Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 29, 22:21)
Dėkinga už pasiūlymą, bet jums būsiu ne pakeliui su savo Vilnium, jei važiuojat pro Kauną.
Tad ten vietoj gal susimatysim  ax.gif  Susirašysim iš ko atpažinti viena kitą smile.gif

Ok. Susirasysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 29, 21:16)

Tai, kad tie puikūs puikiai dalintųsi ir vėliau išaugtų į puikius žmones.

dekoju bis.gif laukiu nesulaukiu tu zmogiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 11 29, 22:41)
dekoju  bis.gif  laukiu nesulaukiu tu zmogiuku  biggrin.gif

Tai kaip tavo žmogiukasi laikosi šiandien? Ir mes laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 29, 21:16)
Sveikos,

Kažkokia nelaiminga para užėjo nuo vakar vakaro  doh.gif  Su viena pažįstama "apsikeitem" nuomonėm, ryte darbe gavau stresiuko, o vakare pamečiau telefoną...
Tik smagu, kad viskas gerai baigiasi smile.gif

Oij... man taip patiko tavo pasakymas "apsikeitem nuomonem" - lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na va, ir man kita karta praverstu toks issireiskimas smile.gif
Taip - smagu, kad viskas gerai baigiasi smile.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 28, 22:12)
O tavo nerimukai manau nesibaigs smile.gif Tiesiog toks žmogus esi.

thumbup.gif
Angeliukke tau tikrai dideli stresai buvo, o dabar jauskis laiminga wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 29, 11:43)
as gal pries kokia savaite pradejau jausti sleikstuli, kuris po penktadienio vemimo tapo toks vos neistisinis doh.gif Kol valgau atrodo nieko, o po to ir vel stovi nuo skarndzio iki gerkles.

Kamelija2, ar tu jau patikejai, kad tu jau nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif ? Kaip laikas greitai bega... Sirdutes vaziuosit ziureti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 11 30, 17:39)
Tai kaip tavo žmogiukasi laikosi šiandien? Ir mes laukiam ax.gif

Na ka.. per pietus skambino gydytoja ir pasake,kad is mano penkiu ( geru g.gif ) vienas zuvo , dar i viena sulindo iskarto du spermiukai..taip kad du jau atkrito..liko trys verysad.gif ..nu bet mane nuramino ( ar bent jau apramint bande) jog embrionologe jai sake, kad tie trys turi 99% jog viskas bus gerai ir gales isodinti juos ... zodziu stogas vaziuoja pamazu doh.gif .. sake ruostis isodinimui, bet rytoj visvien prasiau , kad pasuktu man ir pranestu apie situacija..
o kaip jus mergytes gyvenate?
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Kamelija2 @ 2011 11 29, 21:31)
Ok. Susirasysim smile.gif

mirksiukas.gif Sutarta

QUOTE(Bonama @ 2011 11 30, 21:43)
Na ka.. per pietus skambino gydytoja ir pasake,kad is mano penkiu  ( geru  g.gif  ) vienas zuvo , dar i viena sulindo iskarto du spermiukai..taip kad du jau atkrito..liko trys  verysad.gif  ..nu bet mane nuramino ( ar bent jau apramint bande) jog embrionologe jai sake, kad tie trys turi 99% jog viskas bus gerai ir gales isodinti juos ... zodziu stogas vaziuoja pamazu  doh.gif  .. sake ruostis isodinimui, bet rytoj visvien prasiau , kad pasuktu man ir pranestu apie situacija..
o kaip jus mergytes gyvenate?

Nu viskas puikiai..turi tris idealius vaikus, belieka juos susirinkti ir užsiauginti.

Ech, kažkaip visgi gera, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 11 30, 22:54)
Nu viskas puikiai..turi tris idealius vaikus, belieka juos susirinkti ir užsiauginti.

Ech, kažkaip visgi gera, ar ne?

aha..gera smile.gif .. kad tik viskas sklandziai eitusi .. sedziu darbe kaip ant adatu doh.gif ..net sypsena neiseina islauzt..viskas is ranku krenta ..reiks jauciu "Sedatif'o" ikalt tablete unsure.gif ...laukiu toliau gydytojos skambucio wacko.gif
Atsakyti
rytoj VAZIUOJU bigsmile.gif bigsmile.gif .. mano trynukai sake puikiai auga bigsmile.gif ..
p.s. mergytes , sakykite ..kurios vaziavote isodinimui. kiek geret vandens , kad nebutu nei permazai, nei perdaug? ..sake atvaziuoti su pilna pusle g.gif ..bliamba jauciu is tu geru noru galiu padaugint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 01, 12:29)
rytoj VAZIUOJU  bigsmile.gif  bigsmile.gif .. mano trynukai sake puikiai auga  bigsmile.gif ..

o tiek ir norejot isodinti, ar tiesiog visus sodinat, kiek yra? g.gif nebaisu del trynuku? g.gif
mes irgi ryt ten vaidensimes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2011 12 01, 13:29)
rytoj VAZIUOJU  bigsmile.gif  bigsmile.gif .. mano trynukai sake puikiai auga  bigsmile.gif ..
p.s. mergytes , sakykite ..kurios vaziavote isodinimui. kiek geret vandens , kad nebutu nei permazai, nei perdaug? ..sake atvaziuoti su pilna pusle  g.gif ..bliamba jauciu is tu geru noru galiu padaugint  lotuliukas.gif

thumbup.gif grazaus susitikimo 4u.gif
Gerk tiek, kiek norisi smile.gif specialiai negerk, nes tikrai bus per daug 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 01, 14:47)
o tiek ir norejot isodinti, ar tiesiog visus sodinat, kiek yra?  g.gif nebaisu del trynuku?  g.gif
mes irgi ryt ten vaidensimes  mirksiukas.gif

sekmes tau rytoj mirksiukas.gif
beje, latviai 3 nesodina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 12 01, 13:48)
- sekmes tau rytoj  mirksiukas.gif
- beje, latviai 3 nesodina sad.gif

- dekui 4u.gif
- tai gal ne taip is Bonamos posto supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2011 12 01, 14:47)
o tiek ir norejot isodinti, ar tiesiog visus sodinat, kiek yra?  g.gif nebaisu del trynuku?  g.gif
mes irgi ryt ten vaidensimes  mirksiukas.gif

oi neeeeee... triju nesiryzciau sodint.. sodinsim du ..ir tai kai pagalvoju, jei abu isitvirtins gimdoje blink.gif .. bet , jau geriau du nei ne vieno mirksiukas.gif .. kai vyru uzsiminiau apie trynuku galimybe , tai tas sake "nusisauciau" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti