Traškūs vafliai:
Recepto visuomet laikausi apytiksliai... Sviesto visuomet dedu praktiškai iš akies, tačiau parašysiu paskutinių keptų vaflių receptą.
apie 150g kepinių margarino
1 pilnutėlė stiklinė cukraus
4 kiaušiniai
1 pakelis (30 g) vanilinio cukraus, mėgstu jį, tad negailiu
kupinas šaukštelis cinamono
ir galiausiai miltų. Jų kiekį žiūriu pagal tešlos tirštumą, o kadangi mano keptuvė skystesnės tešlos nepripažįsta ją darau tokio tirštumo, kad vienu šaukštu ją pakabinu, o kitu nukrapštau..
Iš nurodytos normos man gavosi štai tiek vaflių...

P.S. Visada skeptiškai žiūrėjau į cinamoną vafliuose, nes nesu įpatiga jo mėgėja, tačiau jis čia tikrai labai tinka, pamėginkit...