QUOTE(Kirkė @ 2011 11 09, 22:55)
Laba,
.....
O man nuo egzemos ant pirštų pakeitė Sulfur į Rhus tox. Sulfur buvo jau sugydę vieną ranką, bet vėlei "atkritau" ir dar bjauriau nei pirma. Pirmiau kėlėsi pūslelės ir trūkinėjo, o dabar oda pradėjo luptis ir menkiausias brūkštelėjimas prarėžia odą iki kraujo

Rhus tox suveikė ir migrenai. Šiandien turėjau priepuolį, kokį jau buvau pamiršusi. Bet jau geriau jaučiuosi - galiu vėl gyventi
Su druskos tirpalu sinusitą gydžiau - labai gerai suveikė. Po poros dienų plovimo, sinusitas dingo.
Na va, pas dukrą tas pats atvejis buvo, na skaitau kaip savo vaiko atvejį, tik tiek, kad ant kojų pirštų... Kaip minėjau, mums Graphitis turėjo l. teigiamą poveikį + mirkymas sodos tirpale, bet negaliu sakyti, kad visiškai visiškai būtų praėję, vienas kitas spuogelis iškyla kartais.
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2011 11 10, 15:22)
Kaip įsivaizduoju, su švirkštu į vieną šnervę pili o pro kitą turi išbėgti. O tik vaikiukas galvą turi būti pakreipęs. Didesniam vaikučiui kaip suprantu problemų neturėtų būti, o mažesniam - tai neįsivaizduoju.
Absoliučiai teisingai
O mažuliukui tai pro vieną pusę švirkšti, pro kitą su siurbliuku traukti, kitaip niekaip. Čia išbandytas metodas, tiesą pasakius, šlykštoka, bet ko dėl savo vaikeliuko nepadarysi...
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2011 11 10, 19:46)
Kas nuima niežėjimą? Man nuo streso niežti krūtį - iš pradžių spuogiukai atsianda, paskui kaip ir pleiskanoti pradeda, o paskui jau ir žaizdelė tokia paviršinė atsiranda . Pastebėjau, kad atsiranda po įtampos dažniausiai ant kairės krūties, retai arba ganėtinai silpniau ant dešinios. Anksčiau atsirasdavo tik sausio vasario mėn., paskui praeidavo jei nekasydavau. Kokie labiau iktų vaistukai? Man kad nuimtų niežėjimą, nes niežti tai nesvietiškai.
O jeigu pabandyti sudeginti popieriaus lapą ant lėkštutės ir ta skysta anglim patept? Na, man šis metodas visokius neaiškius pabėrimus kaip ranka nuima...
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2011 11 10, 17:06)
Į gerklę bent jau man nepribėga - tik jei neteisingą pozą paimi

tai pro tą pačią šnervę išbėga, o ne pro kitą.
argus, pro kitą šnervę, pro kitą, čia ir esmė, kad tiek kanalai prasivalo