Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(uolma @ 2012 02 02, 10:17)
Jo reikia kept,i apie 7 min. arba kol gražiai apskrus, pagels, apie 170 karščio aš kepiau. Jokio surišėjo nereikia, kondesnsuotas gerai suriša, kaip atvsta būna kieti. Tik nenaudokit kondensuoto pieno gaminio, nes neisgaus. O pigiausias pienas Norfoj, NORFOS, indelis 2,99  thumbup.gif Aš dar aguonų ir saulėgražų dėjau.  Tikrai skanu.  thumbup.gif

Netiesa schmoll.gif , naudojau butent Pieninį gaminį, kur po 1kg būna ir viskas kuo puikiausiai thumbup.gif ir ne kartą jau kepiau mirksiukas.gif
tik palaukti reikai kol atvėsta ir niekas neyra, nelūžta , žodžiu jokio skirtumo, svarbiausiai nepadaugint ir karštų neišiminėt iš skardos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 03, 01:14)
o tavo foto paziurejus , tai lig riskeja trecias sluoksnis bigsmile.gif
aciukas uz recepta, gal ryt ir kepsiu biggrin.gif

Man ir patiko vien tik pažiūrėjus į juos biggrin.gif

Nelabai tas trečias sluoksnis ten jaučiasi ir matosi g.gif nors koks jo skonis turėtų būti, nežinau, bet šiaip labai patiko thumbup.gif

Sėkmės bandant mirksiukas.gif
QUOTE(AAI @ 2012 02 03, 12:47)
Na,reiks meginti protingus pyragaicius.Atrodo labai apetitnai.

Ačiū 4u.gif Bandyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2012 02 03, 01:42)
Protingi pyragaičiai smile.gif

labai aciu uz thumbup.gif recepta 4u.gif iskepiau sian vaikams_liko patenkinti, labai skanus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvablue @ 2012 02 03, 15:51)
Browni's su oreo sausainiais, kurie buvo pakeisti į Selga suteptus su Nutella (kadangi LT kaip suprantu nelabai kur yra jų pirkti, tai improvizavau biggrin.gif )
Receptas:
http://aguonele.blog...ausainiais.html
Tikrai skanus, tik kitą kartą visus sausainius sutraiškysiu ir dėsiu į bendrą masę, išvaizda tai tikrai ne tokia gera kaip skonis, o nuo stovėjimo šaldytuve jis vis tik gerėjo.... na gal kitą kartą vis dėl to šiek tiek mažinčiau cukraus kiekį...

Kad yra pirkti brown'ių,atrodo parduotuvėj "saldūs majai" penki litai už pokutį ir internete,ar ne assorti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 02 03, 23:52)
Kad yra pirkti brown'ių,atrodo parduotuvėj "saldūs majai" penki litai už pokutį ir internete,ar ne assorti g.gif

Tai aišku, kad yra, tik man siuo metu supuojant mazi, tai prabanga yra tureti laiko lekti jų nusipirkti per visa miestą, ar kviesti assorti, kad atvežtų pakeli sausainiu, todėl ir teko improvizuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=JOLKA999,2012 01 17, 12:30]
Kakavinis varskes pyragas

syrit kepiau sita pyraga:) SUPERINIS 4u.gif wub.gif

Aciu labai uz receptuka:)
Atsakyti
Atbegau su tokiu man iskilusiu klausimeliu. Kepiau varskes torta, kepant jis man labai iskilo, bet jau isemus is orkaites ir pastovejus subliusko pasidare plonytis. Kodel tortai subliuksta?
Atsakyti
QUOTE(G_arbanele @ 2012 02 04, 14:12)
Atbegau su tokiu man iskilusiu klausimeliu. Kepiau varskes torta, kepant jis man labai iskilo, bet jau isemus is orkaites ir pastovejus subliusko pasidare plonytis. Kodel tortai subliuksta?

Gal nuo temperatūros staigaus pokyčio g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 03, 02:14)
paziurejau rusu foruma, taip graziai ir skaniai atrodo pyragaiciai bigsmile.gif
labai idomus receptukas, reikes isbandyti (tik kada viska suspesiu, tiek fainu receptu yra) doh.gif
o tavo foto paziurejus , tai lig riskeja trecias sluoksnis bigsmile.gif
aciukas uz recepta, gal ryt ir kepsiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif bus išbandyta. Aš irgi matau 3 sluoksnius ax.gif neryškūs jie, bet matomi 4u.gif
Atsakyti
[quote=laimalukas,2012 02 04, 14:48]
[quote=JOLKA999,2012 01 17, 12:30]
Kakavinis varskes pyragas

syrit kepiau sita pyraga:) SUPERINIS 4u.gif wub.gif

Aciu labai uz receptuka:)
[/quote]

malonu,kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Žagarėliai

3kiaušiniai,stiklinė cukraus,išplakame gerai
pusė stiklinės grietinės(joje nugesiname sodos)
pusė pokelio kefyro
miltų,kol nebekimba prie rankų
kepame aliejuje
apibarstome cukraus pudra
skanaus!!!

tik iš šitos porcijos gaunasi laaaabai dauuuuuug smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 04 vasario 2012 - 16:46
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 02 04, 18:18)
malonu,kad patiko 4u.gif

Tikrai nuostabus kakavinis varskes pyragas. Dabar megaujuosi su arbata.
Aciu uz recepta.
Atsakyti