Įkraunama...
Įkraunama...

Šeima = pinigai?

QUOTE(Lor_eta @ 2011 11 09, 15:16)
o ar tai sveikas protas? ar sveikai mąstantis žmogus sąmoningai rinktųsi tokį gyvenimą? smile.gif

tai zinoma! isivaizduojat, kaip prasiplecia jo akiratis apkeliavus beveik visa pasauli, kaip kad duotoju Butent pavyzdziu? smile.gif
beje, ar sveiko proto zmogus nusipjautu sau ranka? smile.gif kaip jums atrodo?
Papildyta:
QUOTE(Giuste @ 2011 11 09, 15:14)
1. As nesu naivi, suprantu, kad del daug gyvenime dalyku butu kvaila i prieki garantuoti visu 100 procentu, bet siuo atveju  pas mane yra isimtis, daugiau nesiplesiu biggrin.gif
Papildyta:

2. Ai cia galima malt ir malt apie tuos bomzus, bet ar velgi pasakysim, kad jie tokie jau ir protingi, kad taip nusirito...
Ai, bet kiti nusivilia, nusigeria ir net kelis aukstuosius mokslus baige...

1. jus turbut ne nepagalvojat, kad tas vyras tarkim gali mirt ryt.. Nepriimkit asmeniskai, bet nuo to niekas neapsaugotas. negali zinot ar plyta ant galvos ryt nenukris - jusu vyrui, jums ar man smile.gif
2. pati paklauset, pati ir atsaket.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 11 09, 15:48)
tai zinoma! isivaizduojat, kaip prasiplecia jo akiratis apkeliavus beveik visa pasauli, kaip kad duotoju Butent pavyzdziu? smile.gif
Papildyta:

1. jus turbut ne nepagalvojat, kad tas vyras tarkim gali mirt ryt.. Nepriimkit asmeniskai, bet nuo to niekas neapsaugotas. negali zinot ar plyta ant galvos ryt nenukris - jusu vyrui, jums ar man smile.gif
2. pati paklauset, pati ir atsaket.

As aiskiai parasiau, kad garantuoju 100 procentu, o tai reiskia, kad visais atvejais rolleyes.gif Daugiau apie tai nerasysiu cool.gif

Mano tokia seimos formule: seima=meile+ daug dalyku tokiu kaip pagarba, pasitikejimas, isklausymas, supratimas, istikimybe,atsakomybe+sveikata, na del jos vietos formuleje abejoju, nes ji vel manau, kad yra uz viska svarbiausia, bet taip parasau ir tik ant galo+pinigai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 09 lapkričio 2011 - 16:10
QUOTE(Eleina @ 2011 11 09, 16:48)

kol to filmo nepažiūrėjau, tol nieko apie tai ir nekalbėsiu, nes neturiu ką pasakyt šiuo klausimu smile.gif

o dėl tos rankos pjovimo, tai jeigu yra gyvybiškai svarbu, manau ir nusipjautų.

BET PRIE KO ČIA "ŠEIMA=PINIGAI?" biggrin.gif

Matau šiandien vyksta tik kabinėjimasis prie žodžių ir daugiau nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lor_eta @ 2011 11 09, 16:31)
kol to filmo nepažiūrėjau, tol nieko apie tai ir nekalbėsiu, nes neturiu ką pasakyt šiuo klausimu smile.gif

o dėl tos rankos pjovimo, tai jeigu yra gyvybiškai svarbu, manau ir nusipjautų.

