Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(Baltija @ 2006 04 08, 12:11)
išverskit kas nors  ax.gif

Moters malda
Dieve, duok man:
Isminties, kad suprasciau vyra,
Meiles, kad jam atleisciau,
Ir kantrybes jo nuotaikoms,
O jegu neprasau, Dieve,
Nes primusiu ji nafig blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 08, 13:26)
Moters malda
Dieve, duok man:
O jegu neprasau, Dieve,

thumbup.gif labai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2006 04 08, 13:36)
thumbup.gif  labai taikliai pasakyta  drinks_cheers.gif
Aga bigsmile.gif
Kazkaip man siandien filosofuoti norisi hihihi.gif Stai dar viena mintis:
Sakoma, kad moterys myli ausimis, o vyrai - aikimis. Tiesiog vyrams nera ko klausytis, o moterims ziureti ner i ka...
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 08, 13:49)
Aga bigsmile.gif
Kazkaip man siandien filosofuoti norisi hihihi.gif Stai dar viena mintis:
Sakoma, kad moterys myli ausimis, o vyrai - aikimis. Tiesiog vyrams nera ko klausytis, o moterims ziureti ner i ka...

oi *plepute* tu mano wub.gif na jei jau taip nori filosofijos tai dar shiek tiek mirksiukas.gif
Tad ši, o vienuoliai, yra kilni tiesa apie skausmą:
Gimimas yra skausmingas; senatvė yra skausminga;
Liga yra skausminga; mirtis yra skausminga;
Liūdesys, rauda, nusiminimas ir nusivylimas yra skausmingi.
Prisilietimas prie nemalonių dalykų yra skausmingas,
Negauti, ko trokštama, yra skausminga.
Trumpai, penkios godumo rūšys yra skausmingos.

Tad ši, o vienuoliai, yra kilni tiesa apie skausmo priežastis:
Geiduliai, kurie veda į atgimimą,
Derinyje su malonumu ir troškimai,
Malonumų ieškojimas visur,
Būtent geidulių dėl aistros,
Geiduliai dėl gyvenimo,
Ir geiduliai dėl negyvenimo.

Tad ši, o vienuoliai, yra kilni tiesa apie skausmo nutraukimą:
Nutraukimas neprisimenant geidulių;
Užmetimas, užmiršimas, aplengvėjimas ir neprisirišimas.

Tad ši, o vienuoliai, yra kilni tiesa apie kelią, vedantį prie skausmo nutraukimo:
Tai kilnus aštuongubas kelias, būtent,
Teisingas supratimas, teisingas ketinimas, teisinga kalba,
teisingas veiksmas, teisingas gyvenimo būdas, teisingas dėmesys,
teisingas susikaupimas ir teisinga meditacija.

ish pirmuju Buddha pamokslu vienuoliams verciantys susimastyti zodziai blush2.gif
Atsakyti
Cia jau visai rimti zodziai... mirksiukas.gif Budos zodziai tau labai artimi, ane?
As manau, jie yra labai teisingi vienam is gyvenimo etapui... Labai...
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 09, 23:29)
Cia jau visai rimti zodziai... mirksiukas.gif Budos zodziai tau labai artimi, ane?
As manau, jie yra labai teisingi vienam is gyvenimo etapui... Labai...

smile.gif na tiesa sakant negaliu sakyti kad jie man artimi man shiaip patinka ju mastymo budas- sudetingu gyvenimo tiesu perteikimas paprastais irodymais, nors jau pora metu domiuosi bet vis ka naujo atrandi mirksiukas.gif
na o kokiam gyvenimo etapui jie teisingi dar nesusimasciau blush2.gif gal apsviesi mane savo krishtoline shviesa mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 08, 13:26)
Moters malda
Dieve, duok man:
O jegu neprasau, Dieve,

biggrin.gif patiko man shi MOTERS malda smile.gif oi patiko, ko pasekoje pabandziau sukurti Vyro malda:
Dieve, duok man:
Sharmo, kad del manes pamestu galva,
Meiles, kad sugebeciau jai atleisti,
Ir vertejo, kuris sugebetu visas jos mintis ishversti i zmoniu kalba,
O kantrybes neprashau, Dieve,
Nes ir taip sekciau paskui ja i pasaulio krashta wub.gif

