Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Mmarisha @ 2012 01 30, 17:22)
Aciu uz atsakyma  4u.gif Turiu vilties,kad odos bukle pageres:)


arba dar labiau pablogės , ypač nutraukus vartojimą smile.gif

QUOTE(Mayte @ 2012 01 31, 13:48)
Sveikos, noriu paklausti kaip man susitvarkyti su veido oda jei ji spuoguota bet kartu ir siaubingai pleiskanoja? Atrodo tepu ir koki svelnesni krema nuo spuogu ir drekinu as ja, bet va pvz yra spuogas o aplink ji oda tiesiog serpetoja...nosis irgi visa pleiskanota, negaliu nei pudros uztept, nieko, nes baisiai atrodo...ir jau nezinau kaip tvarkytis  g.gif

ką naudojat?
aiškiai odai per mažą drėkinimo, o spuogai gali kilt nuo netinkamo kremo. Galbūt drėkinat ir tuo pačiu spuogus "maitinat" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 31, 18:59)
ką naudojat?
aiškiai odai per mažą drėkinimo, o spuogai gali kilt nuo netinkamo kremo. Galbūt drėkinat ir tuo pačiu spuogus "maitinat" wink.gif


Pries spuogus panaudoju Bioderma zalios linijos, o drekinimui toki krema Embryolisse
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2012 01 31, 18:08)
Pries spuogus panaudoju Bioderma zalios linijos, o drekinimui toki krema Embryolisse

Čia mane gal nulinčiuos, bet man Bioderma nepatinka ir netinka, ir probleminei odai, kurios poros linkusios kimštis, niekuomet nerekomenduočiau. Bet aš apskritai esu nusiteikus prieš kremus, jei poros kemšas atrodo ir nuo oro doh.gif
nežinau, kurį ar AKN, ar AL (I) turit, bet abejuose yra emolientų, kurie kemša poras.

jei spuogai pavieniai nusipirkit geriau priemonę tiesiog tik spuogams tept, o šiaip tik drėkinkit geliais, serumais, losjonais, kad konsistencija būtų kuo lengvesnė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 31, 19:04)
Čia mane gal nulinčiuos, bet man Bioderma nepatinka ir netinka, ir probleminei odai, kurios poros linkusios kimštis, niekuomet nerekomenduočiau. Bet aš apskritai esu nusiteikus prieš kremus, jei poros kemšas atrodo ir nuo oro  doh.gif
nežinau, kurį ar AKN, ar AL (I) turit, bet abejuose yra emolientų, kurie kemša poras.

Pritariu drinks_cheers.gif Man keista, kad Biodermos Sebium linijos kremai AKN ir Hydra kemsa ir net labiau uz tos pacios Biodermos Sensibio Light krema.
Atsakyti
hmm...na siaip tikrai pastebejau kad poros kuri laika labiau kemsasi, bet niekad net i galva neatejo kad taip galetu buti del biodermos...aciu uz pastebejimus 4u.gif o kokia jusu nuomone del la roche posay kremuku?
Atsakyti

La roche posay tema

šiaip man jų kremai įspūdžio nepaliko. Kaip taškinė priemonė spuogam man labai patinka Effaclar K kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 31, 20:06)
Pritariu drinks_cheers.gif  Man keista, kad Biodermos Sebium linijos kremai AKN ir Hydra kemsa ir net labiau uz tos pacios Biodermos Sensibio Light krema.



Man atrodo, kad Sebium hydra pakeite formule. Aksciau tikrai kimsdavo poras,o dabar to nepastebiu. Esu juo patenkinta, man jis puikus drekiklis pries makiazo pagrinda.
O Sebium AI tai sivis kosmaras. doh.gif
Atsakyti
Papasakosiu visa savo situacija,gal kas man ir pades patarimu:)Nestumo metu kiek zinau organizme padaugeja moteriskojo hormono,tai nutiko ir man,plaukai pasidare grazus,nagai ilgiausi ir grazus,ant koju plaukai nebeaugo beveik,pagrazejo ir odos bukle wub.gif pagimdzius atsirado spuogu,jie nebebuvo dideli ir pulingi,bet visgi vienas kitas atsirado ir atsibodo doh.gif pradejo augti plaukai ant koju,auga daug greiciau,nagai visi nuluzo na vienu zodziu....usiukai irgi atsirado,tai juk pozymis,kad moteriskojo hormono sumazejo??????????/? g.gif Buvau ir pas ginekogole,pasakiau kas man kelia nerima,ji man tiesiog israse Nuvaring(kontraceptinis ziedas),kuriame yra hormono moteriskojo etonogestrelio ir etinilestradiolio.Nedareme jokiu hormoniniu testu,tiesiog israse....Ar tai reiskia ,kad mano atveju bus geriau? blink.gif O kas liecia biodermos krema,tai patiko Biodermos AL,greiciau gyja spuogai,noreciau kremuko ,kuris nekimstu,kuri galetumete patarti?
Papildyta:
Dar toki klausima turiu....per rusijos viena laida,kurioje kalba gydytojai,pasake,kad veido valymu daryti negalima....Ar darotes?As darydavau ir dabar arciausiu metu zadejau eiti ir pasimeciau ka daryti....Po veido valymu jauciau pagerejima,odai lyg kvepuoti pradedavo g.gif Ka galvojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mmarisha: 01 vasario 2012 - 08:32
QUOTE(lauryna @ 2012 02 01, 08:22)
Man atrodo, kad Sebium hydra pakeite formule. Aksciau tikrai kimsdavo poras,o  dabar to nepastebiu. Esu juo patenkinta, man jis puikus drekiklis pries makiazo pagrinda.
O Sebium AI tai sivis kosmaras. doh.gif


