Įkraunama...
Įkraunama...

Kristinos istorija

labai patiko istorija, tik skaudu kai paskaitai kad mama paliko savo 12 metu dukrele svetimiems o pati isvaziavo, as manau kad tai ir buvo viena is tragisku storejimo priezasciu verysad.gif saunuole kad susiemei, gal ir gerai kad drauges issake viska i akis ir atvere tau viska ka pati neigei smile.gif o del vaiku tai manau kad tevai turi rupintis kad mazi vaikai nebutu stori, juk jie valgo tai ka duodi jiems ax.gif
Atsakyti
vat pas mane tas pats, kol neprisivalgai iki soties, jautiesi kazkaip nei siaip nei taip, ir vis trauki i ta virtuve.tada prisikerti, ir nekenti saves..pasaka be galo
db stengiuosi prisilaikyti.vis pasiskaitau merginu istoriju, ir drasinu save, pabendrauju su merginom, jos padrasina, na zodziu, noriu buti grazi, ne tik per vestuves, bet ir siaip uzsideti sexy dzinsus ir jaustis fantastiskai - tai mano varomoji jega;) db tik atrodo, kad perdaug pavalgau, iskart soku ant dviracio ir minu, gerai, kad ji namie turiu - vienas is vertingiausiu pirkiniu, nors draugas juokesi, kad bus pakaba drabuziams:)
Atsakyti
QUOTE(adanlee @ 2012 02 14, 10:17)
vat pas mane tas pats, kol neprisivalgai iki soties, jautiesi kazkaip nei siaip nei taip, ir vis trauki i ta virtuve.tada prisikerti, ir nekenti saves..pasaka be galo
db stengiuosi prisilaikyti.vis pasiskaitau merginu istoriju, ir drasinu save, pabendrauju su merginom, jos padrasina, na zodziu, noriu buti grazi, ne tik per vestuves, bet ir siaip uzsideti sexy dzinsus ir jaustis fantastiskai - tai mano varomoji jega;) db tik atrodo, kad perdaug pavalgau, iskart soku ant dviracio ir minu, gerai, kad ji namie turiu - vienas is vertingiausiu pirkiniu, nors draugas juokesi, kad bus pakaba drabuziams:)

Būtent, kai aš supratau, kad aš noriu visą laiką sau atrodyti gražiai, jaustis gerai, o ne tik kažkokios progos dieną .
Ir dabar mano didžiausia užduotis, išmokti valgyti, ne apsiryti ..Viskas buvo gerai, gerai, jau savaitgalį išvydau 67g ir kad prisiryjau ir 70 doh.gif
Noriu išmokti gyventi kaip visi normalūs žmonės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_dalyvė_ @ 2012 02 14, 12:52)
Būtent, kai aš supratau, kad aš noriu visą laiką sau atrodyti gražiai, jaustis gerai, o ne tik kažkokios progos dieną .
Ir dabar mano didžiausia užduotis, išmokti valgyti, ne apsiryti ..Viskas buvo gerai, gerai, jau savaitgalį išvydau 67g ir kad prisiryjau ir 70 doh.gif
Noriu išmokti gyventi kaip visi normalūs žmonės. smile.gif

mano irgi apsirijimas yra problema sad.gif reiktu i apsirijeliu kluba istoti.
Atsakyti
Istorija tikrai superinė thumbup.gif
Sėkmės jums ir toliau, o aš pagauta įkvėpimo bandysiu tvarkyti savo gyvenimą. 4u.gif
Atsakyti
Sita istorija turetu kiekviena is musu paskatinti,stipriau siekti savo uzsibreztu tikslu,,paskaitai ir atrodo va va jau ikvepta esi,nevalgyti nei tu saldumynu nei dar kokio skanaus brudo,cipelynu ir t.t...o isjungi kompiuteri,ir vel atrodo esi alkana,sukasi mintis tik apie saldytuva... g.gif
Atsakyti
temos autore,saunuole 4u.gif istorijal.grazi,pamokanti ir ikvepianti-ne tik mesti svori,bet aplamai KEISTIS. Keisti poziuri i save,i gyvenima,i maista,rasti ta vidine harmonija. Ja atradus manau nelieka jokiu bedu,svoris pats istirpsta. Daugiau tokiu ikvepianciu istoriju thumbup.gif o autorei sekmes didziausios,toliau save tobulinant wub.gif
Atsakyti
Žinot, man čia kuo geriausias "kablys". Nu taip įtikinamai aprašyta. Labai džiaugiuos dėl Jūsų. Ačiū už išsakytas mintis.
Atsakyti
wow, super! thumbup.gif tikrai labai pamokanti ir grazi istorija. Tai tik patvirtina, kad reikia myleti ir tiketi savimi! smile.gif
Atsakyti
Šaunuolė Kristina, kad radai jėgų atsitiesti ir nenuleidai rankų 4u.gif Labai graži istorija su gražia pabaiga thumbup.gif Sėkmės taip ir toliau!
Atsakyti
Aciu, kad pasidalinai savo istorija. Labai teisingi zodziai pabaigoje... Visiems zinoma, bet retai prisimenama tiesa.
Sveikinu su nuostabiu gyvenimu. Saunuole esi. Linkiu testi taip ir toliau.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begantis_laikas: 04 balandžio 2012 - 21:15