QUOTE(Moonte @ 2011 11 20, 19:17)
Veliau uzklumpa paranoja, kad tave myli, vertina ne del taves paties, o del turtu ir t.t. ir t.t.
vat vat, kaip pirstu i aki. man irgi vaidenas, turiu nemaza buta. ir uzdirbu daugiau nei minimuma. ir pradeda suktis tie, kam galbut patogu su manim.
ziuriu, mano drauge irgi abejoja-paveldes kad ir pries savo norus nemaza turto, ir dusauja ir suprask, ar mane nores imti, ar mano turta centre - jei atsiras koks kavalieeerius.
eina sau, kai pagalvoji.
ziuriu diskusijos vel isisuko savaitgaly, dmitrijus pradejo ir kiti prisijunge. as irgi turejau diskusiju ir vaizdeliu su pinigais in real life, bet gal kita karta apie juos.
o siaip perskaiciau Zmonese, viena jauna moteris (27m.)dalinosi interviu savo mintimis, ir pareiske, kaip tik kad "uz pinigus galima nusipirkti viska, net ir laime."(kaip antiteze garsiam posakiui: uz pinigus laimes nenupirksi). taip pat ji pacitavo vieno milijardieriaus minti:
"tie, kurie sako, kad uz pinigus laimes nesukursi, paprasciausiai nezino, kur jos ieskoti."
isties kaip beskambetu, si mintis mane sudomino. nes, tiesa pasakius, keistus jausmus sukele, ir tiesa sakant, tu savo jausmu nesuprantu. nes galbut nesuprantu, ka tas posakis reiskia. ir siaip, ir taip masciau. ar tai ironija, ar pasaipa, o gal tiesus teiginys.
vat galvoju, pasidalinsiu su jumis. kaip interpretuotumet si milijardieriaus teigini? ka jis norejo pasakyti?