QUOTE(Sunute @ 2012 01 04, 14:24)
Tos trys dienos vėl sukėlė emocinius prisiminimus, sutrikdė sistemą. Niekur nesidės, teks grįžti...
Pirmadienį su mažyliu einam į PPT. Mano šešemečiui vis dar problema dėlioti iš šešių kaladėlių paveikslėlius ir t.t.. Gal aš dar galiu kokias lavinimo sistemas sužinoti, kad galėčiau padėti vaikui, gal tiksliau jo paties gebėjimus ir galimybes įvertins, negu aš sugebu, gal galima kažkurias silpnas vietas 'patempti". Taip mažius nori muzikuoti... ir muzikuos, tik norisi, kad ir išsilaviniomą bendrą pajėgus būtų "praryti". Gavo TIKRĄ smuiką gimtadienio proga. Nepaleidžia iš rankų, o keisčiausia, kad jo niekas nemokė, bet laiko taisyklingai ir garsą normalų išgauna, kas sumuiku ne taip paprasta. Žaidžia ir pavyksta, o muzikinė artikuliacija - aš gal net taip nesugebu...
Mokiau kažkurią dieną pianinu: aiškinu apie "do", sančią prieš du juodus. Nieko nesupranta apie du juodus, bet iš klausos visas "do" surado" ir labai greitai.
tai jau taip būna- vienur dievulis atima, kitur duoda. Gal ką naujo ir pasakys, kas žino.
O aš laisvu laiku per Naujametį išstudijavus programas lietuviško TV pagalvojau labai rimtai ir gerai ir nusprendžiau jog mes žingsniuosim į Ąžuolyno progimnazę. Ačiū už tas muzikas ir visokias kultūras. Savam malonumui pagroti pradžią jis turi labai gerą- bus noras nuo rugsėjo, mokyklėlė atsiras. Jei man kas būtų pasakęs, kad aš kada pamatysiu išgirsiu Noreiką, Kaniavą kaimo dainuškas dainuojančius diriguojant "atseit" dirigentui(piečaičiui) nepatinka jis man. Publiką taip linksminančius, tai kepurę prišikti būčiau davus. Ta pati Triumfo arka, ir daug daug kitų dalykų...Pajaco aš neauginsiu, ir savęs tai žeminti tai jis ir nesutiks. Kas yra konkursinės klasės aš jau žinau- ačiū. Ir ta tvarka atėjus į tą mokyklą, kam ji tam vaikui. Mokyklą pažįstu 12 metų iš labai arti, dailės skyriuje mokėsi vaikai- ir taip, kaip yra šįmet- ten niekada dar nebuvo. Žinote kai kriterijus- neatitinka estetinio vaizdo

yra sakomas ne kokiam balerūnui...vienas iš pagrindinių argumentų kodėl galėtų pasirinkti kitą instrumentą, arba prieš įskaitą neleidžiama vaikui prasigroti, nes prasigrojęs jis būtinai suklys(taip argumentuojama) ir tom šaltom rankom sodinamas už instrumento...tai nafig mums viso šito reikia? Kam tie vaiko nervai, ir mano ir visų. Jei pabaiga ...aludės reperturas.