Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(DeepsorroW @ 2007 05 10, 00:07)
blink.gif  na fotografija tai gal nelabai nebent vienas miske su fotoaparatu retkarciais pavaikstau, piesti man patinka, taciau negaliu teigti, kad moku, su fantastais tai cia jau karsta, plaukai -  g.gif  tamsus shatenas, o kad vardas prasideda M tai tikrai pataikei i 10  g.gif  esu labai nustebes praktiskai 85% tiesa is tokiu dalyku kuriu siaip jau nevisi mano pazystami zino (fotografija,piesimas,fantastika)blush2.gif  labai keista labai  g.gif  net nezinau ka ir galvoti...
[b

va va... O pamaniau, gal jau rimtai tokia deepsorrow žmonių kategorija atsirado lotuliukas.gif Jau nicką perskaičius pagalvojau, kad čia tu.

Šiaip, buvo įdomu pasitikrint, ar intuicija vis dar nemeluoja mirksiukas.gif

Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 05 10, 12:34)
buna, buna. as ir pati uzsivertus darbais blink.gif
bet vis tiek gi susitiksim, vaikine is M raides? mirksiukas.gif

biggrin.gif tai zinoma kad susitiksim kaip kitaip, juk jau senokai matemes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ilze @ 2007 05 10, 13:33)
va va... O pamaniau, gal jau rimtai tokia deepsorrow žmonių kategorija atsirado  lotuliukas.gif  Jau nicką perskaičius pagalvojau, kad čia tu.

Šiaip, buvo įdomu pasitikrint, ar intuicija vis dar nemeluoja  mirksiukas.gif

Sėkmės

sekmes ir tau matyt pazysti mane is seniau (ganetinai seniau - 3-4 metus) nes nauji pazystami tiek apie mane nezino o as dazniausiai sito ir nesakau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visiems smile.gif buvau jau apleides sita foruma blush2.gif sorry kaltas verysad.gif bet dabar radau laisvesnio laiko taigi toliau pratesiu biggrin.gif
Taigi per ta laika istudijavau daug medziagos sia tema mirksiukas.gif (dauguma anglu kalba) taigi stai ji:
David DeAngelo - Dating Ebooks serija (cia nevisos) Double Your Dating ir Attraction Isnt A Choice seip su keletu teiginiu nesutinku jose bet cia tik mano nuomone, toliau butu sio autoriaus Lover And Provider,Bridges,Sex Secrets.
Patariu perskaityti ir sia Joseph R.Plazo-Ph.D Of Persuasion, bei Bryan Plumb - Creating Rapport Cheating the Chemistry verta demesio - Martin Merill - Make women laugh

LT (isversta) Erich Fromm - Meiles Menas bei John Gray - Vyrai Kile is Marso, Moterys - is Veneros
Daug kas sako, kad meiles menas kaip kova/karas taigi ir sicia galima rasti geru minciu mirksiukas.gif Bendrosios ir Karo Psichologijos Pagrindai

Dar kai kas - tezes apie kuno kalba reiktu vertint labai atsargiai, nevisiems zmonems jos gali tikti, taigi prieme netinkama sprendima, galime gauti neigiama rezultata doh.gif

P.S. suprantu kodel daugelis lietuvaiciu merginu ir moteru sako, kad uzenieciai patrauklesni zavingesni, taip yra todel kad jie labai ikyrus (ypac italai biggrin.gif ) siekiantys tikslo, o lietuvis vyras yra siek tiek uzdaresnio budo ir nevisada ryztasi prieiti prie patinkancios merginos blush2.gif siulau tai daryti kuo dazniau, o jei nepasiseka nepriimti asmeniskai, o padaryti isvadas kodel. Bendravimas su mergina is dalies primena zaidima, kuriuo reikia megautis wub.gif
Atsakyti
Dar patariu paieskoti info apie NLP (Neuro-Linguistic Programming) paselusiai geras daiktas, man labai daznai suveikia tik zinoma reikia pernelyg neisijausti biggrin.gif