As Gruodi berods pirkau Hydra. Man isvis is jo drekinimo net nebuvo, tik pariebalina ir toks saunos efektas, atrodo oda nekviepuoja po kremu, net kai plona sluoksni tepiau.
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2012 02 01, 09:32)
Papasakosiu visa savo situacija,gal kas man ir pades patarimu:)Nestumo metu kiek zinau organizme padaugeja moteriskojo hormono,tai nutiko ir man,plaukai pasidare grazus,nagai ilgiausi ir grazus,ant koju plaukai nebeaugo beveik,pagrazejo ir odos bukle wub.gif  pagimdzius atsirado spuogu,jie nebebuvo dideli ir pulingi,bet visgi vienas kitas atsirado ir atsibodo  doh.gif  pradejo augti plaukai ant koju,auga daug greiciau,nagai visi nuluzo na vienu zodziu....usiukai irgi atsirado,tai juk pozymis,kad moteriskojo hormono sumazejo??????????/? g.gif Buvau ir pas ginekogole,pasakiau kas man kelia nerima,ji man tiesiog israse Nuvaring(kontraceptinis ziedas),kuriame yra hormono moteriskojo etonogestrelio ir etinilestradiolio.Nedareme jokiu hormoniniu testu,tiesiog israse....Ar tai reiskia ,kad mano atveju bus geriau?  blink.gif O kas liecia biodermos krema,tai patiko Biodermos AL,greiciau gyja spuogai,noreciau kremuko ,kuris nekimstu,kuri galetumete patarti?
Papildyta:
Dar toki klausima turiu....per rusijos viena laida,kurioje kalba gydytojai,pasake,kad veido valymu daryti negalima....Ar darotes?As darydavau ir dabar arciausiu metu zadejau eiti ir pasimeciau ka daryti....Po veido valymu jauciau pagerejima,odai lyg kvepuoti pradedavo g.gif  Ka galvojate?



Sveika,
na mes tau neatsakysim, ar pades ziedas, ar ne. Cia gydytojos reik klausti. Reikia pasidaryti tyrimus, tada matysi, nuo ko kyla spuogai, jei del hormonu, ziedas turetu padeti, o jei ne - tada problemu ieskoti teks kitur. Siaip tai keista, kad nedariusi tyrimu gydytoja taip paskiria hormonius preparatus. As tai neigiamai apskritai ziuriu i KT, bet cia mano nuomone rolleyes.gif
Siaip esu girdejus, kad besilaukiant moterys pagrazeja, o pagimdziusioms islenka daug plauku ir pan. Manau, kad organizmui stresas tokie pasikeitimai - ne juokas 9 men. auginti gyvybe, tai gal ir nualina.
Siaip ar taip, pirmiausiai reiktu issitirti.
Papildyta:
QUOTE(Mayte @ 2012 01 31, 21:21)
hmm...na siaip tikrai pastebejau kad poros kuri laika labiau kemsasi, bet niekad net i galva neatejo kad taip galetu buti del biodermos...aciu uz pastebejimus  4u.gif  o kokia jusu nuomone del la roche posay kremuku?


Nepatiko ir man Bioderma probleminei odai kremai, po kurio laiko uzsikimsdavo odele. Anksciau pirkdavau su rugstimis kremukus, bet kosmetologe pasiule atsisakyti rugsciu, oda labai plona pasidare, uzteks dirginti. Dabar naudoju jos ipilta is kosmetologijos kabineto, korejietiska. Patinka, labai lengvas, siek tiek gydo, ypac raudonumus po spuogiuku, bet minusas - brangus. Tiek kad ilgam uztenka, pirkti reikes.
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 02 01, 19:06)
Patinka, labai lengvas, siek tiek gydo, ypac raudonumus po spuogiuku, bet minusas - brangus. Tiek kad ilgam uztenka, pirkti reikes.

Gal pavadinima atsimenat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2012 02 01, 21:04)
Gal pavadinima atsimenat? smile.gif


Sveiki, kai lankysiuos pas kosmetologe, uzklausiu, nes ipyle kremuko i maza indeli, originalios pakuotes nemaciau smile.gif eisiu kita savaite pas ja.
Atsakyti