Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(babis @ 2012 01 06, 15:36)
Plykyti pyragaiciai su varskes idaru smile.gif

nu man kosmosas plikyti pyragėliai yra blush2.gif Ar labai daug darbo? Bijau, kad nesugebėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 01 07, 19:53)
nu man kosmosas plikyti pyragėliai yra blush2.gif Ar labai daug darbo? Bijau, kad nesugebėsiu blush2.gif

Patys pyragaiciai labai greit ir paprastai pasidare smile.gif Gal del to, kad nenaudojau jokiu konditeriniu svirkstu(nes neturiu smile.gif ),tai zaist nereikejo, aisku ir isvaizda del to nukentejo, bet skonis tikrai ne thumbup.gif
Na su kremo uzpildymu reikia pazaist, bet galima surast sau tinkama varianta, pvz., prapjaut ir sauksteliu uzpildyt, nors man gerai ir maiselio pagalba viskas pavyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 01 07, 20:53)

darbo kaip sakau kaip ir prie puodu, bet tikrai ne daugiau nei kad darytum torta smile.gif
as gal sugaistu valanda laiko su viskuo nuo teslos maisymo iki indu suplovimo ir idaro dejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 01 08, 10:13)
darbo kaip sakau kaip ir prie puodu, bet tikrai ne daugiau nei kad darytum torta smile.gif
as gal sugaistu valanda laiko su viskuo nuo teslos maisymo iki indu suplovimo ir idaro dejimo smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip, tik atrodo kad kazkas tokio...o kai pradedi daryt, tai viens du ir viskas smile.gif
Atsakyti
niam niam kaip cia skanu....
Atsakyti
Turėjau maišelį spanguoliu, kurios šaldytuve gulėjo dar nuo praėjusių metų...

2 puodeliai spanguolių
2 puodeliai vandens
2 puodeliai cukraus
1 puodelis smulkaus cukraus

Spanguoles nuplaukite. Cukrų sumaišykite su vandeniu ir pavirinkite, kad cukrus ištirptų. Neužvirkite. Na, o jei taip nutiks, nieko baisaus, leiskite sirupui atvėsti. Jei sirupas bus per karštas spanguolės sutrūkinės. Atvėsusiu sirupu apipilkite spanguoles ir palikite pastovėti per naktį šaldytuve.
Kitą dieną nupilkite sirupą nuo spanguolių ir apvoliokite jas smulkiame cukruj. Apvoliotas spanguoles sudėkite and kepimo skardos ir leiskit cukrui sudžiūti.
Naudokite spanguoles pyragų, tortų ar pudingų puišimui. Man labiau patinka jas valgyti vienas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 09 sausio 2012 - 18:42
QUOTE(aga1 @ 2012 01 09, 18:39)
[url=http://alittleyummyforyourtummy.blogspot.com/2012/01/snow-sugared-cranberries.html]

Laba graziai ir gardziai atrodo! thumbup.gif
Super sumanymas papuosimui, kaip serksnu padengtos uogytes! wub.gif
Sakykite, kiek laiko, taip paruostas uogas, galima saugoti ir kur?
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 10 sausio 2012 - 00:07
Kepti obuoliai

Jums reiks:

Obuolių
Medaus
Graikiškų riešutų
Bemielės sluoksniuotos tešlos
Kiaušinio

Obuolius nuplauname ir nusausiname.
Obuolių viršūnėlę reikia nupjauti, vidų - išskobti.
Įdėti į vidų medaus o ant viršaus riešutų.
Įvynioti kiekvieną obuolį į foliją ir kepti iki 180 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 min,priklauso nuo obuolių dydžio,galima patikrinti su mediniu krapštuku.

Sluoksniuotą tešlą atšildome.
Dariau skirtingai papuošimus obuoliams:
1. Tešlą supjaustome kvadratai maždaug tokio dydžio kad galima butų uždengti mūsų obuolius.Kvadratus su peilio pagalbą įpjauname, gaunasi toks kaip tinklas.
Iš folijos darom apvalius kamuoliukus maždaug obuolio dydžio.Ant jų uždedame tešlos tinklelį, sutepame kiaušinio plakiniu ir kepame orkaitėje 180 C temperatūroje 15-20 min kol gražiai apskrus.
2.Iš tešlos išpjauname juostelės.Imame mažą kepimo indą,užklojame ji su foliją ir iš juostelių darome tokį kaip krepšelį.
Kai iškepa atsargiai nuimame nuo folijos.

Toliau viskas tas pats..sutepame kiaušinio plakiniu ir statome į orkaitę.

Vienas minusas..sunku buvo po atskirti nuo folijos kepinius.Kitą kartą gal tiesiog sutepsiu foliją su sviestu....

Dabar serviruojame.Imame obuolį dedame į lėkštės vidų.Ant viršaus uždedame mūsų tinklą ir apibarstome su cukraus pudra.

Skanaus !

user posted image
user posted image

Atsakyti
Nekeptas varškės tortas

2 pakeliai šokoladinių sausainių
200 g sviesto
400 g varškės
200 g grietinės
150 g cukraus
2 "Snickers" šokoladukai (arba tiek, kiek tik patinka)
3 šaukštai želatinos
1 šaukštelis vanilinio cukraus

Varškiniuose tortų sluoksniuose man geriausiai pasiteina viskas tuomet, kai naudoju pačią liesiausią varškę, bet riebią grietinę.

Sausainius susmulkinti iki trupinių. Ant jų užpilti lydytą sviestą, išmaišyti ir kloti masę į torto formą. Laikinai padėti į šaldytuvą. Žalatiną užpilti trupučiu vandens ir brinkinti apie pusvalandį. Grietinę išplakti su cukrumi, įmaišyti varškę, smulkintus snickers ir tuomet supilti garų vonelėje ištirpintą žalatiną ir gerai išmaišyti. Šią masę pilti ant trupinių ir padėti šaltai, kad sustingtų.

user posted image

http://studentiskire...kes-tortas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 10 sausio 2012 - 12:13
Cartman, o kuo cia papuostas varskes tortas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2012 01 10, 12:11)
Nekeptas varškės tortas

šitas man labai patinka. tiek skonio, tiek gaminimo prasme.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 01 10, 12:40)
Cartman, o kuo cia papuostas varskes tortas?  4u.gif

jei gerai iziuriu, tai migdolu drozlem.
Atsakyti