Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 02, 22:00)
Na bet kartais yra labai sunku su tuo pasitikejimu nes gali perzengti riba tarp pasitikejimo savimi ir akipeshishkumo, na o del grozio tai nzn nesu ash jau ten koks modelis bet ir uz velnia tikrai grazesnis  biggrin.gif  bent jau manau taip  g.gif sheip tavo nuomone butu idomi jei pasakystum meila ta astiusciau nuotrauka ir aishku butu kaip cia yra viskas  blush2.gif  vertas gricho ar ne  biggrin.gif
Tikrai taip, bet akiplesiskumas todel ir nevadinasi pasitikejimu, nes tai ne tas pats biggrin.gif O nuotrauka mielai paziureciau bigsmile.gif plepute@inbox.ru ax.gif
Atsakyti
Tei va nuotrauka jau ishsiunciau blush2.gif atsiliepimu laukiu biggrin.gif ir zinoma kritikos juk tai sveika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 03, 15:11)
Tei va nuotrauka jau ishsiunciau  blush2.gif  atsiliepimu laukiu  biggrin.gif  ir zinoma kritikos juk tai sveika wink.gif
Kadangi man kaip tipiskai blondinei biggrin.gif truksta zodziu, pasakysiu tik wub.gif

O tesiant tema, manau, kad 100% sekme lemiantis budas bendrauti su mergina per pasimatyma / tik susipazinus (ir siaip gyvenime) yra toks - surask joje kazka, kas tau labai patinka, ir viso pasimatymo metu svaig nuo to. Tiesiog grozekis jos akimis / rankomis / plaukais / bet kuo, kas tau labai, labai patinka. Aisku, klausytis jos irgi reikia mirksiukas.gif Bet tik toks is vidaus einantis nuosirdus zavejimasis sukurs atmosfera, kurioje istirps bet kuri rolleyes.gif

Nu gerai, einu dar karta i tavo nuotrauka paziuresiu biggrin.gif
Atsakyti
Na skirstymas shitas nors ir nera gerai taciau turim visgi pripazinti, kad yra tokiu zmoniu (shiuo atveju taip vadinamu blondiniu smile.gif ) kuriems galvoj vejai shvilpauja, taciau tai nebutinai priklauso nuo plauku spalvos g.gif . Buna bruneciu, shateniu, juodukiu kurios nors ishore ir ne "blondines" taciau elgiasi panashiai, na ka tada galima tik teigti jog tai sielos blondines biggrin.gif biggrin.gif na o ish tavo postu kad blondine ir dar tipishka esate manyciau nedristu niekas teigti, nes jokio blondinishkumo biggrin.gif juose su ziburiu nerasi biggrin.gif
Na o gristant prie temos labai shaunus pastebejimas tavo kuris tikrai pravers, tik manau kad ne su visomis jis gali ishdegti smile.gif nes jei pasimatymas su drovia mergina, tada taip elgtis ganetinai pavojinga, begalinis demesis jai galimas daiktas ishmush ja ish veziu ir privers jausti diskomforta, ko pasekoje aishku nenusisekes pasimatymas sad.gif Man buvo tokia situacija kad iniciatyva susitikti parode panele doh.gif na aishku ash sutikau, bet ji man pasirode labai drovi vienu zodziu ash visaip stengiaus ir pradeti pokalbi ir prisitaikyti jos klausineti, bet veltui , tada bandziau kontaktuoti akimis, buvo nemazai zvilgsniu susibegimu, bet ja tai priversdavo raudonuoti, balsas imdavo drebeti ir taip toliau, buvo aishkiai matyti kad ji jauciasi nejaukiai. Ash tada vel emiau kalbeti, keiciau temas, laukiau kol uzsimegs pokalbis, bet nieko, o tai jau eme mane mushti ish veziu, bet kadangi ko jau ko o liezuvio dievas man ne pagailejo, tai kalbejau ash, man visada pavyksta uzmegzti pokalbi su bet kokiu zmogumi bet kokia tema, taciau su ja neishvietos, visas pasimatymas buvo mano monologas su jos vieno sakinio isiterpimais, galvos linkciojimu ir trumpuciais taip arba ne atsakymais, taip ir likau nesuprates kas atsitiko. Sukau galva gal man reikejo laukti kol ji prades kalbeti taciau darau ishvada kad butume visa laika vienas i kita praziureja ir po to ishsiskirste doh.gif Dabar nezinau ka daryti susitikti dar kart, ar neshvaistyti laiko, nes su savim pasikalbet ir priesh veidrodi galima blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad tau tiesiog pasitaike laaabai drovi mergina mirksiukas.gif Ir kitam pasimatyme ji jausis daug geriau, taigi ir pati save daugiau atskleis.
Su tokiais zmonemis reikia vystyti savo gebejima stebeti. Stebeti, i kokius zodzius reaguoja (zvilgsniu, gal pasako ar padaro ka), kokios temos jai idomios. Ir tada jau pletoti jas... Ir svelniai versti ja i klausimus atsakineti, kazka papasakoti cool.gif
O siaip man tokios merginos patinka (tik supraskit teisingai - vyrams as kitus reikalavimus keliu biggrin.gif ). Jos yra is serijos "kuklu ir patikima, todel tikra" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 04, 20:54)
Man atrodo, kad tau tiesiog pasitaike laaabai drovi mergina mirksiukas.gif Ir kitam pasimatyme ji jausis daug geriau, taigi ir pati save daugiau atskleis.
Su tokiais zmonemis reikia vystyti savo gebejima stebeti. Stebeti, i kokius zodzius reaguoja (zvilgsniu, gal pasako ar padaro ka), kokios temos jai idomios. Ir tada jau pletoti jas... Ir svelniai versti ja i klausimus atsakineti, kazka papasakoti cool.gif
O siaip man tokios merginos patinka (tik supraskit teisingai - vyrams as kitus reikalavimus keliu biggrin.gif ). Jos yra is serijos "kuklu ir patikima, todel tikra" rolleyes.gif

