didžiausi sveikinimai temos autorei! vis sugrįžtu perskaityti jos pasakojimą - jame daug išminties, kaip susikurti laimę. Labai ačiū už tai

Aš kaip ir daugelis čia susirenkančių merginų, moterų irgi noriu padailinti kūno linijas. Esu apvalių formų (168 cm - 70 kg), o apvaliausia vieta - tai klubai ir užpakaliukas

bet:
1. nebenoriu jokių dietų, kurios staigiai ir kardinaliai keistų mano gyvenimo būdą, įvarytų į stresą mano organizmą o vėliau padovanotų dar daugiau kilogramų negu jų turiu dabar. noriu prie kitokio maitinimosi režimo pereiti palengva, tarsi neskausmingai... kad lieknėti ir valgyti pasistotinant bet nepersivalgant būtų malonu... bet tokio plano man pavyko laikytis tik 2 savaites, o dabar vėl krentu į apsirijimus. ką darau ne taip? gal jūs, mielosios, galite pasidalinti savo patarimais?
2. ėmiau sportuoti: vakarais darau pratimus pilvo presui, sėdmenims, 2 kartus per savaitę išbėgu pabėgioti (apie 20-30 min.) - kartu pavedžioju ir šuniu, taigi čia tam tikra terapija, kad būti gamtoj ir grynam ore būtų dar smagiau. bet po 2 savaičių tokio pasportavimo pajutau, kaip atsirado didesnis apetitas, o pakalbėjusi su vienu atletikos treneriu sužinojau, kad 1-2 km bėgiojimo tik tokį efektą ir tegali sukelti. Jis patarė bėgioti bent 5-6 km (geriausia kasdien) jei noriu, kad bent kiek pagražėtų kūnas. bet toks pasiūlymas visai nesiderina su mano siekiu išsikelti mažus tikslus, kuriuos įvykdyti nebūtų taip sunku, tačiau jie vestų į vieną didelį tikslą.
žodžiu, esu sutrikusi ir vėl pradinėje padėtyje. paleidau iš kontrolės ir mitybą, ir sportą... kartais darosi net baisu kažko imtis, kad vėl pati savim nenusivilčiau