Įkraunama...
Įkraunama...

Moters kūno kalba, siunčiamų signalų reikšmės

cia keleta kartu sioj temoj minejo lietuviska knyga kazkokia" kaip buti vyru" ar "kaip buti tikru vyru" (google tokiais pavadinimais tai nieko neranda)gal galit parasyt kaip tiksliai ji vadinasi..nes knygyne uzbegau tai siaip specialiai neklausiau bet uz akiu uzstrigo tiklietuviskai a.guogos "isdrysk buti vyriskas"..cia apie ta pacia kalba ar ten kita kokia ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugelis: 09 sausio 2007 - 13:20
QUOTE(draugelis @ 2007 01 09, 13:16)
cia keleta kartu sioj temoj minejo lietuviska knyga kazkokia" kaip buti vyru" ar "kaip buti tikru vyru" (google tokiais pavadinimais tai nieko neranda)gal galit parasyt kaip tiksliai ji vadinasi..nes knygyne uzbegau tai siaip specialiai neklausiau bet uz akiu uzstrigo tiklietuviskai a.guogos "isdrysk buti vyriskas"..cia apie ta pacia kalba ar ten kita kokia ?

a tu manai knyga pades tapti vyru biggrin.gif

"isdrysk buti vyrisku" lotuliukas.gif cia tai gera knyga turetu buti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 09, 14:30)

"isdrysk buti vyrisku" lotuliukas.gif cia tai gera knyga turetu buti lotuliukas.gif

jo galvoju..tai kaip vadinas?..mat pasakysiu kad ta knyga skaiciau iskart kris po kojom.. geriau jau knyga paskaitysiu nei lausiu cia internete koks as kietas ir samojingas..tai kaip vadinasi aa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 10 sausio 2007 - 09:29
keli zmones rekomendavo..tai manau verta paskaityt, idomu man ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 10 sausio 2007 - 09:29
na mes kalbejom daugiau apie kuno kalbos supratima, ten kazkas rekomendavo viena knygute, o cia apie Aurimo Guogos knyga galima pasiskaityt http://www.aguoga.lt...ction=view&id=8 sheip turini jos paziurejus tai gaunas, kad kai kurie skyriu pavadinimai vos ne anglsiski vertiniai, o ir pati struktura labai panashi i uzsienietishka atitikmeni, tik vadinas anglishkai atrodo " Dating tips" ar kazkas panashaus. Bet knygos tau duos nebent teorines zinias ir tai priklausancias nuo daugelio faktoriu. Geraiusias budas ekspeimentuok, pandyk susipazinti su kiekviena patinkancia mergina, juk jei nieko neisheis dar ne mirties nuosprendis, o kuo daugiau bendrauji su merginomis, tuo paprashciau suprasti ju mastymo modeli. Na pvz. knygoje rashoma, kad nereikia stengtis itikti merginai, taciau tai tik teorija, praktikoje pats turi numatyti, kada reikia tai daryti o kada ne.
Papildyta:
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 09, 14:30)

