QUOTE(xxkamane @ 2011 11 15, 13:55)
o kodel tu neleidai? kodel ji negali vaziuoti pas savo motina su vaikais, o turi sedeti salia taves pastoviai?
del tu darzu, KAS TRUKDE TUOS DARZUS< NORS IR MENKUS pire namu isirengti? gal zmogus turi pomegi zemei?
Beje tavo zmona dirbo tuomet?
Kokia tavo nuomone ta turi buti motiniska meile? jei ji vezdavosi vaikus, o nepalikdavo reiskias jau tai parodo, kad jai ne vis vien kur ir su kuo tie vaikai

Ir be isankstiniu sutarciu abipusiu susitarimu isikirti yra ne katastrofa.
atleisk, as neiskalsius tavo zmonos, bet kazkodel net paskaicius tas tavo nuotrupas man susidaro ispudis kazko cia migloto.
o jei zmon atsisakytu turto visai kaip tau tai? ji gyvena pas motina turi kur, tu ne, gal tai isprestu jusu gincus?
Vaikus issivezdavo ilgesniam laikui 1-2 savaitem. Ten yra kudra. Mazoji net buvo ikritus i ta kudra (per eilini isvykima). Su uosvija santykiai blogejo, o jie nevengia antipatijas reiksti prie vaiku...! .... Is esmes as tik prasiau atsizvelgti i mane ... deja. Man net nebutina prasyt, nes as esu tevas...
Darzus siuliau prie namu, bet zmona linkusi vazineti 50km.... Ten jos tokia mama su sugyventiniu. Zmonos brolis 28m gyvena ir dirba pas mama....
Motiniska meile , kaip visa meile, turetu buti nukreipta vaiko gerovei , o ne savo...! Kitaip paaiskeja melas. Verkia pas valst tarnautojus (o man isteriskai juokiasi) , bet is tikro juk gaili saves , o ne vaiko, nes vaikas tai sveikas , gyvas ir sauniai gyvena. Dar sauniau gyventu ,jei pati nekenktu... Kam bandyti pasiimti vaika su antstole??? Gi as netrukdziau. Jeigu vaikas nenori , tai atstole pades? Nepades nei antstole , gi aisku. Klauskit psichologu, jei manim netikit. .
geriau griebiasi manipuliacijus ir spaudimo, kvieciasi anstole i pagalba, bet su vaiku nesusitaiko-net netasiprase del skriaudos. Negi ant tiek nesupranta, kad nebutina karstakosiskai atskirinet nuo tevo...Siap 32 m jau turetu mastyt... bet manau jai dzin.
Jei laikai vaika prie savo sijono, tai dar nereiskia , kad ji myli ir gero nori tik jam....
Be sutarciu reikia susitarti , kitaip atsiranda galimybiu piktnaudziauti, nes ck nepritaikytas kiekvienu konkreciu atveju!
Nieko cia migloto nera. Is 4 asmenu seimos vienas uzsimane atsiskirti- nors deklaravo vedybas visam gyvenimui , reikalauja savo dalies ir abieju vaiku, nors tie nepritaria tokiai situacijai, o pagal istatyma jie net negali reiksti valios... As tai darau uz juos!
Siuliau as jai susiderinti ismoka, kad galetu pradeti savo laisva

gyvenima, butu laisvai bendravusi su vaikais. Dabar viskas smarkiai komplikavosi. Ginu ne tik savo pozicija , bet ir vaiku interesus, nes vos tik isvyko gyventi pas uosviene, tai iskart prasidejo spaudimas jiems, vaiku nuteikinejimai ir apribojimai bendrauti. Sunus pats tai suprato, nes man pradejo pasakot....! Nebepasitikiu ja ir cia. kiek per tv ir interneta kiek istoriju...
Is esmes, visu musu gyvenimo laikotarpiu , seimos galva buvau as. Zmona buvo pagalbininke. Pasiteisino, nes zmona pati sako, kad septynis metus gyveno pilnatveje ir nepatenkinta tik del paskutiniu dvieju, siuo metu turim ka dalintis... Gi as atvirai sakau, kad nepatenkintas visu laikotarpiu (isskyrus akimirkas) , nes patyriau subtilu psichologini smurta (apribojimai, moralines normos ,kuriu pati nesilaiko ir tt)! Is esmes man nebegaila, kad bega, bet ,kad nori pasisavinti vaikus , apvogti mane , tai man ir vaikam nepatinka

. Nors ir teisiskai...
Man tik dar rupi sudelioti keleta tasku... Tai pagrindine priezastis delko as nedarau galutiniu isvadu ir veiksmu.