Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 17, 09:27)
Labas rytas smile.gif Vakar parsivežėm dvi blastukes, visgi mums pavyko, vieną labai gerą kitą normalią thumbup.gif dabar laukia ilgu 10 dieneliu.
Perkunas kaip tavo savijauta siandien?

Kokios grazios naujienos smile.gif Dabar saugok savo maziukus ir viskas bus gerai 4u.gif Stipriai spausiu kumscius uz jusu sekme 4u.gif

Grazios dienos ir sekmes jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Vakar parsivežėm dvi blastukes, visgi mums pavyko, vieną labai gerą kitą normalią thumbup.gif dabar laukia ilgu 10 dieneliu.

Puikios naujienos! smile.gif
Nesveikinu iš anksto, bet linkiu ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,

QUOTE(Vėja1 @ 2011 11 17, 08:27)

wub.gif Džiaukis savo turtu viduje ir apsikaustyk kantrybe smile.gif nes vaikai jos pareikalauja.

Aš...aš nežinau..kažkokia keista savijauta viduje. Krūtinė šiek tiek skausminga...šiandien su mikrūške bevažiuojant per duobes ypač pasijautė doh.gif O viduj..kažkokie skauseliai ne skausmeliai jaučiasi, bet ne mmm. Vis negaliu prisiminti ar esu kada taip jautus g.gif Šiaip tai ant dūšios ramu. Tik nelabai jau toli tas pirmadienis biggrin.gif

Merginos, kas šiaip gyvenime gero? Kur mūsų ribinės merginos?
Atsakyti

Spaudžiu kumštukus, kad abu ir pasiliktų mirksiukas.gif
Papildyta:

Siunčiu visoms po šviežią virusiuką 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif Šiandien mane apžiūrėjo Eva Barkane. Labai maloni gydytoja, tik gal sunkiau kalba rusiškai nei Treijsas. Mūsų mažutėlis gražiai auga, jau mažytės rankytės matyti wub.gif Taigi virusuoju ir laukiu jūsų nestuke.gif skyrelyje.
Atsakyti
Tanga wub.gif Sveikinu thumbup.gif linkiu ramaus laukimo ir ciumpu virusiuka smile.gif
Ačiū mergaitės už palaikymą, dabar jo tikrai reikia, nes kazkokia baime mane apemusi unsure.gif
PerKūnas manau, kad tavo požymiai yra teisingi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanga @ 2011 11 17, 20:12)
Spaudžiu kumštukus, kad abu ir pasiliktų  mirksiukas.gif
Papildyta:

Siunčiu visoms po šviežią virusiuką  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif Šiandien mane apžiūrėjo Eva Barkane. Labai maloni gydytoja, tik gal sunkiau kalba rusiškai nei Treijsas. Mūsų mažutėlis gražiai auga, jau mažytės rankytės matyti  wub.gif Taigi virusuoju ir laukiu jūsų  nestuke.gif skyrelyje.

gaudau viruseli 4u.gif as irgi pas Dr. Barkane vazineju.. man ji labai faina flirt: ..
sendien buvau uzejusi i "Seimos vaistine' paklaust kiek pas mus LT kainuoja Gonalis 300' ...nu gavau soka - 501,20 lt ..nieko sau uzsilauze kainas doh.gif ..kuo toliau tuo labiau man patinka Latvija dirol.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

thumbup.gif ramiu dvieju savaiteliu ir puikaus rezultato 4u.gif
QUOTE(Tanga @ 2011 11 17, 20:12)
Siunčiu visoms po šviežią virusiuką  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif Šiandien mane apžiūrėjo Eva Barkane. Labai maloni gydytoja, tik gal sunkiau kalba rusiškai nei Treijsas. Mūsų mažutėlis gražiai auga, jau mažytės rankytės matyti  wub.gif Taigi virusuoju ir laukiu jūsų  nestuke.gif skyrelyje.

