schmoll.gif  Siandien jau pamelavau mamai  blush2.gif  kad rytoj vaziuoju su vyru i LV jo darbo reikalais  ax.gif tipo niekada gi nebuvau Rygoj  bigsmile.gif

Mergaites, priminkit prasom man del pinigeliu, o tai is to susijaudinimo viska pradedu pamirsti  doh.gif ten galima atsiskaityti kortele  ?blink.gif  o turi buti butinai kreditine ar ir paprastos debetines uztenka  unsure.gif Nezinau, kaip  padaryti, kad butu patogiau rolleyes.gif ar geriau veztis LATUS

Mes atsiskaitinejam kortele... tada isvengi tu pinigu keitimo......bet manau latais drasiai irgi priimtu
Atsakyti
Mes niekam nesakom apie važiavimą į LV išskyrus dviems draugams, kurie turi tą pačią problemą, kam pasakoti, juk vis tiek nesusidūrus su šia problema neįmanoma įsivaizduoti to vidinio skausmo.
Apie nevaisingumą žino dauguma mūsų artimųjų, o apie veiksmus nemanau, kad reikia pasakoti ir taip sunku, o dar jeigu skambins kiekvieną dieną ir klaus - nu kaip? kai jau bus ką pasakoti, tai ir papaskosim, dabar belieka laukti.
O dėl T. išvykimo sausį, gal žinote tiksliau kada? kaip tik sausį turėtume startuoti su antru IVF, jei jo nebus gal palauktume vasario. ax.gif
Mes už procedūrą mokėjome grynais, šiek tiek neramu buvo, nes čekio nedavė.smile.gif
Bet galima buvo ir kortele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metute79: 10 lapkričio 2011 - 14:45
Matau, kad problemos pas visas panasios  doh.gif Mes net musu tevams ir kt. seimoms nariams nesakom apie musu problema  schmoll.gif  Siandien jau pamelavau mamai  blush2.gif  kad rytoj vaziuoju su vyru i LV jo darbo reikalais  ax.gif tipo niekada gi nebuvau Rygoj  bigsmile.gif

Mergaites, priminkit prasom man del pinigeliu, o tai is to susijaudinimo viska pradedu pamirsti  doh.gif ten galima atsiskaityti kortele  ?blink.gif  o turi buti butinai kreditine ar ir paprastos debetines uztenka  unsure.gif Nezinau, kaip  padaryti, kad butu patogiau rolleyes.gif ar geriau veztis LATUS

O musu artimieji viska zino. Net nekiltu mintis mamai meluoti...bet musu santykiai labai artimi smile.gif O ir siaip labai neslepiam. Aisku atsirenkam kam ir ka sakyti smile.gif Mano net direktore zino blush2.gif todel taip lengva gauti laisvu, o ir siaip ji palaiko siuo klausimu. Bet cia pas kiekvienus atskira situacija.
Mes mokejom viska grynais smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti

Aš visuomet atsiskaitinėju kortele. Grynais reikėjo mokėti tik po punkcijos už stacionarą apie 50 latų, nes guldė antrame aukšte, o ten atskira įstaiga (Bet mokėti Baibai reikėjo). Kortelė tinka paprasta mokėjimo. Taip tikrai patogiau ir labiau apsimoka.
Atsakyti