Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

Merginos, o kiek Embrions klinikoje kainuoja IVF? 4u.gif Is anksto aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 10, 15:24)
Matau, kad problemos pas visas panasios  doh.gif Mes net musu tevams ir kt. seimoms nariams nesakom apie musu problema  schmoll.gif  Siandien jau pamelavau mamai  blush2.gif  kad rytoj vaziuoju su vyru i LV jo darbo reikalais  ax.gif tipo niekada gi nebuvau Rygoj  bigsmile.gif

Mergaites, priminkit prasom man del pinigeliu, o tai is to susijaudinimo viska pradedu pamirsti  doh.gif ten galima atsiskaityti kortele  ?blink.gif  o turi buti butinai kreditine ar ir paprastos debetines uztenka  unsure.gif Nezinau, kaip  padaryti, kad butu patogiau rolleyes.gif ar geriau veztis LATUS

Mes visada atsiskaitinejame kortele. Priima bet kokias, pas juos ten normalus terminalas.
Atsakyti
Aciu Jums visoms uz atsakymus aciuks.gif ir mes vaziuosim su kortele, bet 30 Lv vistiek nupirkau blush2.gif gal as labai senamadiska, bet negaliu be grynuju vaziuoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:

amita, kokie grazus zodziai Jusu parase thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 10 lapkričio 2011 - 16:48
Tik kad nuvalkioti jau biski blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes namuose wub.gif Esame trys viename, kaip per kokią akciją maximoj biggrin.gif

Deja kiti vaikai, irgi matyt jonai ar mikai, nusprendė nebesidalinti.

Įsodino abu 7 ląstelių, gimda normaliai pasiruošusi. Vienas iš dviejų paveldėjo tėvo genus (tėvas avinas pagal horoskopą ir yra labai užsispyręs biggrin.gif), nes buvo patalpintas tik iš trečio karto ir tai pakeitus tą ilgąjį švirkštą. Trejsas sakė, kad senai taip bebuvo...nu ką darysi, kai vaikas iš kart su charakteriu.

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 09, 20:57)
O as jau guliu loveleje, po tiek snd streso ir nuovargio, poilsis labai reikalingas. Pasiemiau savo 2 maziukus, lasteliu net nepaklausiau, nes tokia pilna pusle buvo, kad net tamsu akyse 

O aš gulėjau aukštyn kojom ir bandžiau tave įsivaizduoti, kaip tu rėkei smile.gif Ar pailsėjai? Mums dabar stresas griežtai draudžiamas vartoti wink.gif

QUOTE(Terze @ 2011 11 10, 14:08)
Mane taip pat sita problema neramina.... kaip neperpildyti.. nes kai pergeriau, miriau is skausmo...

T šiandien sakė, kad nereikia specialiai daug gerti, reikia tik į tualetą neiti.

QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 10, 14:24)
Mergaites, priminkit prasom man del pinigeliu, o tai is to susijaudinimo viska pradedu pamirsti  doh.gif ten galima atsiskaityti kortele  ?blink.gif  o turi buti butinai kreditine ar ir paprastos debetines uztenka  unsure.gif Nezinau, kaip  padaryti, kad butu patogiau rolleyes.gif ar geriau veztis LATUS

Aš mokėjus esu ir kortele ir grynais. Pirmą kart kortele, bet pasižiūrėjau, kad palankesnis kursas gavosi keičiantis, nei kai konvertuoja kortelėj. Bet čia dar ir nuo banko matyt priklauso. Kortele patogiau, nes pirmadienį tai su tokiu išsispūtusiu voku važiavom biggrin.gif

O dabar mielosios šokliuoju į lovą... smile.gif
juk turėjau jums pasipasakoti.. smile.gif
Atsakyti
Tai labai geros naujenos thumbup.gif

Dekmes Jums mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 10, 17:54)
Sveikos,

Mes namuose  wub.gif  Esame trys viename, kaip per kokią akciją maximoj biggrin.gif

Deja kiti vaikai, irgi matyt jonai ar mikai, nusprendė nebesidalinti.

Įsodino abu 7 ląstelių, gimda normaliai pasiruošusi. Vienas iš dviejų paveldėjo tėvo genus (tėvas avinas pagal horoskopą ir yra labai užsispyręs biggrin.gif), nes buvo patalpintas tik iš trečio karto ir tai pakeitus tą ilgąjį švirkštą. Trejsas sakė, kad senai taip bebuvo...nu ką darysi, kai vaikas iš kart su charakteriu.
O aš gulėjau aukštyn kojom ir bandžiau tave įsivaizduoti, kaip tu rėkei smile.gif Ar pailsėjai? Mums dabar stresas griežtai draudžiamas vartoti wink.gif
T šiandien sakė, kad nereikia specialiai daug gerti, reikia tik į tualetą neiti.
Aš mokėjus esu ir kortele ir grynais. Pirmą kart kortele, bet pasižiūrėjau, kad palankesnis kursas gavosi keičiantis, nei kai konvertuoja kortelėj. Bet čia dar ir nuo banko matyt priklauso. Kortele patogiau, nes pirmadienį tai su tokiu išsispūtusiu voku važiavom biggrin.gif

Ramiu dvieju savaiteliu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 10, 17:54)

Aciu, kad prasinesei wink.gif Kumstukai suspausti!!!
Atsakyti
[quote=PerKūnas,2011 11 10, 17:54]
Sveikos,

Mes namuose wub.gif Esame trys viename, kaip per kokią akciją maximoj biggrin.gif

Ramaus laukimo ir teigiamo rezultato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2011 11 10, 16:16)
Merginos, o kiek Embrions klinikoje kainuoja IVF? 4u.gif Is anksto aciu uz atsakyma 4u.gif

640 latų.

mums įskaičiavus tyrimus prieš ivf (dalį tyrimų dariau LT), vaistus (gonal, merional, ovitrele, crinone), pačią procedūrą, palatos "mokestį", bei keliones iki šios dienos grubiai išėjo 8200 lt.
beje, man buvo super ilga schema. tai vien diferelino 2 dozės 583 lt. (pirkau LT)
4u.gif

mergaitės, ilsėkitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 10 lapkričio 2011 - 18:54
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 10, 19:53)
640 latų.

mums įskaičiavus tyrimus prieš ivf (dalį tyrimų dariau LT), vaistus (gonal, merional, ovitrele, crinone), pačią procedūrą, palatos "mokestį", bei keliones iki šios dienos grubiai išėjo 8200 lt.
beje, man buvo super ilga schema. tai vien diferelino 2 dozės 583 lt. (pirkau LT)
4u.gif

mergaitės, ilsėkitės  4u.gif

cia uz dvi dozes tiek? blink.gif eina sau.. as LV mokejau uz viena (dephirelino 3.75mg) mokejau 110 latu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 11 10, 20:19)
cia uz dvi dozes tiek?  blink.gif  eina sau.. as  LV mokejau uz viena  (dephirelino 3.75mg)  mokejau 110 latu  doh.gif

AS irgi uz 1 110latu, o lt eurovaistinej paskui pasiklausiau kainavo 483lt sad.gif
Atsakyti