Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

Sveikos,

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 28, 16:17)
Kada vaziuosi i LV?

Važiuosiu 9 dieną, tad dar laiko marios. Aišku norisi, kad kuo greičiau prabėgtų ax.gif

QUOTE(Bonama @ 2011 11 28, 18:24)
.. taip kad 50 ant 50 jog rytoj punkcija

Kad tik viskas ryt pasisektų ir išpunktuotų maksimumą. Lakykit frontus wink.gif Ir lauksim žinių.

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 28, 20:19)
Perkunas, kaip jautiesi, nestradalioji kaip as?  doh.gif

O as toliau stradalioju, nes pojuciu visiskai nebera, krutine kartais pabliuksta, nedideja nei nejautreja, skausmai mmm po truputi baiginejasi, bet anei sleikstuliuko, anei kvapu, anei nuovargio, nu ne vieno pojucio, jau vel baime ima, laikausi nepasidariusi HCG  doh.gif Snd nebeatsikeliau net i WC kai istisai visa savaite eidavau, tai vel beda, nu zodziu... kada baigsis tie nerimukai  doh.gif

Na, kad netrydalioju..vienintelė priežastis dėl ko galėčiau nerimauti, tai nedideli HCG skaičiai. Bet pagalvoju, kad į normas telpu, tad tai neturi būti pagrindas nerimui. Krutinė padidėjus, į vakarą imu jausti pilvą, todėl vis dažniau pagulinėju. Kvapai..aš važinėju su mikrūškėm į darbą, tai pasmirda kartais...bet gali būti dėl to, kad noriu, kad smirdėtų biggrin.gif
Bet tu taip baiviai pagalvok..juk gali tau nebūti nei šleikštulio, nei pykinimo...tai nėra taisyklė.
O tavo nerimukai manau nesibaigs smile.gif Tiesiog toks žmogus esi.
Man atrodo, kad ir pvz į egzaminus eidavai su pirmais atsiskaitinėti ir prieš juos visada sakydavai, kad nieko nemoki ir neišlaikysi, o išeidavai su puikiausiais rezultatais. Ar taip?
Taip bus ir su šiuo "egzaminu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 28, 20:19)

[bpasislepusi,[/b] kaip sekasi  nestuke.gif pilvukus auginti, nerimai jau baigesi?  mirksiukas.gif Merginos, o Kada jus buvot pirmam vizitui, maniskis kotais labai toli atrodo  doh.gif

mano vizitas buvo po gerų 2 savaičių. iki to nedariau daugiau hcg tyrimų ir testų negadinau.
nepykina. pilvą maudžia, kartais daugiau, kartais mažiau.

netrydaliok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 26, 11:36)
asstukas, kaip tu ?  4u.gif

As gerai, siand. buvom Rygoj pasiemiau gonali, pravizitavo...vel prasideda badymasis blink.gif
Po anos stimuliacijos turejau du grazuolius folius, bet be rezultato...tik dabar mastau kas turejo itakos, nes susirgau, pakilo temperatura iki 38,6...visa savaitgali praguleau lovoje, o pirm. dariau HCG buvo 7,21...tai mano galva kabinosi...bet kazkas pakiso koja...
o as gaudau virusiukus wub.gif
Ir visom linkiu kalediniu dovaneliu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 11 28, 21:19)
Kamelija[/b], o nuo kada tu pradejai jausti sleikstuliuka ar ka? Kaip beje, ar praejo pykinimas?  mirksiukas.gif

as gal pries kokia savaite pradejau jausti sleikstuli, kuris po penktadienio vemimo tapo toks vos neistisinis doh.gif Kol valgau atrodo nieko, o po to ir vel stovi nuo skarndzio iki gerkles. Gerai, kad daugiau neteko vemti. O siaip tai tiesiog maistas pasidare neskanus, pati nezinau ko noriu blush2.gif
Atsiras ir tau tie pozymiai mirksiukas.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 28, 22:12)
Sveikos,
Važiuosiu 9 dieną, tad dar laiko marios. Aišku norisi, kad kuo greičiau prabėgtų  ax.gif 

As ir 9 diena vaziuoju smile.gif Kokiu tu laiku?

asstukas, Bonama gero derliaus ir stipriu maziuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 11 28, 19:27)
Bonama, imk palaikymo balionėlį  4u.gif

aciu uz baliona - turbut jis mane isnese biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Tanga @ 2011 11 28, 19:49)
Siunčiu tau asmeniškai latvišką virusiuką  2.gif ir laikau kumštukus, kad viskas pasisektų.

aciu ir tau TANGA blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 28, 22:12)

Kad tik viskas ryt pasisektų ir išpunktuotų maksimumą. Lakykit frontus wink.gif Ir lauksim žinių.

