Na sweikos mielosios perzvelgiau temas cia ir tokios dar neradau, tei va mane labai domina shitie dalykai
nes teko kartais apsigaut tai dabar noriu buti del visko iki galo tikras. ish anksto dekoju
oi zinau kad cia antgamtiniu jegu darbas
O ka gi tiksliai tu noretum suzinoti, m?
*plepute* kadangi esu labai zingeidus
tai domina mane viskas, nuo gestu, poelgiu iki psichologijos (nors shitam dalykui ishstudijuoti turbut man viso gyvenimo neuztektu
) tai kaip ar padesi vienisham angelui su velniuko raguciais
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 26, 18:18)
*plepute* kadangi esu labai zingeidus
tai domina mane viskas, nuo gestu, poelgiu iki psichologijos (nors shitam dalykui ishstudijuoti turbut man viso gyvenimo neuztektu
) tai kaip ar padesi vienisham angelui su velniuko raguciais

matau, kad tu labai jau zingeidus esi Sakyk, ar nori ziniu, kaip suvilioti moteri ar kaip ja pazinti? Galiu tau visa kursa pravesti online
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 26, 22:01)
matau, kad tu labai jau zingeidus esi
Sakyk, ar nori ziniu, kaip suvilioti moteri ar kaip ja pazinti? Galiu tau visa kursa pravesti online
Ir tik todel, kad tu man simpatiskas labai esi
Ir su salyga, kad pazadesi vyru paslaptis isduoti 
Sakyk, ar nori ziniu, kaip suvilioti moteri ar kaip ja pazinti? Galiu tau visa kursa pravesti online
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 26, 22:26)
ach, tu mano virtuali meile, taip man tavo postai patinka
Papasakosiu tau visas moters psichologijos paslaptis. Tikiuosi, moteriskes mane is forumo neismes
Pradziai zodziai, kurie turi tapti bet kurio protingo vyro filosofija:
Yra moterys negrazios ir nezinancios apie tai
Jos kvailos, venk jas
Yra moterys negrazios ir zinancios apie tai
Jos nelaimingos, pagailek jas
Yra moterys grazios ir nezinancios apie tai
Jos kuklios, padek joms
Yra moterys grazios ir zinancios apie tai
Jos pacios nuspres, ka su tavim daryti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 27, 18:21)
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 28, 22:49)
tai kad superinis modelis
rimtai. nesuprantu, kas tom mergom nepatinka
gal tu su isterikem prasidedi?
jos va tokios ir yra - jom irodymu kiekviena valanda reikia, jos vyrus taip terorizuoja, kad tie galiausiai geri pasidaro
mano va drauge psichiatre yra. tai pas ja skyriuje isterikes guli. visu vyrai tokie geri, kad net pavydas ima 
oi nezinau, nezinau
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 28, 23:43)
oi nezinau, nezinau
jei zinociau ishkart kad isterike tai neprasideciau
bet kad taip neisheina, gyveni zmogus ir mokais
. sheip ash esu linkes manyti kad tai jau tampa mados dalyku taip vyrus engti
, labai skirias poziuriai merginu pabendrauji su 23-25 m. merginom tai net shirdis apsala, bet kad tokiu netekejusiu mazai yra
o pakalbi su jaunesnem, tai kai su pagaliu per galva butum gaves
vieni visokiu kosmo ir paneliu zurnalu paistalai, tokios visos supanashejusios, kad negaliu
o dar galvoj viena koshe
ishvis jau senais laikais filosofas Seneka yra pamokes ishsiskirti ish minios, jom bliamba tuos visus zurnalus atimt reikia ir normalia knyga duot paskaityt, kad protas iki amziaus priaugtu

Matai, as ta pati apie vyrus galiu pasakyti: jei normalus, tai vedes, jei su stogu nuvaziavusiu i dangu ziuri, tai mergos ir savo dangu turi Siaip as asmeniskai manau, kad didziausia vyru problema yra tai, kad jie yra per daug pasinese ant fizinio moters grozio. Ka jie besakytu, bet akys ziuri ne ten, kur protas liepia. Ir kad liepia jis po to, kai akys jau paziurejo
O griztant prie merginu viliojimo, tai vyro sekmes su moterim formule yra tokia:
Sekmes = pasitikejimas savimi * isvaizda * 9/10
Tai reiskia, kad jei 100% pasitiki savimi ir turi idealia isvaizda, sekme tau garantuota 90%. Jei isvaizda yra ideali (100%), o pasitikejimas yra tik 10%, tai rezultate gausi tik 9%.
Svarbiausia, pasitiketi savimi ir savo pasirinkimu. Visa kita padarys moters intuicija, kuria ir kablioja kaip tik sis pasitikejimas
P.S. Lygiai tas pats galioja moterims. Vyrams tai reiskia, kad butent i tokias moteris atkreipi demesi. Bet juk yra aukso vertos merginos, kurios tiesiog siek tiek savimi nepasitiki. Cia jau reikia isminties, kad jas atrastum.
Stai taip as manau
Na bet kartais yra labai sunku su tuo pasitikejimu nes gali perzengti riba tarp pasitikejimo savimi ir akipeshishkumo, na o del grozio tai nzn nesu ash jau ten koks modelis bet ir uz velnia tikrai grazesnis
bent jau manau taip
sheip tavo nuomone butu idomi jei pasakystum meila ta astiusciau nuotrauka ir aishku butu kaip cia yra viskas
vertas gricho ar ne