QUOTE(adanlee @ 2012 02 13, 12:13)
sveikute,pas mane panasi prooblema:( sveriau 67, dabar 72, o noreciau 60, nes balandi vestuves..dabar pradejau derinti maista, nedaugiau 1500 kcal per diena, ryte minu dvirati, body flex pratimus darau viskas apie 45 min. jauciu, kad apimtys apmazejo, bet svoris vietoj stovi.
koks tavo lieknejimo receptas?
As visa gyvenima sveriau 57, daugiausia priaugdavau iki kokiu 60 ar keliu kg, bet kazkaip savaime vel nukrisdavo, kadangi esu auksta, rydavau kazkaip viska ir ne nesusimastydavau apie ta svori, gyvenau gan aktyvu gyvenima ir viskas. bet nuo 25 metu kazkas pasikeite kaip pradejau storeti tai dbr per tris metus turiu 20 kg prisiauginus. neatrodau as labai bjauriai, bet vistiek sau nepatinku, vis bandau numest, daugiausia buvau iki 67 sukudus, maziau as jau nebesvajoju, kokius 65 sverciau ir uztektu, bet kaip numetus islaikyt, kad as labai greit praskystu. tu dietu diateliu visokiausiu isbandzius, sveiku mitybu, iskrovos dienu, sporto ir t.t. numest as numetu bet man super greit grizta tie kg. neturiu as valios, atrodo taip sunkiai nukrenta o paskui per savaite taukst ir vel apsirijimas per kelniu krastus krenta
Dbr as einu sportuot (ejau tiksliau, dbr vel sergu guliu lovoj, snd vos atidirbau), jeigu velai gryztu is darbo tada issiverdu tamsiu makaronu ir su liesu jogurtu naturaliu valgau. o siaip nuo ryto kertu viska iki kokiu 6 valandu, nes man dietos netinka nes ir taip imunitetas nekazkoks. tai va o kaip sunku man ant nakties neapsiryt, sapnuoju kad po maximas lakstau, maisto ieskau, o ten rubu parduotuves ir t.t.

nu siaubas tragikomedija kazkokia
P.s. siandien tik 4 dienA kai taip darau
QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 02 13, 16:27)
Pas mane tas pats..
O recepto, manau, nėra. Arba kiekvienas turi atrasti savąjį, nors iš tiesų kiekvieno toks pats, tereikia pačiam tai suvokti.
As zinau kad jeigu as nepersivalgysiu tai man nebeaugs tas svoris, bet as neturiu saiko, as esu vakarine apsirijele iki nepajudejimo :/ o kad kas man pasakytu kas apetita mazintu. man nera turbut taip buve kad as apetito netureciau