Ta tai tokia butu evangelijos pagal DeepsorroW pirmoji malda ish dar manu begalinio psalmiu skaiciaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 10, 00:44)
smile.gif  na tiesa sakant negaliu sakyti kad jie man artimi man shiaip patinka ju mastymo budas- sudetingu gyvenimo tiesu perteikimas paprastais irodymais, nors jau pora metu domiuosi bet vis ka naujo atrandi  mirksiukas.gif
na o kokiam gyvenimo etapui jie teisingi dar nesusimasciau  blush2.gif  gal apsviesi mane savo krishtoline shviesa  mirksiukas.gif
Nezinau, nezinau, kiek mano sviesa tau pades blush2.gif Juk kiekvienas zmogus savo sviesa turi ir tik ja ir reikia gyvenime vadovautis... mirksiukas.gif Del etapu tai as manau, kad gyvenimas tai jura - bangos keicia viena kita. Buna pakilimas, buna duobe. Arba ne duobe, o tiksliau sakant, tyla pries audra. Tai vat tai tyloje sie zodziai tinka kuo puikiausiai. Joje reikia pajusti pasaulio tustuma. Atrasti, kas yra teisingas supratimas, teisingas ketinimas, teisinga kalba, teisingas veiksmas, teisingas gyvenimo būdas, teisingas dėmesys, teisingas susikaupimas ir teisinga meditacija. Kuo stipriau tai patyrsi tyloje, tuo giliau pajusi gyvenimo pilnatve, kai banga prades kilti. O pacioj bangos virsunej tau vel atsivers teisingas supratimas, teisingas ketinimas, teisinga kalba, teisingas veiksmas, teisingas gyvenimo būdas, teisingas dėmesys, teisingas susikaupimas ir teisinga meditacija... ax.gif

QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 10, 00:44)
biggrin.gif  patiko man shi MOTERS malda  smile.gif  oi patiko, ko pasekoje pabandziau sukurti Vyro malda:
Dieve, duok man:
Sharmo, kad del manes pamestu galva,
Meiles, kad sugebeciau jai atleisti,
Ir vertejo, kuris sugebetu visas jos mintis ishversti i zmoniu kalba,
O kantrybes neprashau, Dieve,
Nes ir taip sekciau paskui ja i pasaulio krashta  wub.gif

Ta tai tokia butu evangelijos pagal DeepsorroW pirmoji malda ish dar manu begalinio psalmiu skaiciaus  mirksiukas.gif
Och, kaip liuksiskai pasakei thumbup.gif Evangelija zada buti visai idomi wub.gif

Stai man atsakymas i vyro malda biggrin.gif
Dieve, duok jam:
Klausos, kad isgirstu, ka jam sako moteris
Drasos, kad pripazintu, jog kartais ji sako tiesa
Isminties, kad suprastu jog jis jai reikalingas, kaip ir ji jam
O ambiciju neprasau, Dieve, nes jis ir taip issirenka graziausias, protingiausias, zaviausias, perspektyviausias ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 10, 23:45)

biggrin.gif biggrin.gif na zinote ka brangioji ish musu isheitu puikus duetas wub.gif biggrin.gif sukure jungtini kooperatyva parashytume ir ishleistume ne tik Evangelija bet ir visa trilogija, kuri manau susilauktu tokio paties populiarumu kaip ir ziedu valdovas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 11, 01:21)
biggrin.gif  biggrin.gif  na zinote ka brangioji ish musu isheitu puikus duetas wub.gif biggrin.gif  sukure jungtini kooperatyva parashytume ir ishleistume ne tik Evangelija bet ir visa trilogija, kuri manau susilauktu tokio paties populiarumu kaip ir ziedu valdovas  biggrin.gif
O ideja visai nebloga thumbup.gif
Kazkaip paskutines dienos tokios sunkios buvo, visai laiko neturejau doh.gif o taip planavau tau kazka papasakoti, tik dabar neprisimenu ka blush2.gif
Na, bet kol prisiminsiu radau siandien inete vieno "tyrimo" duomenis apie tai, ka moterys vertina vyruose. Skliausteliuose si bruoza pazymejusiuju skaicius.
Geras ir rupestingas (266).
Protingas (200).
Seksualus (128).
Saziningas (109).
Valingas (81).
Veiklus (75).
Turintis jumoro jausma (63).
Darbstus (22).
Drasus (20).
Grazus (11).

ax.gif
Atsakyti
DeepsorroW wub.gif kaip tau sekasi? Senokai nerasei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 27, 22:23)
DeepsorroW wub.gif kaip tau sekasi? Senokai nerasei mirksiukas.gif

oi *plepute* as tawes jau irgi pasiilgau, zinai vis per tuos darbus nebuvo laiko, cia dar ir sventes visos susidejo, tai ishvis beprotnamis grynas biggrin.gif bet dabar jau po truputuka viskas aprimsta ir manu vel astiras laiko pasinerti i apmastymu gelmes shiame forume mirksiukas.gif dargi laukiu tavo nauju patarimu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 28, 01:18)
oi *plepute* as tawes jau irgi pasiilgau, zinai vis per tuos darbus nebuvo laiko, cia dar ir sventes visos susidejo, tai ishvis beprotnamis grynas biggrin.gif bet dabar jau po truputuka viskas aprimsta ir manu vel astiras laiko pasinerti i apmastymu gelmes shiame forume  mirksiukas.gif dargi laukiu tavo nauju patarimu  mirksiukas.gif  wub.gif
Taip, taip, man irgi sios dienos nelengvos buvo doh.gif Klausyk, DeeprsorroW, o tu rusiskai skaitai, as tau geru nuorodu duociau mirksiukas.gif
O ryt, poryt ka nors dar cia parasysiu. Reikia susikaupti... biggrin.gif
Atsakyti