BET PRIE KO ČIA "ŠEIMA=PINIGAI?" biggrin.gif

Matau šiandien vyksta tik kabinėjimasis prie žodžių ir daugiau nieko  lotuliukas.gif

Pastebejau, kad Eleina laaaabai priekabi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 11 09, 16:45)

Eleina baisiai nemegsta, kai zmogus pats nelabai patyres vienos ar kitos situacijos, kalba taip garantuotai ir uztikrintai. Monte buvo davus gera pavyzdi, kai nuomone keiciasi priklausomai nuo svariu argumentu. dar galiu pasakyt, kad taip pat ir igyjus vienos ar kitos patirties nuomone gali pasikeist kardinaliai. ne karta tuo isitikinau, todel niekada nebeteigiu ar nebeneigiu, kad va jau as tikrai daryciau vienaip ar kitaip, arba tikrai manau taip ir zinau 100 proc, kad tas nepasikeis. nes gyvenime oi, ko tik neatsitinka biggrin.gif
bet jusu nei vienos keist nezadu. tiesiog buvo idomu ir ta smalsuma patenkinau. isvadas leisiu pasilaikyt sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 09 lapkričio 2011 - 17:42
QUOTE(Giuste @ 2011 11 09, 17:45)

ačiū pasakytumėt jai geriau smile.gif bet matyt pamiršot (o gal nežinot?), kad atsakymų ieškojimas į iškeltus klausimus ir yra tobulėjimo kelias. aišku, jei į tuos klausimus stengiamasi atsakyti sąžiningai, o ne bandant apsukti juos taip, kad tik pavyktų net nemąstant pritempti prie jau išsakytos anksčiau nuomonės cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butent: 09 lapkričio 2011 - 21:48
QUOTE(butent @ 2011 11 09, 21:48)
ačiū pasakytumėt jai geriau smile.gif bet matyt pamiršot (o gal nežinot?), kad atsakymų ieškojimas į iškeltus klausimus ir yra tobulėjimo kelias. aišku, jei į tuos klausimus stengiamasi atsakyti sąžiningai, o ne bandant apsukti juos taip, kad tik pavyktų net nemąstant pritempti prie jau išsakytos anksčiau nuomonės cool.gif

Bet ir ne jums sakiau, kodel dekojat bigsmile.gif
Man tobuleti sia tema nereikia, mano santuoka, mano seima puiki mirksiukas.gif
.Manau nenuskambejo tai, kaip pasigyrimas, na o jei kam nuskambejo, tai neturiu iseities nepaaiskinus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 10 lapkričio 2011 - 01:13
QUOTE(Giuste @ 2011 11 10, 01:09)
Bet ir ne jums sakiau, kodel dekojat bigsmile.gif
.Manau nenuskambejo tai, kaip pasigyrimas, na o jei kam nuskambejo, tai neturiu iseities nepaaiskinus mirksiukas.gif

ko gero net pati nesupratai ka cia parasei smile.gif
tiesa, o zinai, kad labai daznai subyra butent puikiom ir idealiom laikytos santuokos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 11 09, 23:09)
.

g.gif nezinau. net didziausias sventasis ar ismincius rastu butu tobuleti visur ir visame. sakymas, neturiu/nereikia tobuleti - jau zingsnelis ATGAL. o anot dar kai kuriu, tai jau isvis-nejuntamas ritimasis zemyn. g.gif (arba jei norit, dar trecia patarle: stovintis vanduo rugsta.)
Papildyta:
QUOTE(Giuste @ 2011 11 09, 14:03)

Mano tokia seimos formule: seima=meile+ daug dalyku tokiu kaip pagarba, pasitikejimas, isklausymas, supratimas, istikimybe,atsakomybe+sveikata, na del jos  vietos formuleje abejoju, nes ji vel manau, kad yra uz viska svarbiausia, bet taip parasau ir tik ant galo+pinigai.

