Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

Na sweikos mielosios perzvelgiau temas cia ir tokios dar neradau, tei va mane labai domina shitie dalykai smile.gif nes teko kartais apsigaut tai dabar noriu buti del visko iki galo tikras. ish anksto dekoju blush2.gif
Atsakyti
oi zinau kad cia antgamtiniu jegu darbas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O ka gi tiksliai tu noretum suzinoti, m? mirksiukas.gif
Atsakyti
*plepute* kadangi esu labai zingeidus biggrin.gif tai domina mane viskas, nuo gestu, poelgiu iki psichologijos (nors shitam dalykui ishstudijuoti turbut man viso gyvenimo neuztektu wink.gif ) tai kaip ar padesi vienisham angelui su velniuko raguciais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 26, 18:18)
*plepute* kadangi esu labai zingeidus biggrin.gif  tai domina mane viskas, nuo gestu, poelgiu iki psichologijos (nors shitam dalykui ishstudijuoti turbut man viso gyvenimo neuztektu  wink.gif  ) tai kaip ar padesi  vienisham angelui su velniuko raguciais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
matau, kad tu labai jau zingeidus esi tongue.gif
Sakyk, ar nori ziniu, kaip suvilioti moteri ar kaip ja pazinti? Galiu tau visa kursa pravesti online mirksiukas.gif Ir tik todel, kad tu man simpatiskas labai esi wub.gif Ir su salyga, kad pazadesi vyru paslaptis isduoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 26, 22:01)
matau, kad tu labai jau zingeidus esi tongue.gif
Sakyk, ar nori ziniu, kaip suvilioti moteri ar kaip ja pazinti? Galiu tau visa kursa pravesti online mirksiukas.gif Ir tik todel, kad tu man simpatiskas labai esi wub.gif Ir su salyga, kad pazadesi vyru paslaptis isduoti cool.gif

blush2.gif net pasimeciau, klaviatura ish ranku krenta blush2.gif *plepute*, gal jau tu nieko man nebesakyk, nes tave jau isimilet baigiu wub.gif biggrin.gif na jei rimciau, tai sheip ir vienas ir kitas dalykas mane domina g.gif tai galetum viska klot nuo a iki z smile.gif o del vyru gimines ishdavimo tai jau kazkurioj temoj ash juos ishdaviau biggrin.gif ,man rodos kur apie kuno kalba, yra mano postas. ( tiesa ish kur zinai kad ash simpatishkas, gal mes pazystami ar kaip cia dabar yra g.gif )
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 26, 22:26)
blush2.gif  net pasimeciau, klaviatura ish ranku krenta  blush2.gif  *plepute*, gal jau tu nieko man nebesakyk, nes tave jau isimilet baigiu  wub.gif    biggrin.gif  na jei rimciau, tai sheip ir vienas ir kitas dalykas mane domina  g.gif  tai galetum viska klot nuo a iki z  smile.gif  o del vyru gimines ishdavimo tai jau kazkurioj temoj ash juos ishdaviau  biggrin.gif ,man rodos kur apie kuno kalba, yra mano postas. ( tiesa ish kur zinai kad ash simpatishkas, gal mes pazystami ar kaip cia dabar yra  g.gif )
is kur zinau, kad esi simpatiskas? tai kad i avatara tavo ziuri ir tokios akys grazios, kad negaliu tongue.gif biggrin.gif
ach, tu mano virtuali meile, taip man tavo postai patinka wub.gif
Papasakosiu tau visas moters psichologijos paslaptis. Tikiuosi, moteriskes mane is forumo neismes doh.gif lotuliukas.gif
Pradziai zodziai, kurie turi tapti bet kurio protingo vyro filosofija:

