Labas,
QUOTE(dimming @ 2012 04 07, 16:43)
kulvinsko knygai beta.lt siandien akcija
gaila, kad tik Vilniuje, o aš visai norėčiau įsigyti ir paskaityti
QUOTE(Boni @ 2012 04 08, 11:22)
Nuo ko jūs pradedat, kad tie pereinamieji patiekalai būtų gardesni??
Kiek aš skaitau, domiuosi ta žaliavalgyste, tai tikrieji žaliavalgiai valgo kuo paprasčiau, be jokių įmantrių patiekalų, o geriausiai tiesiog imant ir kandant daržovę, vaisių ir t.t., o va ta 'madingoji' žaliavalgystė tai neapseina be visokių 'patiekalų': torčiukų, sriubikių, picikių, sumuštinukų ir t.t. ir t.t.
Na aš čia tokią nuomonę susiformavau, tai galvoju 'pratinant' šeimą prie žaliavalgystės, tai į racioną daugiau tiesiog reikia įvesti vaisių, daržovių.
Skaitant senesnes temas, dar patiko vienas pasisakymas, toks paprastas kaip du kart du: jei namie pridėta pintinė vaisių, tai šeimos nariai tingiai juos ima, bet va, nulupk apelsiną, papjaustyk obuolį, tai žiū, norinčių iškarto prisistatys
Na žodžiu, viskas paprastume...
Ir dar, kas tiesa, tas tiesa, bet gaminant žaliavalgių patiekalus yra gan sudėtingiau, nei kad patiekalus įprastus, nes kažkaip bent pas mane nėra tokios nuojautos kad va - tas su tuo dera, ta daržovė su ta dera, o sumaišius tą vaisių su tuo ir dar dadėjus žolėlių, gausis -niam niam. Nėra tokios nuojautos, o jei ir pasitelkiu, tai rezultate visiškas - nevalgomas šnipštas, tai dėl to ir pasilieku prie visa ko paprastumo, be įmantrybių...
QUOTE(Lora11 @ 2012 04 08, 13:46)
Labas. Noriu paklaust, o kur rasti tu sirupu?
Kaip minėjo, yra didžiuosiuose prekybos centruose, abiejų yra parduotuvėje Assorti, ir be abejo, internetines parduotuvės prekiauja, tiesiog į visagalį google įrašykite sirupo pavadinimus ir išmes visą informaciją: kur, už kiek ir t.t.
QUOTE(handtouch26 @ 2012 04 09, 10:58)
Sveikos
Tai ar velykas atsventet zaliai?
Kažkaip sudėtinga paskutinėmis dienomis su žaliavalgiavimu, atgijo tas noras miltiniams patiekalams