QUOTE(Vistik @ 2011 12 06, 17:14)
Niekaip neturiu sugebėjimo suprasti tokio dalyko, visi sutartinai tvirtina, kad vaikui geriausia augti šeimoje, vienareikšmiškai tą patvirtina visi, paskui šeimyna, paskui vaikų namai, tačiau finansavimas, pas mus eina atvirkščiai, daugiausia gauna vaikų namai, paskui šeimynose, paskui šeimose augantys vaikai. Kas atsakys kodėl?
Realiai ne dėl pinigų aš čia, kiek reikia tiek perkam, aprūpinta pilnai ir netgi ne už tą pašalpą o už mūsų pinigus, pašalpą taupom, kai jau reikia didesnio pirkinio tada paimu biškį, bet dėl neteisingo jų paskirstymo globojamiems vaikams. Man tai viršūnė šeimynų vaikų finansavimas, viršūnė, nu sakyčiau trupučiu daugiau, bet kai dvigubai.
Realiai ne dėl pinigų aš čia, kiek reikia tiek perkam, aprūpinta pilnai ir netgi ne už tą pašalpą o už mūsų pinigus, pašalpą taupom, kai jau reikia didesnio pirkinio tada paimu biškį, bet dėl neteisingo jų paskirstymo globojamiems vaikams. Man tai viršūnė šeimynų vaikų finansavimas, viršūnė, nu sakyčiau trupučiu daugiau, bet kai dvigubai.

Kodel "Virsune seimynu finansavimas"? O ne kodel globos namu finansavimas?

Bet nepamirskit,kad seimynu mamu gyvenamoji vieta ir darbas yra kartu su vaikais visas 24 val,Na,taip ir globojamu irgi taip pat,bet nuosirdziai rasau,skiriasi nemazai..Kodel?Nesigilinsiu.Pabandykit ir pacios suprasit.
Del pinigu,tai,aisku nera teisybes...O kur is viso yra ta teisybe?