Yra moterys negrazios ir nezinancios apie tai
Jos kvailos, venk jas

Yra moterys negrazios ir zinancios apie tai
Jos nelaimingos, pagailek jas

Yra moterys grazios ir nezinancios apie tai
Jos kuklios, padek joms

Yra moterys grazios ir zinancios apie tai
Jos pacios nuspres, ka su tavim daryti

mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif shitous teiginukus zinau tik visu ju niekad neprisimenu nors vertetu blush2.gif man taip jau gaunas kad dazniausiai jas perdetai laiupsinu tiek grazias teik negrazias (nors visos jos savotishkai simpatishkos) tiek tai zinancias tiek nenutuokiancias biggrin.gif o po to atsiputi ir buna batai biggrin.gif prasideda ten tu manes nemyli, ash tau nerupiu. pasitaisai vel mane pradeda grauzt o tai matai kai nori tai gali buti geras, bet tai kiek ash kartu per diena galiu sakyt kad ten myliu ar tai tu man patinki, gal 50 kart pasakai tai ne dar mat 1 ar dvieju pritruko, o taip parastai kad cia zarsyt ir nuvalkiot shiuos zodzius tai man nepatinka verysad.gif . viena karta kai su buvusiaja drauge baisiai susigincijome del to kad ash jai retai sakau kad myliu, truko mano nervai silpni biggrin.gif ir tada jau viska pasakiau ir ant galo priduriau kad jei dar susitaikysim tai ish manes myliu sulauks prie altoriaus, o ne taip kad cia jau 3-4 men padaraugauji ir ishkart myliu, ne taip nebus tu man patinki, ash taves pasiilgau, bet jokiu budu ne myliu nes cia ne sheipsau fraze kokia kaip labas rytas, shitie zodziai yra skirti tik vienai merginai, t.y. tai kuri stoves shalia manes prie altoriaus blush2.gif vo. kaip tau mano gyvenimo modelis biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 27, 18:21)
blush2.gif  shitous teiginukus zinau tik visu ju niekad neprisimenu nors vertetu  blush2.gif  man taip jau gaunas kad dazniausiai jas perdetai laiupsinu tiek grazias teik negrazias (nors visos jos savotishkai simpatishkos) tiek tai zinancias tiek nenutuokiancias  biggrin.gif o po to atsiputi ir buna batai  biggrin.gif prasideda ten tu manes nemyli, ash tau nerupiu. pasitaisai vel mane pradeda grauzt o tai matai kai nori tai gali buti geras, bet tai kiek ash kartu per diena galiu sakyt kad ten myliu ar tai tu man patinki, gal 50 kart pasakai tai ne dar mat 1 ar dvieju pritruko, o taip parastai kad cia zarsyt ir nuvalkiot shiuos zodzius tai man nepatinka verysad.gif . viena karta kai su buvusiaja drauge baisiai susigincijome del to kad ash jai retai sakau kad myliu, truko mano nervai silpni  biggrin.gif  ir tada jau viska pasakiau ir ant galo priduriau kad jei dar susitaikysim tai ish manes myliu sulauks prie altoriaus, o ne taip kad cia jau 3-4 men padaraugauji ir ishkart myliu, ne taip nebus  tu man patinki, ash taves pasiilgau, bet jokiu budu ne myliu nes cia ne sheipsau fraze kokia kaip labas rytas, shitie zodziai yra skirti tik vienai merginai, t.y. tai kuri stoves shalia manes prie altoriaus  blush2.gif  vo. kaip tau mano gyvenimo modelis  biggrin.gif ?
tai kad superinis modelis thumbup.gif rimtai. nesuprantu, kas tom mergom nepatinka unsure.gif gal tu su isterikem prasidedi? g.gif jos va tokios ir yra - jom irodymu kiekviena valanda reikia, jos vyrus taip terorizuoja, kad tie galiausiai geri pasidaro biggrin.gif mano va drauge psichiatre yra. tai pas ja skyriuje isterikes guli. visu vyrai tokie geri, kad net pavydas ima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 28, 22:49)
tai kad superinis modelis thumbup.gif rimtai. nesuprantu, kas tom mergom nepatinka unsure.gif gal tu su isterikem prasidedi?  g.gif jos va tokios ir yra - jom irodymu kiekviena valanda reikia, jos vyrus taip terorizuoja, kad tie galiausiai geri pasidaro biggrin.gif mano va drauge psichiatre yra. tai pas ja skyriuje isterikes guli. visu vyrai tokie geri, kad net pavydas ima blink.gif

