Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Žaliavalgystė / Raw Food

QUOTE(Boni @ 2012 04 18, 14:58)
Kokia tu šaunuolė ir blogą turi  thumbup.gif

Kaip iš datulių ir razinų padarei košę-sumalei?O ar mirkei?

Ačiū, o datules ir razinas su blenderiu/kapotuvu susmulkinau iki košės masės. Pastarąsias - nemirkiau. Nors, kai dariau pagal Rūtos receptą tuos saldžius rutuliukus, tai ten džiovintus vaisius buvau mirkiusi, tai gavosi irgi visai neblogai, tik su mirkytais vaisiais masė visa buvo tokia šlapesnė. Ir nežinau, gal klystu, bet galvoju, kad su mirkytais vaisiais skanėstus reikia greičiau valgyti dėl gedimo, nors jie ir šiaip neužsistovi.
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2012 04 18, 15:17)
Ačiū, o datules ir razinas su blenderiu/kapotuvu susmulkinau iki košės masės. Pastarąsias - nemirkiau. Nors, kai dariau pagal Rūtos receptą tuos saldžius rutuliukus, tai ten džiovintus vaisius buvau mirkiusi, tai gavosi irgi visai neblogai, tik su mirkytais vaisiais masė visa buvo tokia šlapesnė. Ir nežinau, gal klystu, bet galvoju, kad su mirkytais vaisiais skanėstus reikia greičiau valgyti dėl gedimo, nors jie ir šiaip neužsistovi.

Nepyk jei tau klausimai pasirodys nerimti(aš dar mokausi), bet su blenderiu kai smulkinai vandens nepylei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2012 04 18, 15:22)
Nepyk jei tau klausimai pasirodys nerimti(aš dar mokausi), bet su blenderiu kai smulkinai vandens nepylei? blush2.gif

Visi klausimai, jei jau kyla, yra rimti, man pačiai jų daug kyla, bet dažniausiai visi atsakymai ateina per bandymus smile.gif
Kai smulkinau dėjau į tą blenderio indą, tai vandens nepyliau:
user posted image
Iš pradžių tame inde susmulkinau riešutus (juos po to sudėjau prie obuoliukų), po to sudėjau datules su razinas ir ilgiau 'pablenderiavus', susitrynė ale košė smile.gif Manau jei būčiau smulkinusi su tuo tik blenderio 'kotu', tai kažin ar būtų pavykę...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 18 balandžio 2012 - 17:07
QUOTE(braskel @ 2012 04 18, 17:05)
Visi klausimai, jei jau kyla, yra rimti, man pačiai jų daug kyla, bet dažniausiai visi atsakymai ateina per bandymus  smile.gif
Kai smulkinau dėjau į tą blenderio indą, tai vandens nepyliau:
user posted image
Iš pradžių tame inde susmulkinau riešutus (juos po to sudėjau prie obuoliukų), po to sudėjau datules su razinas ir ilgiau 'pablenderiavus', susitrynė ale košė  smile.gif Manau jei būčiau smulkinusi su tuo tik blenderio 'kotu', tai kažin ar būtų pavykę...

Nu labai tau dėkinga už išsamią pamoką su vaizdais bis.gif
Atsakyti
Sveikos, tylu ramu čia.
Rašau čia pirmąkart, anksčiau tik skaitydavau, ką rašinėjat.
Nesu 100proc žalaivalgė, tačiau jau metus 80proc. Viskas prasidėjo, kai pastojau, tada ir atsirado tas susirūpinimas, kaip teisingai pamaitinti augantį pilvą smile.gif
Kaip jūs laikotės?
Atsakyti
manau, tai sunku pritaikyti realiam gyvenime, o kam iseina - tai tikrai sekmes wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tetuciukas @ 2012 04 26, 19:24)
manau, tai sunku pritaikyti realiam gyvenime, o kam iseina - tai tikrai sekmes wink.gif  mirksiukas.gif

Viską sunku daryti, jei nėra motyvacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Ar visi žinote kad ryt vyks žaliavalgių festivalis ?
Atsakyti
QUOTE(Sinjora @ 2012 04 27, 19:44)

Žinom žinom clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinjora @ 2012 04 27, 19:44)

Nežinojau, bet dabar jau žinau. Bandant žaliavalgiauti savo kaime, tai teks vienai šį festivalį 'atlaikyti' biggrin.gif
Atsakyti
O žaliesiems kokteiliams dilgėlės tinka tos tikrosios, kurios dilgina ar ir tos, kur baltai žydi?
Ir dar - suprantu, kad geriausiai dilgėles ir kitas žoles rinkti už miesto, bet bevaikščiodama su vaiku paupiu prie Mindaugo tilto, užmačiau tokias jaunutes, sprindžio dydžio dilgėles, tai ir galvoju ar galėčiau jų čia prisirinkti valgymui? g.gif
Atsakyti
sakykite ar kokteiliams naudojamas tas tikras lietuviskas kopustas? ar jis priskiriamas zalumynams ar darzovems? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaGre: 01 gegužės 2012 - 08:21