Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(Boni @ 2012 01 24, 16:11)
Aš tai kepiau riešutų sausainius su cukinijos baze.Gal todėl kad ne džiovinau o kepiau orkaitėje man jie nesudžiuvo jau trečia diena  biggrin.gif

Galvojau, kad iškepsiu ir jie sukietės, deja, visi riešutai pasidarė minkšti, tad man šis receptas nepasitvirtino.Šiandien darysiu dribsniu javainius su dž vaisiais.Irgi orkaitėje, todėl kad džiovyklė dar tik planuose.Artimuose. smile.gif

orkaite visai tam reikalui netinkantis dalykas deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2012 01 24, 20:49)
orkaite visai tam reikalui netinkantis dalykas deja  verysad.gif

Man irgi šovė tokia mintis į galvą, bet vyras(o jie visada teisūs mirksiukas.gif )perkalbėjo su savo argumentais...Matyt gaila 1500 ant džiovyklės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2012 01 25, 08:55)
Man irgi šovė tokia mintis į galvą, bet vyras(o jie visada teisūs  mirksiukas.gif )perkalbėjo su savo argumentais...Matyt gaila 1500 ant džiovyklės  tongue.gif

Nuo kada vyrai teisūs tongue.gif Džiovinimui ir dar lietuvoje tai tik džiovintuvas Sedona arba Excalibur, kur galima reguliuoti tiksliai temp.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2012 01 13, 13:26)
Taip, tik svarbu nepiknaudziauti, nes kvieciu zelmenu sultys, ne tik gerasias, bet ir blogasias lasteles puikiai atstato, augina.... Negalima piknaudziauti, o jei yra "giminystes rysys" su  veziu, tai dar labiau...O jei buvo tokia liga, tai netgi vengti.
As tai negeriu zelmenu smile.gif

Su želmenim galima netgi gydyti vėžį ( o ne auginti), bet priklauso kaip maitinatės. Vėžio lastelės vystosi rūgštinėje terpėje - tad jei organizmą toliau rūgštinsim tai vėžys augs ne tik nuo želmenų sulčių, jis tiesiog augs ir vešės. Organizmą reikia šarminti, va tada želmenų sultys bus super...
Atsakyti
QUOTE(Sinjora @ 2012 01 25, 17:34)
Su želmenim galima netgi gydyti vėžį ( o ne auginti), bet priklauso kaip maitinatės. Vėžio lastelės vystosi rūgštinėje terpėje - tad jei organizmą toliau rūgštinsim tai vėžys augs ne tik nuo želmenų sulčių, jis tiesiog augs ir vešės. Organizmą reikia šarminti, va tada želmenų sultys bus super...

Labai idomu kiek procentu zmonu sarmina organizma? Ir kiek geria tas zelmenis reikia ar nereikia, nes viena ausim girdejo,kad sveika? Nejuokaukit, kai jau zmogus domisi sarminimu, gydosi, tada taip - gali ir padeti, bet kasdienybeje ir dar nesergant kuris jau cia taip gyvena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 25 sausio 2012 - 16:58
Gal žinote kur galima būtų nusipirkti kokybiškų želmenų miltelių?
Atsakyti
QUOTE(Sinjora @ 2012 01 25, 17:34)
Papildyta:

Želmenų sultys ir jų galimai šarminantis poveikis yra visiškai skirtingi dalykai kalbant apie jų įtaką vėžio atsiradimui.
Želmenų sultys draudžiamos sergantiems vėžiu, net jei jos ir šarmina, nes tai, ką jos daro dar -be šarminimo - yra tiesioginis kelias link šios ligos
Šarminti organizmą sergantys vėžiu turėtų kitais būdais
Šarminti organizmą nesergantys vėžiu gali visais būdais (su saiku)
Papildyta:
Labai "drąsu" sakyti, kad želmenų sultys gydo vėžį - kad ir kaip besimaitintumėt (čia, švelniai tariant)
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2012 01 25, 17:49)
Labai idomu kiek procentu zmonu sarmina organizma? Ir kiek geria tas zelmenis reikia ar nereikia, nes viena ausim girdejo,kad sveika? Nejuokaukit, kai jau zmogus domisi sarminimu, gydosi, tada taip - gali ir padeti, bet  kasdienybeje ir dar nesergant kuris jau cia taip gyvena?