g.gif del kuklumo pritariu visada maloniau bendrauti ir susitikineti su zmogumi kuris yra shiltas ir atviras, nei su baisiai arogantishku ir praktishkai nuo taves atsiribojusiu zmogumi doh.gif
P.S. *plepute* mirksiukas.gif o tu nebijai kad po tavo paskaitu ash galiu pasidaryti koks nors lovelasas kuris kiekvienam mieste po penkias panelias turi blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noriu dar parasyti apie dazniausiai moteru uzduodamus klausimus biggrin.gif
Vyrai labai skundziasi, kad merginos megsta uzdavineti klausimus tipo "o kiek tu turejai moteru?", "pries kiek laika turejai seksa?" "kodel bandai susipazinti gatveje, negali kaip zmones inete?", "kodel badnai susipazinti inete, negali kaip zmones gatveje?", "kodel neturi merginos?".
O jus, vaikinai, ir bandote pasakyti tiesa: "astuonis", "pries keturis metus", "nemegstu ineto", "megstu ineta", "mete mane". Arba vengiate atsakyti: "daugiau, nei tu", "nuo darzelio", "kas yra inetas?", "kas yra gatve?", "ji pasirode esanti vampyras" biggrin.gif Jus rimtai ziurite i siuos klausimus ir manote, kad merginoms reikalingi tikslus atsakymai i juos. O joms tai yra savotiskas tikrinimas. Is atsakymu mergina spres, kaip tu ziuri i ja ir i gyvenima. Todel kartais reikia apmastyti savo atsakymus is anksto ir bet kokiam atsakyme parodyti kiek tau svarbi si mergina mirksiukas.gif
Pvz., "ar turejai drauge?" Atsakymas "ne, ne karto" parodo, kad tau nesvarbus nuolatiniai santykiai. O atsakymas "taip, aisku. mes neseniai issiskyrem" yra pats megstamiausias, nes kvepia monogamija, rimtumu ir pastovumu.
"Kiek turejai meiluziu?" Atsakymas "daug", "mazai", "10", "15", "daugiau nei tu" parodo, kad tau tas meiluziu skaicius rupi. O atsakymas "turejau pastovius sanytkius su keliomis merginomis" parodo, kad tau svarbi ne kiekybe, o kokybe.
"Kodel susipazisti inete?" Atsakymai "laikai tokie", "bijau gatvese", "kas yra inetas?" parodo, kad vengi atsakymo. O nori mergina isgirsti kazka tokio: "as ir saves to paties klausiau, kol nesutikau taves, o siaip jau planavau savo duomenis istrinti". Taip tu parodai jai, kad iki siol tai buvo tiesiog pramoga, o atsiradus jai, tai peraugo i kazka daugiau.
"Ar tau svarbus seksas?" Tik nesakyk "taip", "ne", "nelabai", "labai". Pasakyk "seksas su mylima mergina man svarbus".

