QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 21, 11:00)
QUOTE(briukele @ 2011 11 21, 16:31)
Sveikos mergaites
uzsirasiau gruodi pirmam vizitui i embrions. ir dabar iskilo toks klausimas - ar vyrui reikia vaziuot,jeigu mes ir taip zinom,kad jisai turi problemu su sperma ir prireiks IVF. ir kai kuriuos tyrimus jau esam pasidare LIetuvoj... negali MB is darbo istrukt
uzsirasiau gruodi pirmam vizitui i embrions. ir dabar iskilo toks klausimas - ar vyrui reikia vaziuot,jeigu mes ir taip zinom,kad jisai turi problemu su sperma ir prireiks IVF. ir kai kuriuos tyrimus jau esam pasidare LIetuvoj... negali MB is darbo istrukt
Jie gali norėti pasikartoti spermogramą pas save,bet tai galima ir ne pirmo vizito metu atlikti
QUOTE(Adrutė @ 2011 11 21, 17:01)
Jie gali norėti pasikartoti spermogramą pas save,bet tai galima ir ne pirmo vizito metu atlikti 
tai gali buti,kad leis man badytis, o MB badymosi metu ta spermograma pakartos? tai butu gera iseitis, aciu
QUOTE(briukele @ 2011 11 21, 18:07)
tai gali buti,kad leis man badytis, o MB badymosi metu ta spermograma pakartos? tai butu gera iseitis, aciu 
jis gali ta spermograma pakartoti ir LT (na bent jau man paciai butu ramiau, kad nera kokiu leukocitu), o tu rezultatus nuvesi i LV
Mano MB spermograma buvo ideali,kaip gydytojas sakė,donorinė,bet vis tiek norėjo pasikartoti pas save LV.
Brukele žinoma galėsit tyrimą pasidaryti "badymosi"metu,beje ten jis žymiai pigiau nei LT.
Brukele žinoma galėsit tyrimą pasidaryti "badymosi"metu,beje ten jis žymiai pigiau nei LT.
QUOTE(Adrutė @ 2011 11 21, 18:23)
Mano MB spermograma buvo ideali,kaip gydytojas sakė,donorinė,bet vis tiek norėjo pasikartoti pas save LV.
pasikartojo MB spermograma pries kokias 2 sav.,tai gal tiks sita...
Mergaičiai,
Turiu 11 DPĮ ir 60.53
Galva tuščia, bet širdis pilna džiaugsmo
Turiu 11 DPĮ ir 60.53
Galva tuščia, bet širdis pilna džiaugsmo
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 21, 20:05)
kokie grazus skaiciukai!! sveikinu!!
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 21, 21:05)
Dar karteli sveikinu ir cia
Turi tie latviai kažką stebuklingo...daug šį mėnesį užderėjo, ar ne?
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 21, 21:05)
Kompanjone, sveikinu tave ir cia
Kartosi HCG?