Šarmina mažai - dažniausiai net nežinodami, kad tai daro
Net ir žinant, kaip tą daryti, - šarminti nelengva. Ne taip lengvai jis šarminasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 27 sausio 2012 - 15:11
help.gif o kas LT pardavineja SEDONA džiovintuvus? nerandu niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Annabeta @ 2012 01 27, 17:05)
help.gif o kas LT pardavineja SEDONA džiovintuvus? nerandu niekaip  doh.gif

www.zaliavalgis.lt

Aš jau gundausi... bigsmile.gif
Atsakyti
Sedona jau yra normalioje firmoje www.fjb.lt , pasjuos pirkau Blendtecą, o Sedona pirkau iš UAB ''Dovanų stotelė'' tai jie nei lietuviško aprašymą turi , nei paaiškinti moka, nei pvm mokėtojai, bet šiaip tai patenkinta.

Dėl želmenų užsipuolėt tik nesupratau kodėl. Aš tik paaiškinau kada galima juos vartoti ( pvz aš maitinuosi vaisiais, žolėm, ir daržovėm- tai organizmas nerugštinamas kaip daugumos , tai drąsiai vartoju ir želmenis) Šeimoje turime žmogiuką serganti vėžiu tai jam želmenų neduodam, nes nenori maitintis kaip mes ( tai ir vėžiuko neiveiks - o gaila )
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pagaliau ir as galiu pasigirti isigyjusi namuose "zveri" (ziureti zemiau) thumbup.gif

Esu turejusi Philips paprasta blenderi ir tikrai galiu pasakyti kad skirtumas didelis ypac blenderiuojant vaisius is saldiklio smile.gif
Tik nesupainiokit, cia ne Vitamix, bet jo atitikmuo kuris zymiai pigesnis.
Esu bandziusi Vitamix ir galiu pasakyt kad analogiskas, galbut tik plastikine kepuryte silpniau laikosi ant kauciuko (virsuje). Visa sistema, kuri suka peiliukus metaline, kas mane labai suzavejo. O kaina 600 LT thumbup.gif

http://s017.radikal....a014d31b1df.jpg

http://s008.radikal....5237d9b9e8f.jpg

http://s018.radikal....37385620e6e.jpg
Atsakyti
"Želmenų sultys draudžiamos sergantiems vėžiu, net jei jos ir šarmina, nes tai, ką jos daro dar -be šarminimo - yra tiesioginis kelias link šios ligos"
4u.gif gal galetumete issamiau paaiskinti,ka blogo daro zelmenu sultys segant veziu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(indrusep @ 2012 02 03, 21:29)
Sveikos  4u.gif
Pagaliau ir as galiu pasigirti isigyjusi namuose "zveri" (ziureti zemiau) thumbup.gif

Esu turejusi Philips paprasta blenderi ir tikrai galiu pasakyti kad skirtumas didelis ypac blenderiuojant vaisius is saldiklio  smile.gif
Tik nesupainiokit, cia ne Vitamix, bet jo atitikmuo kuris zymiai pigesnis.
Esu bandziusi Vitamix ir galiu pasakyt kad analogiskas, galbut tik plastikine kepuryte silpniau laikosi ant kauciuko (virsuje). Visa sistema, kuri suka peiliukus metaline, kas mane labai suzavejo. O kaina 600 LT  thumbup.gif

http://s017.radikal....a014d31b1df.jpg

http://s008.radikal....5237d9b9e8f.jpg

http://s018.radikal....37385620e6e.jpg

4u.gif gal galetumete tikslu pavadinima,galinguma parasyt ir kur pirkote bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2012 02 06, 12:44)

4u.gif gal galetumete tikslu pavadinima,galinguma parasyt ir kur pirkote bigsmile.gif

850w Queen blender.
Pirkau per pazistama.
Atsakyti