Sveikos,
Mes namuose

Esame trys viename, kaip per kokią akciją maximoj
Deja kiti vaikai, irgi matyt jonai ar mikai, nusprendė nebesidalinti.
Įsodino abu 7 ląstelių, gimda normaliai pasiruošusi. Vienas iš dviejų paveldėjo tėvo genus (tėvas avinas pagal horoskopą ir yra labai užsispyręs

), nes buvo patalpintas tik iš trečio karto ir tai pakeitus tą ilgąjį švirkštą. Trejsas sakė, kad senai taip bebuvo...nu ką darysi, kai vaikas iš kart su charakteriu.
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 09, 20:57)
O as jau guliu loveleje, po tiek snd streso ir nuovargio, poilsis labai reikalingas. Pasiemiau savo 2 maziukus, lasteliu net nepaklausiau, nes tokia pilna pusle buvo, kad net tamsu akyse
O aš gulėjau aukštyn kojom ir bandžiau tave įsivaizduoti, kaip tu rėkei

Ar pailsėjai? Mums dabar stresas griežtai draudžiamas vartoti
QUOTE(Terze @ 2011 11 10, 14:08)
Mane taip pat sita problema neramina.... kaip neperpildyti.. nes kai pergeriau, miriau is skausmo...
T šiandien sakė, kad nereikia specialiai daug gerti, reikia tik į tualetą neiti.
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 10, 14:24)
Mergaites, priminkit prasom man del pinigeliu, o tai is to susijaudinimo viska pradedu pamirsti
ten galima atsiskaityti kortele ?
o turi buti butinai kreditine ar ir paprastos debetines uztenka

Nezinau, kaip padaryti, kad butu patogiau
ar geriau veztis LATUS
Aš mokėjus esu ir kortele ir grynais. Pirmą kart kortele, bet pasižiūrėjau, kad palankesnis kursas gavosi keičiantis, nei kai konvertuoja kortelėj. Bet čia dar ir nuo banko matyt priklauso. Kortele patogiau, nes pirmadienį tai su tokiu išsispūtusiu voku važiavom
O dabar mielosios šokliuoju į lovą...

juk turėjau jums pasipasakoti..