ir cia gaudau virusiuka blush2.gif Ir mazulelis tavo wub.gif aukit ir stiprekit 4u.gif

egk, matau skaitineji ax.gif kaip tau sekasi? jau antibu dietos laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 11 17, 23:40)
egk, matau skaitineji  ax.gif kaip tau sekasi? jau antibu dietos laikaisi?  4u.gif

Ačiū, kad teiraujiesi 4u.gif
Šiandien tik bandau prisikelt doh.gif
Eilinį kart vargstu su sirgimais, tempa tai visai ie nenukritodingo, sloga bus tuoj 2 savaitės, įsimetė bronchitas, žarnynas parėjo taip kaip buvo po plaučių uždegimo, o pabaigai dar ir balsas dingo visai cry.gif Tas tai kaip suprantu alerginiu pagrindu... O ryt važiuoju pas Bykovą. O po to jau gal pradėsiu dietas 4u.gif
O tu tikriausiai lauki kelionės į Londoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 17, 23:54)
Ačiū, kad teiraujiesi 4u.gif
Šiandien tik bandau prisikelt doh.gif
Eilinį kart vargstu su sirgimais, tempa tai visai ie nenukritodingo, sloga bus tuoj 2 savaitės, įsimetė bronchitas, žarnynas parėjo taip kaip buvo po plaučių uždegimo, o pabaigai dar ir balsas dingo visai cry.gif Tas tai kaip suprantu alerginiu pagrindu... O ryt važiuoju pas Bykovą. O po to jau gal pradėsiu dietas 4u.gif
O tu tikriausiai lauki kelionės į Londoną ax.gif

vargsiukas sad.gif sveikateles tau 4u.gif Ir nepamirsk pasipasakoti po Bykovos 4u.gif
As tai apsikasusi mokaslais, tai neturiu laiko apie Londono galvot (aciu D, nes priesingu atveju nupusciau belaukdama tos datos biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, kaip malonu skaityti, tiek geru naujienu thumbup.gif Mergaites, sekmes Jums. Laikau kumscius. 4u.gif

Pries T isvaziavima susiskambinom, tyrimai mano visi "Perfekt" tai liko tik namo trio AMAZIUS + SVORIS + PKS doh.gif dabar susiskambinsim, kai gris unsure.gif ir ziuresim , ka darysim PRIES IUI ir viskas .... Nesakau , kad norejau labai skubeti, bet ir negalvojau, kad taip viskas uzsites... g.gif Taip suprantu, pagal savo cikla, kad siemet jau nieko ir nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2011 11 13, 12:39)
Laikau kumscius  4u.gif Saugos save  mirksiukas.gif

Sakykit,

nusprendem vyrui nupirkti vitaminus  Wellman conception bet nerandu, gal kas mate kokioj vaistinej  Vilniuje  g.gif

Maciau Wellman conception Rygoje pirkti. Prekygos centre ALFA vaistineje Gimenes. Centras netoli Embrions klinikos Brivibas gatveje
Papildyta:
Ir dar labas vakaras, Merginos

Truputi buvau dingusi.
Treciadieni buvau pirmam skanui pas T. Radom 1 puslyte su geltonkuniu ir gydytojas rode maza taskiuka, numane, kad tai embrioniukas. Jo zodziais radome viska, ko tikejomes. Todel iki gruodzio 7 dienos paleido. Grizinejom is Rygos abu su vyru euforijoje. Vis i nuotraukytes ziurejau.
Taciau kita diena prasidejo nemalonus pilvo ir strenu maudimas, kaip pries mmm, tai po darbo abi dienas pragulejau lovoje. Todel ir neparasiau. Bykova prigasdino del pirmo skano zalos, tai sunerimau, kad gal pakenke ir todel pilva maudzia.
Siandien dar pasidariau kraujuka. HCG 8690

Siunciu visoms virusiuka 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 11 18, 23:06)

Siandien dar pasidariau kraujuka. HCG 8690

Siunciu visoms  virusiuka 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

va sito gerio tai imu biggrin.gif .......tavo leliui balioniukas 4u.gif
Atsakyti