aciu ir Tau 4u.gif

buvau sendien pukcijoj biggrin.gif ispunktavo 8 , bet tris tusti , o 5 sake puikus mirksiukas.gif .. num..laukiu ziniu rytoj is gydytojos ..
sakykit merginos , o kaip jus darete? ar pacios skambinote gydytojui , ar jis pats turi pasukt del rezultatu? nes ji man pasake "susiskambinsim" , o as dabar po laiko galvoju kaip ten istikruju turi buti? g.gif
prisijungiu prie tridinejanciu ir as biggrin.gif
Atsakyti

Merginos, gal galit pasakyt kiek konkreciai kainuoja IVF embrions klinikoje( aisku be vaistu). Kodel klausiu? Ten ju tinklapyje procedura isskirstyta papunkciui ir vienas is punktu - ovuliacijos stimuliacija
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 11 29, 18:59)
sakykit merginos , o kaip jus darete? ar pacios skambinote gydytojui , ar jis pats turi pasukt del rezultatu? nes ji man pasake "susiskambinsim" , o as dabar po laiko galvoju kaip ten istikruju turi buti?  g.gif 
prisijungiu prie tridinejanciu ir as  biggrin.gif

Nežinau pas kokį tu gyd., bet mano atveju (gyd. G. Treijs), skambinausi pati sužinot kiek apsivaisino, poto kitą dieną taip pat pati skambinausi kaip dalijasi. Trečią dieną jis pats paskambino. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2011 11 29, 17:10)
Merginos, gal galit pasakyt kiek konkreciai kainuoja IVF embrions klinikoje( aisku be vaistu). Kodel klausiu? Ten ju tinklapyje procedura isskirstyta papunkciui ir vienas is punktu - ovuliacijos stimuliacija

iš jų tinklapio :

IVF cycle with own ova 640.00 (bendra suma)
included services in our IFV cost: (į tą sumą įeina, nu smulkiau kas kiek kainuoja surašyta)
ovarian stimulation monitoring 55.00
egg retrieval procedure (OPU) 220.00
cultivation of embryos till 3rd day 310.00
embryo transfer procedure 55.00

ar aiškiau ?4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 11 29, 18:18)
Nežinau pas kokį tu gyd., bet mano atveju (gyd. G. Treijs), skambinausi pati sužinot kiek apsivaisino, poto kitą dieną taip pat pati skambinausi kaip dalijasi. Trečią dieną jis pats paskambino. Sėkmės 4u.gif

as vazineju pas Eva Barkane wub.gif ..supratau , tuomet skambinsiu rytoj po pietu pirmu naujienu suzinot 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kažkokia nelaiminga para užėjo nuo vakar vakaro doh.gif Su viena pažįstama "apsikeitem" nuomonėm, ryte darbe gavau stresiuko, o vakare pamečiau telefoną...
Tik smagu, kad viskas gerai baigiasi smile.gif

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 29, 10:43)
As ir 9 diena vaziuoju smile.gif Kokiu tu laiku?

Aš planuoju su autiku važiuoti, tad pas juos apie 12 val ar 12.30 berods užsirašiau. O tu kaip ir kada?

QUOTE(Bonama @ 2011 11 29, 16:59)
buvau sendien pukcijoj  biggrin.gif  ispunktavo 8 , bet tris tusti , o 5 sake puikus  mirksiukas.gif  .. num..laukiu ziniu rytoj is gydytojos .. 
sakykit merginos , o kaip jus darete? ar pacios skambinote gydytojui , ar jis pats turi pasukt del rezultatu? nes ji man pasake "susiskambinsim" , o as dabar po laiko galvoju kaip ten istikruju turi buti?  g.gif 
prisijungiu prie tridinejanciu ir as  biggrin.gif

Tai, kad tie puikūs puikiai dalintųsi ir vėliau išaugtų į puikius žmones.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 29, 21:16)
Aš planuoju su autiku važiuoti, tad pas juos apie 12 val ar 12.30  berods užsirašiau. O tu kaip ir kada?

Mane Baiba ikiso 11.30 val. Vaziuojam su savo masina, MB veza. Pasiulyciau kartu vaziuot, mes pro Kauna vaziuojam. Bet tu is Vilniaus, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 29, 21:08)
Mane Baiba ikiso 11.30 val. Vaziuojam su savo masina, MB veza. Pasiulyciau kartu vaziuot, mes pro Kauna vaziuojam. Bet tu is Vilniaus, ar ne?

Dėkinga už pasiūlymą, bet jums būsiu ne pakeliui su savo Vilnium, jei važiuojat pro Kauną.
Tad ten vietoj gal susimatysim ax.gif Susirašysim iš ko atpažinti viena kitą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PerKūnas: 29 lapkričio 2011 - 21:22