"Tobulų vyrų yra kiekviename kampe"- tarė dievas ir suformavo žemę kaip kamuolį.
Supermarkete eilėje prie kasos stovi vyriškis. Mato - eilėje prie gretimos kasos stovi žavi dama su puikia figūra ir jam šypsosi. Vyras bando prisiminti, iš kur ją galėtų žinoti, bet jam nesiseka... Praėjus pro kasas, dama pati prie jo prieina, nesiliaudama šypsotis:
- Sveiki! Man rodosi, esate vieno iš mano vaikų tėvas!
Vyriškiui šokas, karštligiškai puola kratyti smegeninę, prisiminti, kada paskutinį kartą buvo neištikimas žmonai.
- A... e... Atleiskit, buvau gerokai išgėręs... Vadinasi, jūs - ta striptizo šokėja, kurią per savo bernvakarį "tvarkiau" ant biliardo stalo, tuo tarpu kai jūsų draugė plakė man per strėnas botagėliu, o vėliau sugrūdo šampano butelį man į užpakalį?..
- Hmmm... Tiesą pasakius, aš - jūsų sūnaus matematikos mokytoja.
Žurnalas Moteris surengė konkursą vyrams apie moteris. Konkursą laimėjo 10-metis Petriukas. Paskelbusi rezultatus, redakcija gavo laišką iš pasipiktinusio skaitytojo:
Aš pažįstu moteris nuo 12-os metų, dabar esu 68-eriu metų amžiaus. Ir jūs manote, kad aš moteris pažįstu blogiau už tą vaikigalį?.
Redakcija atrašo:
I pirmąjį mūsų klausimą apie tai, kur moterims labiausiai garbanojasi plaukai, Petriukas atsake, kad Afrikoje. O ką jūs atsakėte? Ir dar nupiešėte? į antrąjį klausimą, koks svarbiausias
moterų organas, Petriukas atsake, kad Pasauline Moterų Federacija. O ką jūs parašėte? Ir dar nupiešėte? I klausimą, ko kiekvieną mėnesį nekantraudama laukia kiekviena moteris, Petriukas atsake, kad laukia mūsų žurnalo. O ką jūs parašėte? Gerai, kad nenupiešėte!.
Didelės kompanijos bosui skubiai reikėjo paskambinti vienam iš darbuotojų dėl problemos su vienu pagrindiniu kompiuteriu. Jis surinko darbuotojo namų telefono numerį ir išgirdo vaiko šnabždesį Klausau? Pasijutęs nepatogiai dėl to, jog reikia kalbėti su vaiku, šefas paklausė Ar tavo tėtis namie? Taip atsakė plonytis balselis. Ar galiu su juo pasikalbėti? paklausė vyras. Didžiam boso nustebimui vaikas sušnabždėjo Ne. Norėdamas pasikalbėti su suaugusiuoju, bosas paklausė Ar yra tavo mamytė? Taip pasigirdo atsakymas. Ar galiu su ja pasikalbėti? Plonas balselis ir vėl sukuždėjo Ne. Žinodmas, kad mažas vaikas negali būti vienas namie, bosas nusprendė tiesiog perduoti žinutę asmeniui, kuris prižiūri vaiką. Ar be tavęs dar kas nors yra namie? bosas paklausė vaiko. Taip sušnabždėjo vaikas, Policininkas. Galvodamas, ką policininkas veikia jo darbuotojo namuose šefas paklausė Ar galiu pakalbėti su policininku? Ne, jis užsiėmęs sušnabždėjo vaikas. Užsiėmęs kuo? paklausė bosas. Kalba su tėveliu mamyte ir gaisrininku atėjo šnibždantis atsakymas. Augant susirūpinimui bosas per telefoną išgirdo triukšmą panašų į malūnsparnį ir paklausė Kas čia per triukšmas? Malūnsparnis sušnabždėjo balselis. Kas ten vyksta? visiškai sunerimęs paklausė bosas. Baimingas šnabždantis balselis atsakė Paieškos komanda ką tik nusileido su malūnsparniu. Sunerimęs, susirūpinęs ir susinervinęs bosas paklausė Kodėl jie ten? Vis dar šnabždantis jaunas balselis pasikikendamas atsakė Jie ieško manęs!
Papildyta:Guli kieme katinas. Pro šalį eina šeimininkė ir sako:
- Ech.. Pavalgei, pasivaikščiojai, pasi**, pamiegojai - kad man tokį gyvenimą!
Katinas žiūri ir galvoja:
- Vaikus mano nuskandinai, žmoną mano sterilizavai, mane kastravai... Kad tau tokį gyvenimą..
Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai. Tačiau, kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos

Į gyvenimą rimtai nežiūrėk, vis tiek iš jo gyvas neišeisi.