oi nezinau, nezinau verysad.gif jei zinociau ishkart kad isterike tai neprasideciau biggrin.gif bet kad taip neisheina, gyveni zmogus ir mokais wink.gif . sheip ash esu linkes manyti kad tai jau tampa mados dalyku taip vyrus engti biggrin.gif , labai skirias poziuriai merginu pabendrauji su 23-25 m. merginom tai net shirdis apsala, bet kad tokiu netekejusiu mazai yra doh.gif o pakalbi su jaunesnem, tai kai su pagaliu per galva butum gaves biggrin.gif vieni visokiu kosmo ir paneliu zurnalu paistalai, tokios visos supanashejusios, kad negaliu doh.gif o dar galvoj viena koshe biggrin.gif ishvis jau senais laikais filosofas Seneka yra pamokes ishsiskirti ish minios, jom bliamba tuos visus zurnalus atimt reikia ir normalia knyga duot paskaityt, kad protas iki amziaus priaugtu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 28, 23:43)
oi nezinau, nezinau  verysad.gif jei zinociau ishkart kad isterike tai neprasideciau  biggrin.gif bet kad taip neisheina, gyveni zmogus ir mokais wink.gif . sheip ash esu linkes manyti kad tai jau tampa mados dalyku taip vyrus engti  biggrin.gif , labai skirias poziuriai merginu pabendrauji su 23-25 m. merginom tai net shirdis apsala, bet kad tokiu netekejusiu mazai yra  doh.gif  o pakalbi su jaunesnem, tai kai su pagaliu per galva butum gaves  biggrin.gif  vieni visokiu kosmo ir paneliu zurnalu paistalai, tokios visos supanashejusios, kad negaliu  doh.gif  o dar galvoj viena koshe  biggrin.gif  ishvis jau senais laikais filosofas Seneka yra pamokes ishsiskirti ish minios, jom bliamba tuos visus zurnalus atimt reikia ir normalia knyga duot paskaityt, kad protas iki amziaus priaugtu  biggrin.gif  biggrin.gif
Matai, as ta pati apie vyrus galiu pasakyti: jei normalus, tai vedes, jei su stogu nuvaziavusiu i dangu ziuri, tai mergos ir savo dangu turi doh.gif

Siaip as asmeniskai manau, kad didziausia vyru problema yra tai, kad jie yra per daug pasinese ant fizinio moters grozio. Ka jie besakytu, bet akys ziuri ne ten, kur protas liepia. Ir kad liepia jis po to, kai akys jau paziurejo lotuliukas.gif Po to jus bandote ir i vidu paziureti, ir smegenis ivertinti, bet tik po to. O esme ir yra tame, kad graziausios vidumi moterys ne taip jau daznai patinka jusu akims...

O griztant prie merginu viliojimo, tai vyro sekmes su moterim formule yra tokia:
Sekmes = pasitikejimas savimi * isvaizda * 9/10
Tai reiskia, kad jei 100% pasitiki savimi ir turi idealia isvaizda, sekme tau garantuota 90%. Jei isvaizda yra ideali (100%), o pasitikejimas yra tik 10%, tai rezultate gausi tik 9%.
Svarbiausia, pasitiketi savimi ir savo pasirinkimu. Visa kita padarys moters intuicija, kuria ir kablioja kaip tik sis pasitikejimas mirksiukas.gif

P.S. Lygiai tas pats galioja moterims. Vyrams tai reiskia, kad butent i tokias moteris atkreipi demesi. Bet juk yra aukso vertos merginos, kurios tiesiog siek tiek savimi nepasitiki. Cia jau reikia isminties, kad jas atrastum.
Stai taip as manau cool.gif
Atsakyti
Na bet kartais yra labai sunku su tuo pasitikejimu nes gali perzengti riba tarp pasitikejimo savimi ir akipeshishkumo, na o del grozio tai nzn nesu ash jau ten koks modelis bet ir uz velnia tikrai grazesnis biggrin.gif bent jau manau taip g.gif sheip tavo nuomone butu idomi jei pasakystum meila ta astiusciau nuotrauka ir aishku butu kaip cia yra viskas blush2.gif vertas gricho ar ne biggrin.gif
Atsakyti