Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

QUOTE(vaidicita @ 2011 11 10, 17:51)
dar noreciau pasitikslinti zirniuku doze vaikams tiek kiek metu, ci aparos doze ar vieno karto? sunui del dazno slapinimosi paskyre uva ursi complex 5zirn x 2 tai cia ryte duot 5 ir vakare?  blush2.gif o kodel daug kur raso kas valanda, kas dvi gerti?

kas 2 val po 5 turbut negalima duot? vyras nepaklause kai pirko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 10, 20:56)
kas 2 val po 5 turbut negalima duot? vyras nepaklause kai pirko doh.gif

mano nuomone tai cia po 5 zirniukusi 2 kartus dienoj smile.gif bent jau taip paraso musu gydytoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *RRR-Miau*: 10 lapkričio 2011 - 21:47
QUOTE(*RRR-Miau* @ 2011 11 10, 21:47)
mano nuomone tai cia po 5 zirniukusi 2 kartus dienoj  smile.gif bent jau taip paraso musu gydytoja

aciu na mes irgi taip sudavem tai manau kad bus gerai 4u.gif siaip stebuklinga bet veikia nebelaksto i wc kas 5 minutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 10, 22:05)
aciu na mes irgi taip sudavem tai manau kad bus gerai  4u.gif siaip stebuklinga bet veikia nebelaksto i wc kas 5 minutes  g.gif

o jis naktim nesišlapindavo? na man įdomu, nes maniškis turi tokią bėdą
Atsakyti
QUOTE(aves @ 2011 11 09, 19:38)
Gal galima smulkiau  blush2.gif  ta prasme tuo druskos tirpalu inhaliuoji  g.gif
Jetau as isvis is medzio iskritus, savo vyrui stkliuky kaip ir dickei

Taip, turiu inhaliatorių Omron, kuris šaltais garais garina, druskos tirpalą darau įvairų: mažiui silpnesnį, dičkiui stipresnį, kai jau labai reikia, tai darau tokį, kad dar galėtų kentėti, bet jau stiproką. Kai pačiai puolė sinusitas dariau prisotintą tirpalą (kad jau druska netirpo) skaudėjo net įkvepiant, bet 15 min. ir pradėjo viskas valytis.

QUOTE(Kristinukas @ 2011 11 09, 21:25)
Mes darom ne per inhaliatorių, aš tiesiog druskos tirpalu vaikams praplaunu nosies šnerves, vyresnysis pats išsipučia, mažajai dar su siurbliuku ištraukiu.
Kad pamatytumėt, kas darosi, pakrauptumėt, mamos  doh.gif

O per inhaliatorių tai įtariu turi būti laaabai stiprus tirpalas?

Priklausomai nuo vaiko, mano mažius labai kosti, jei per stiprus tirpalas, reikia stengtis tada pro gerklę netraukti, bet aišku, kuo stipresnis tuo geriau veikia thumbup.gif

QUOTE(Kirkė @ 2011 11 09, 21:55)
Su druskos tirpalu sinusitą gydžiau - labai gerai suveikė. Po poros dienų plovimo, sinusitas dingo.

drinks_cheers.gif Niekas geriau slogos negydo, jau įsitikinau šimtu procentų. Pamenu dar seniai mano tėtis taip chronišką slogą išsigydė - sakė, pro nosį itraukė, pro burą išspjovė. Bet vaikams per žiauru taip, geriausia garinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 10 lapkričio 2011 - 23:31
QUOTE(Teka @ 2011 11 10, 22:07)

mums lakstymas i wc atsirado po antibiotiku kurso. lakste ir lakste. padarem kraujo tyrimus nieko neparode blogo. daviau spanguoliu arbatas. lyg praeina diena dvi geriau ir vel tas pats. idomiausia kad naktimis nelaksto. o diena sako man atrodo kad as noriu sysiu bet negaliu padaryt arba padarau lasiuka ir vel noriu . bet sako kad neskauda. gyd paskyre situs zirniukus. sunku dar pasakyt kaip cia bus. bet jau si vakara tikrai buvo geriau. negu kad diena... tai matysim kas bus po keletos dienu 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras. mano 1,5 m. dukrytei nustate angina ir israse antibiotiku. noriu paklausti ar galima tokia liga gydyti ne antibiotikais o homeopatiniais vaistais ar kokiais kitais budais? labai nenoriu su antibiotikais prasideti...
temu labai daug, bijau, kad labai ilgai uztruksiu ieskodama
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2011 11 10, 23:07)

O aiškinotės priežastis?
Maniškiui iki šiol pasitaiko tokie dalykai, tai kaip pastebėjau, jam nerviniu pagrindu. Jis labai jautrus yra, į viską pernelyg jautriai reaguoja, tad jei daugiau pavargsta mokykloje, jei streso gauna daugiau, tada ir padaro naktį. Mums buvo išrašę Chamomilą ir Beldadoną - padėjo, bet po vasaros vėl jau pasitaikė tokių bėdelių, vėl duodu tą patį.
Atsakyti
QUOTE(shushushkin @ 2011 11 11, 00:46)
labas vakaras. mano 1,5 m. dukrytei nustate angina ir israse antibiotiku. noriu paklausti ar galima tokia liga gydyti ne antibiotikais o homeopatiniais vaistais ar kokiais kitais budais? labai nenoriu su antibiotikais prasideti...
temu labai daug, bijau, kad labai ilgai uztruksiu ieskodama

ieskoti reikia kai dar vaikai sveiki mirksiukas.gif o angina anginai nelygi..ivairus simptomai ,skiritnga eiga..skiriasi ir zirniukai 4u.gif
Atsakyti
tai va, siaulietems info, jei cia yra tokiu, uzsisakyt homeopatinius vaistus galima valerijone ir juos atveza, ereikia jokiu papildomu pinigu uz transportavima moket biggrin.gif o jei norit i namus - kainuoja 14 litu biggrin.gif
Papildyta:
kazin, 1,5 metu vaikui pulsatila 6 ar 8 rasyt prasyme?
Atsakyti
nustate umini bakterini faringotonzilita...
Atsakyti
QUOTE(shushushkin @ 2011 11 11, 10:39)
nustate umini bakterini faringotonzilita...

Sakyčiau dabar per vėlu bandyti vien tik homeopatiniais. Dabar gydykitės antibiotikais, o pasveikus susirasti homeopatą ir gydytis kartu su juo.
O dabar šalia antibiotikų galite ir homeopatiškai. Yra kompleksai Angin Heel, Mercurius Heel (jeigu angina yra pūlinga), Tonsilotren.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 11 lapkričio 2011 - 11:36