QUOTE(MoulinRouge @ 2012 06 13, 20:57)
Va sveika, ir Tu prisijungei
Man irgi tirsti patinka, tai nei geriu, nei valgau, bet skaniau nei skysti
Kiaulpienes kaip nors 'ypatingai' ruosi ar tiesiog 'natur produkt' nuplautas dedi?
P.S. Siandien ir man partempe daigykle ... Kazkaip tokia... em... DIIIDELE ji nu
Uzsimerkiau daiginimui ozragio sekliukiu, lesiu ir vel tu avinzirniu... Bandysiu daryti zaliavalgiska humusa pagal SI RECEPTA


Man irgi tirsti patinka, tai nei geriu, nei valgau, bet skaniau nei skysti

Kiaulpienes kaip nors 'ypatingai' ruosi ar tiesiog 'natur produkt' nuplautas dedi?
P.S. Siandien ir man partempe daigykle ... Kazkaip tokia... em... DIIIDELE ji nu

Uzsimerkiau daiginimui ozragio sekliukiu, lesiu ir vel tu avinzirniu... Bandysiu daryti zaliavalgiska humusa pagal SI RECEPTA


Kai su darbais atlaisvesiu, rimciau pasiskaitysiu, kuo cia mamukai gyvena ir aktyviau padalyvausiu - dabar labai laiko deficitas

Niekaip ypatingai neruosiu kiaulpieniu - dedu naturaliai.
Dilgeles irgi, kai kurie saltiniai siulo nuplikyt, kad "nesikandziotu", bet niekada to nedarau, nes kazkaip...niekada nekanda jos man (gal, kad labai galingas smulkintuvas (1500 W), tai ir tuos plaukelius, kurie "kanda"" sumala

Ir nuo migdolu (naudoju tik sertifikuotus zinomu laboratoriju, tai nesibaiminu del apipurskimu visokiu ten) luobeliu nenuimineju (irgi, apiplikant juos tada, dalis "gyvybingumo" prarandama), kai migdolu piena gaminu.
Zodziu, stengiuosi kuo labiau naturaliame pavidale palikti viska pagal galimybes.
O teko skaityt, kad jei zinoma, jog vaisiai/darzoves augo ekologiniame ukyje, rekomenduojama vartot neplautas, idant kokie tais vitaminai ten nedingtu