Radau nuorodele, kurioje pateikiami NLP pratimai
http://www.scribd.co...a_related_doc=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeepsorroW: 27 vasario 2008 - 15:59
Ooooo, kaip rimtai tu cia viskuo pradejai dometis drinks_cheers.gif

Kaip gyveni, DeepsorroW? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2008 02 27, 17:09)
Ooooo, kaip rimtai tu cia viskuo pradejai dometis drinks_cheers.gif

Kaip gyveni, DeepsorroW? wub.gif

Labas, labas 4u.gif smile.gif
Na zinai pradejau dometis - nuo vienos knygos prie kitos, po to dar prie kitos ir taip jau gavosi biggrin.gif greitai bus galima savo santrauka parasyti mirksiukas.gif

Gyvenu puikiai - zmona ideali, anyta puiki, vaikai ramus, ramus biggrin.gif joke mirksiukas.gif
dar vis kaip katinas is to seno filmuko - vaikstau vienas kur noriu ir kada noriu.

O kaip tau? wub.gif
Atsakyti
nu ko per metus ismokai naujo?
Atsakyti
QUOTE(diamondjones @ 2009 02 28, 23:57)
nu ko per metus ismokai naujo?

Per visa ta laika, kuris praejo nuo sios temos atidarymo, jis padare didziule pazanga thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki biggrin.gif visai netycia uzejiau ir pamaciau keleta naujiu post'u (geriau veliau nei niekada blush2.gif ) Taigi klausimas iskilo kas naujio per metus g.gif na istikruju tai netiek jiau ir daug, taciau keletas dalyku arba gal geriau butu traktuoti pastebejimu yra:

1. Perskaiciau daug knygu ir isbandziau dauguma jiose pateikiamu metodu taciau dabar galiu paskyti kad reiktu kreipti visgi daugiau demesio i psichologijios pagrindus bei neverbalines lingvistikos pradziamoksli (ypac patariu)
2. Meile/flirtas/gundymas/suvedziojimas (tikuos niekas neuzpyks, kad suvedziau siuos dalykus kartu, nors ju reiksme ir skirias) jei tai nera naturalu, elementariai neviniosiu i vata - jei tai parastas suvedziojimas blush2.gif tai viskas primena lyg strategini/karini zaidima (sachmatai pvz) susideda is manyciau 3 dalyku:
1 ir pats pats paciausais biggrin.gif reikia stebeti, rinkti signalus, gaudyti neverbalinius gestus (nes 50% informacijios mes gauname butent siuo budu) kitaip sakan t turi buti pasiruosias.
2 ok manom jau turi truputuka info sekanti faze - puolimas, bet ne seip vaiksciojimas aplink biggrin.gif o normalus prisistatymas, pokalbis ir t.t. (tiems vyrukams kurie sedi prie baro gurksnojia taurele ir laukia kol juos uzkabins pati mergina sakau - nesitikekit, taip tikrai nebus)
3 visada tureti gera atsitraukimo plana- jei matom kad visiskai nevyksta bendravimas geriau atsitraukt, jei viskas vyko puikiai - saunu, bet velgi siekdami nesusimauti, geriau pasitraukime aukstumoje. Svajiokliam kurie mano, kad ta pati pazinties vakara pavyks isiversti i lova turiu nuvilti biggrin.gif jei normali mergina tikrai nepavyks.(Na istikro gali buti tokia situacija, taciau tada net negalvokit apie jiokius tolimesnius santykius jie baigiasi ryte, cia dabar vln labai ispopulerejio merginos su dantu sepeteliu fenomenas, nenoriu plestis toliau nes cia ne i tema)

Seip nelabai norejiau, kad tema butu kaip suvedzioti, taciau dar karta perskaites pastebiu, kad gan daug nuvaziavau i ta puse. Na bet cia jau nieko nepadarysi is patirties sakau, kad tik su laiku suprantame trumpalaikiu santykiu minusus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeepsorroW: 24 rugsėjo 2009 - 22:58