o cia dabar kas blink.gif blink.gif su nuostaba skaitau biggrin.gif berods sioj ar kitoj turbut temoj, pati vos ne plesetes, kad neduotumet vaiko TECIUI jei jis nemoketu alimentu. as ten jums aiskinau, ir eleina, kad tetis vaikus myli, gerbia, vaikai su juo selsta duksta, nori pas teva.... o jums baisu tokia meile, nes ji be pinigu, tokia meile nesiskaito, toks tevas veltedis ir tt. idomiai idomiai. tai visgi, gal jau pakeitet mintis, jei seima jaun yra ir pasitikejimas ir kt dvasiniai dalykai. atminkite tai, ir kai ateis reikalas (aisku, nelinkiu to), ir priminkite sau, kad PINIGAI -paskutinej vietoj (kai uzeis noras kam nors kelnes numaut)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 lapkričio 2011 - 08:17
QUOTE(given444 @ 2011 11 10, 08:15)
o cia dabar kas  blink.gif  blink.gif su nuostaba skaitau biggrin.gif berods sioj ar kitoj turbut temoj, pati vos ne plesetes, kad neduotumet vaiko TECIUI jei jis nemoketu alimentu. as ten jums aiskinau, ir eleina, kad tetis vaikus myli, gerbia, vaikai su juo selsta duksta, nori pas teva.... o jums baisu tokia meile, nes ji be pinigu, tokia meile nesiskaito, toks tevas veltedis ir tt. idomiai idomiai. tai visgi, gal jau pakeitet mintis, jei seima jaun yra ir pasitikejimas ir kt dvasiniai dalykai. atminkite tai, ir kai ateis reikalas (aisku, nelinkiu to), ir priminkite sau, kad PINIGAI -paskutinej vietoj (kai uzeis noras kam nors kelnes numaut)

nepakeite. man regis jinai pati jau susipainiojo, kas jai gyvenime svarbiausia. taip paprastai buna, kai is didelio rasto iseinama is krasto smile.gif

QUOTE(Giuste @ 2011 11 10, 01:02)
As pazistu daug moteru issituokusiu, kuriu vyrai visiskai neprisideda prie vaiku islaikymo, ir jos yra pries pasimatymus su tokiais tetusiais, tiesiog nerodo vaiku, ir as joms pritariu. Ir tikrai tos poros negyveno meileje, nuolat pykdavosi, nemokejo gyventi, labai nemokejo. Bet vaikai gi nekalti, kokie ten blogi santykiai kad ir buvo tarp tevu, bet as tokiu vyru negerbiu.

Nerasiau niekur apie save, tik taip, kaip pavyzdi parasiau, kad jeigu man taip butu, as taip pasielgciau, taip pat neduociau vaiko.

Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2011 11 09, 12:30)

Bet gyvenime visko buna, visaip buna, ir jei tektu issiskirt, tai zinau, kad vyras man padetu auginti vaikus, zinau 100%, nes man reiketu pinigu, kad galeciau auginti vaikus, nes nesu tokia stipri, kad buvusio vyro pagalbos nereiketu.

miela giuste, puse forume moteru buvo tokios nuomones, kol neissiskyre. neparasot nieko naujo. tai jusu lukestis, ne zinojimas. linkiu kad jums pasisektu, jei ka. , o jei ne - irgi nieko baisaus. nera tragediju, tik pamokos.
Atsakyti
Nesukit galvos del manes, forume noriu turet privatumo, tad kitaip rasyt negaliu, todel, gal keistai ir rasau, tad nekreipkit demesio, visoms sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2011 11 10, 07:42)
ko gero net pati nesupratai ka cia parasei smile.gif
tiesa, o zinai, kad labai daznai subyra butent puikiom ir idealiom laikytos santuokos  mirksiukas.gif

Ir prasau manes neTUJINTI,uzsiimkit idomesne veikla, kitaip rasyt negaliu, gi paaiskinau, nepatiko, nepriimtina, nekreipkit demesio bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2011 11 10, 08:38)
miela giuste, puse forume moteru buvo tokios nuomones, kol neissiskyre. neparasot nieko naujo. tai jusu lukestis, ne zinojimas. linkiu kad jums pasisektu, jei ka. , o jei ne - irgi nieko baisaus. nera tragediju, tik pamokos.

Aciu
Linkiu ir jums sekmes smile.gif
Atsakyti