Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija, 19 tema

QUOTE(Ruduoke @ 2011 11 11, 11:05)
tai va, siaulietems info, jei cia yra tokiu, uzsisakyt homeopatinius vaistus galima valerijone ir juos atveza, ereikia jokiu papildomu pinigu uz transportavima moket biggrin.gif o jei norit i namus - kainuoja 14 litu biggrin.gif
Papildyta:
kazin, 1,5 metu vaikui pulsatila 6 ar 8  rasyt prasyme?

Labai vertinga informacija. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Klausimelis toms kurios lankosi Klp pas V.M. Sakykit kaip jus daznai pas ji kreipiates ir ar bandot prisiskambinti ar tiesiog vaziuojat i kabineta pas ji? Kuriam laikui gaunat nurodumus kaip ir ka gerti? Nes man su juo sunkiai pavyksta susisiekt verysad.gif Buvau 2 mokamose konsultacijose, tai viskas trumpai ir greitai. Telefonu kai paskambini tai vel pokalbis maximum 4 minutes ir tai cia geriausiu atveju. O 2 vaikai.... Mazius vel nuo antrad. sloguoja plius kosulys, bei puliavo akytes. Treciadieni prisiskambinau per didziausius vargus susake ka duot iki ketvirtadienio ryto (kalius bichromikus + pyrogran). Vakare dukryte is po darzo pradejo vemt, aciu d.. iki 12 nakties.. Vakar iki pietu prisiskambinti nepavyko - arba nekele, arba uzimta, arba laukime, arba atmetinejo..... Vakare nusiveziau pas gydytoja kad apziuretu abu, plius paklausytu plaucius. Tai alsavimas siek tiek siurkstesnis, bet nei bronchito, nei plauciu uzdegimo nera. Zodziu virusinis. Plius apziurejo loristas, tai maziui adenoiditas. Kiek kokiu vaistu nuo rugsejo pabaigos del slogos M rase, nei vieni kazkokio teigiamo poveikio nedave. Loristas prirase purskala su hormonais plius lymphomyosot. Dukrytei letinis tonzilitas, paeme tepineli paseliui, po poros savaiciu bus aisku ar isaugino ka ar ne. Siandien ryte vel bandziau 3 kartus prisiskambint M, situacija ta pati..... Kadangi neturiu zalio supratimo ka duoti is zirniuku, tai itariu, kad duosiu tai ka prirase loristas...
Ka jus darot kai vis atmeta arba nekelia? kazkaip po keliu tokiu kartu nebesinori vis skambint ir ikiret..... Galvoju gal bandyt koki kita homeopata susirast kaune...
Atsakyti
Jei jau kalbam apie homeopatus, ir aš norėjau paklausti - ar kažkaip apžiūrinėja jie vaikus? Kažkaip pas P buvom su metų laiko vaiku, tai taip supratau,kad to vaiko net vežti nereikėjo (na jis tuo metu ir nesirgo, bet mes bendrai dėl bronchinės astmos kreipėmės, nes dažnai užeina kosuliai). Gal kitam vizitui vaiko net nevežti,jeigu viskas remiasi tik mano pasakojimais?

Ir dar, kaip tirpinat vaikams skirtus žirniukus, ar galima sutrinti iki miltų, ar reikia tiesiog maišyti vandenyje kol ištirps? Ar nėra skirtumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Artemidė: 11 lapkričio 2011 - 17:03
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 10, 23:36)
mums lakstymas i wc atsirado po antibiotiku kurso. lakste ir lakste. padarem kraujo tyrimus nieko neparode blogo. daviau spanguoliu arbatas. lyg praeina diena dvi geriau ir vel tas pats. idomiausia kad naktimis nelaksto. o diena sako man atrodo kad as noriu sysiu bet negaliu padaryt arba padarau lasiuka ir vel noriu . bet sako kad neskauda. gyd paskyre situs zirniukus. sunku dar pasakyt kaip cia bus. bet jau si vakara tikrai buvo geriau. negu kad diena... tai matysim kas bus po keletos dienu 4u.gif

aa, aš ir galvoju, kaip jis naktį pas jus, jei dieną dažnai laksto. viskas aišku tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2011 11 10, 13:02)
Merginos, o kuom gydote sausa kosuly? Mums tik 1.2 m. Turime slogyte, tokia su zaliais grazumais, labiausiai apie 11 val. pasireiskia, o idienojus ir vakare kaip ir viskas o.k. Purskiame Euphorbium com. S ir Seskines vaistineje gaminamu druskos tirpalu su adrenalinu. Tik man nepatinka toks kosulys, net vemima issaukia  g.gif

Gal ka patartumete? Kokiu santykiu darote druskos tirpala? ir kaip tokiam vaikuciui i nosyte ilasinti?