O siaip moterys zaidzia be taisykliu cool.gif Ta prasme, taisykles yra, bet suprantamos, deja, tik jai. Nu ir gal kartais Dievui ax.gif
Papildyta:
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 04, 20:21)
g.gif del kuklumo pritariu visada maloniau bendrauti ir susitikineti su zmogumi kuris yra shiltas ir atviras, nei su baisiai arogantishku ir praktishkai nuo taves atsiribojusiu zmogumi  doh.gif
beje, tas pats galioja ir vyrams, ane? mirksiukas.gif

QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 04, 20:21)
P.S. *plepute*  mirksiukas.gif  o tu nebijai kad po tavo paskaitu ash galiu pasidaryti koks nors lovelasas kuris kiekvienam mieste po penkias panelias turi blush2.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Reikia gi kazkam demografine Lietuvos situacija gelbeti biggrin.gif
O jei rimtai, tai nemanau, kad panaudosi sias zinias blogam tikslui (ir kol kas ne tiek jau daug ka pasakiau). Juk nepanaudosi? mirksiukas.gif Su tokiom akim, kaip tavo, negalima blogai elgtis wub.gif
Atsakyti
o sitai labai idomu bigsmile.gif shitai manau kiekvienam vyrui pravartu zinoti g.gif nes tokie klausimai ish merginu ima plaukti dazniausiai jau per pirma susitikima ir turedamas atsakymus i juos gali smarkiai pagerinti savo situacija devil.gif
O lietuvos demografine situacija stengsiuos gerinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif busiu lietuvos nr. 1 lithuania.gif biggrin.gif biggrin.gif juokauju mirksiukas.gif kaip sako bus laikas bus ir vaikas mirksiukas.gif
ir kad jau tau taip patinka tos mano akys tai ir ziniu blogiems tikslamas netaikysiu mirksiukas.gif negaliu gi tavo akyse buti puoles angelas angel_sadangel.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 04 04, 22:42)
o sitai labai idomu  bigsmile.gif  shitai manau kiekvienam vyrui pravartu zinoti  g.gif  nes tokie klausimai ish merginu ima plaukti dazniausiai jau per pirma susitikima ir turedamas atsakymus i juos gali smarkiai pagerinti savo situacija  devil.gif
O lietuvos demografine situacija stengsiuos gerinti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  busiu lietuvos nr. 1  lithuania.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  juokauju  mirksiukas.gif kaip sako bus laikas bus ir vaikas mirksiukas.gif
ir kad jau tau taip patinka tos mano akys tai ir ziniu blogiems tikslamas netaikysiu  mirksiukas.gif  negaliu gi tavo akyse buti puoles angelas  angel_sadangel.gif  mirksiukas.gif  blush2.gif
na stai, svarbiausia, kad pazadi buti geru mirksiukas.gif
o as prie progos ir daugiau paslapciu papasakosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 05, 15:22)
na stai, svarbiausia, kad pazadi buti geru mirksiukas.gif
o as prie progos ir daugiau paslapciu papasakosiu rolleyes.gif

biggrin.gif gerai noriu daug visko suzinoti mirksiukas.gif nes labai jau man vieni zodziai patinka, tai tapo savotishku devizu mirksiukas.gif :
"Pažinimas yra nemirtingumo kelias,
Nemąstymas yra mirties kelias.
Žinantys nemirs.
Nemąstantys jau kaip mirę." ish vieno svarbiausių budizmo veikalų -"Dhammapada" (3 a.pr.m.e.)
Atsakyti
Ach, DeepsorroW, neveltui tu indigo wub.gif
Siandien perskaiciau superines mintis lotuliukas.gif
Женская молитва:
Господи, молю, дай мне:
Мудрости, чтобы понимать мужчину,
Любви, чтобы прощать его,
И терпения к его настроениям.
Силы же, заметь, не прошу, Господи,
А то ж прибью его нахрен....
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 04 08, 12:54)