Aciu uz atsakyma.

Kosulys iki vėmimo gali būti jei dėl slogytės, tai tiesiog gleivės teka per galinę gerklės sienelę ir ją dirgina. Tada vaikas kosčioja sausai kol kažką šlapiau iškosti. Tokiu atveju pakaktų duoti kažką šilto pagerti, gleives šlapiau atkosėtų. Tačiau jei tai tikriau kosulys iki vėmimo (net springdamas), aš pasidomėčiau Ipececuanha ir su šlangele nosį išsiurbčiau...
Atsakyti
QUOTE(Artemidė @ 2011 11 11, 18:02)
Jei jau kalbam apie homeopatus, ir aš norėjau paklausti - ar kažkaip apžiūrinėja jie vaikus? Kažkaip pas P buvom su metų laiko vaiku, tai taip supratau,kad to vaiko net vežti nereikėjo (na jis tuo metu ir nesirgo, bet mes bendrai dėl bronchinės astmos kreipėmės, nes dažnai užeina kosuliai). Gal kitam vizitui vaiko net nevežti,jeigu viskas remiasi tik mano pasakojimais?

Ir dar, kaip tirpinat vaikams skirtus žirniukus, ar galima sutrinti iki miltų, ar reikia tiesiog maišyti vandenyje kol ištirps? Ar nėra skirtumo?

Maniškę apžiūri, paklauso kiekvienu apsilankymu. Kreipėmės dėl dažnų sirgimų ir BA.
Aš tai imetu į vandnį, leidžiu ištirpt ir truputį prasuku stiklinę, kad vanduo išsimaišytų blush2.gif
Atsakyti
KA DUODAT, KAI KOSULYS RETAS, BET SLAPIAS g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 11 12, 18:10)
KA DUODAT, KAI KOSULYS RETAS, BET SLAPIAS g.gif

o kam duoti? savaime praeis 4u.gif vadinasi liga i pabaiga 4u.gif
Atsakyti
na as homeopatijoj tai nezinau beveik nieko tik skaitau kol kas bet esant slpaiam retam kosuliui reiktu mano manymu skatint atsikosejima tam duodu ciobreliu arbata arba sirupa su ciobreliais stoptusin fyto.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2011 11 12, 19:44)
na as homeopatijoj tai nezinau beveik nieko tik skaitau kol kas bet esant slpaiam retam kosuliui reiktu mano manymu skatint atsikosejima tam duodu ciobreliu arbata arba sirupa su ciobreliais stoptusin fyto.

o kam ji skatint g.gif skatinama ligos pradzioje.. o kai kelis kart dienoje slapiai atkosti...tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2011 11 12, 19:28)
o kam duoti? savaime praeis 4u.gif  vadinasi liga i pabaiga 4u.gif

neee, mums kaip tik tokia pradzia buna... vat ir niekaip nerandu dar to , kas nebeleistu plist.... po to kai parasiau ta zinute jau ir snargliuojas ir daugiau koseja.... db jau eina kompleksiukai ir sirupelis nuo kosulio...

ar kas bande antitusina?
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 11 13, 09:33)
neee, mums kaip tik tokia pradzia buna... vat ir niekaip nerandu dar to , kas nebeleistu plist.... po to kai parasiau ta zinute jau ir snargliuojas ir daugiau koseja.... db jau eina kompleksiukai ir  sirupelis nuo kosulio...

ar kas bande antitusina?

pas mus irgi daznai buna tokia ligos pradzia, bet kaip ir jums nepavyko dar rasti to, kas sustabdytu plitima unsure.gif va ir si karta, pradejom taip slapiai pokosciot, tada po triju dienu neauskta temperatura, ir visumoj po 5 dienu tokiu pakosciojimu islindo sloga...

o kas tas antitusinas?
Atsakyti