na o kdel taip skeptiskai nusiteikusi, mirksiukas.gif gal perskaicius knyga ir negalesi susvilioti kiekviena moteri\mergina pasitaikiusia tavo kelyje, taciau tos teorines zinios gali buti puikus atspirties taskas kelyje link to (zinoma jei tai tavo pagrindinis tikslas biggrin.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
sweiki forumieciukai mirksiukas.gif matau niekas neberaso tai teks vel man biggrin.gif
tai va shiek tiek is mano praktikos, kuri pades isitikinti priestai buvusiu postu veiksmingumu:
Na cia pries kelias savaites penktadieni buvau i kluba uzsukes, negalvojau ten ilgai uzsibuti, tik sheip po darbo gara nuleis biggrin.gif . Tik va atsitiko taip kad pro shali praejo mergina, kuri mano akis "nusineshe" kartu su savim. Cia jau pagalvojau gal reiktu ilgiau pabuti, bent susipazinti su ja g.gif Ji buvo su bureliu draugiu, todel iskart veikti nebuvo galima. Isi taisiau staleli prieshais ju ir laukiau tinkamos progos. Ziurejau i ja, analizavau kas per zmogus galetu buti, kaip prieiti buti linksmam, nutruktgalviui,santuriam dzentelmenui ar pasiimti viduriuka. Taip beziurint musu zvilgsniai sulipo (as to ir laukiau), tada dar karta ir kai tai atsitiko 3 karta, ji shyptelejo (man to kaip zenklo uzteko) tuo tarpu jos drauges susiruose shokti o ji pasiliko smile.gif Nusprendes buti siektiek izulus, nieko nelaukdamas nuvairavau tiesiai prie jos ir pasisveikinau ir pokalbi pradejau fraze, kuri galejo man ir liudnai baigtis - "Zinai as jau buvau pradejas netekti vilties, kad tavo drauges kada nueis...." tacaiu pasirodo neapsirikau ir pataikiau, jai tai taip patiko kad po to seke, kokiu 2 min. nuosirdus jos juokas ir didelis piusas man. Na o po to jau kaip visada pasikalbejome, pasokom vel pakalbejom ....
As nuejau prie baro gerimu ir cia mane "pagavo" mano mobilus, ziuriu skambina draugas, kuris kiek zianu turetu buti Londone, na zodziu taip gavos kad jis parskrido ansciau ir svente netoliese, buvo isvykes ji beveik metus su puse taigi reikejo susitikti. Baigiau pokalbi nupirkau gerimus, parejau prie stalelio, nepabegau is kart - dar isgerem pakalbejom, tada lyg netycia zvilgtelejau i laikrodi - pasakiau merginai, kad jau turiu iseiti, atrode siek tiek nusivylusi bet nieko nepadarysi doh.gif blush2.gif paprasiau kad uzrasytu savo numeri o jai davaiu savo vizitine atsisveikinau ir isejau. Na ta savitgali su draugais gerai uzeme tai kaip ir nebuvo laiko paskambinti, pirmadieni sunki diena darbe (kaip visada savaites pradzioje),antradieni jau ir pamirsau visai kad gal reikia paskambinti jai. Na bet treciadieni vakare sulaukiau jos skambucio, o penktadieni vel susitikome.
Taigi ir vel gerai suzaidus gaunasi taip kad kabini jau nebe tu o tave mirksiukas.gif
Taigi pirmas dalykas reik nepulti kaip akis isdegus o palaukti tinkamos progos, toliau stengtis galvoti ka sakai ir numatyti bent viena veiksma i prieki, trecia islaikyti paslaptinguma ir 4 nerodyti perdeto susidomejimo. (ji net pati prasitare kad nepatinka vaikinai kurie jau kita diena raso ar skambina ir kviecia susitikti)
P.S. Sorry kad sitai gali pasirodyti kaip savo nuotykiu demonstravimas, tacaiu taip nera, tiesiog gal kam pravers, nes pavyzdiai visada viska perteikia geriau nei vien teorija drinks_cheers.gif
Atsakyti
DeepsorroW, tu tobuleji ne po dniam, o po chasam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 01 22, 00:42)
DeepsorroW, tu tobuleji ne po dniam, o po chasam  thumbup.gif

blush2.gif dekui uz komplimentus, stengiuosi mirksiukas.gif tai aisku ne be jusu pagalbos smile.gif
metai laiko atrodo nera labai ilgas laiko tarpas taciau per tuos metus sukaupiau tiek teoriniu ir praktiniu ziniu, kad dabar bendravimas su mergina nera kazkas panashaus i bendravima su keliu policininku sustabdziusiu uz greicio virshyjima biggrin.gif (cia metafora zinoma) taciau nori nenori turiu pripazinti, kad vaidyba cia atlieka dideli vaidmeni, kad ir kaip tai man nepatiktu, bet visi zinom, kad norint kazka pasiekti karatis tenka kazko atsisakyti. Siuo atveju tai naturalumo, nors sito jei yra imanoma stengiuosi visada neissizadeti.
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2007 01 23, 07:43)
blush2.gif  dekui uz komplimentus, stengiuosi  mirksiukas.gif  tai aisku ne be jusu pagalbos  smile.gif
metai laiko atrodo nera labai ilgas laiko tarpas taciau per tuos metus sukaupiau tiek teoriniu ir praktiniu ziniu, kad dabar bendravimas su mergina nera kazkas panashaus i bendravima su keliu policininku sustabdziusiu uz greicio virshyjima  biggrin.gif  (cia metafora zinoma) taciau nori nenori turiu pripazinti, kad vaidyba cia atlieka dideli vaidmeni, kad ir kaip tai man nepatiktu, bet visi zinom, kad norint kazka pasiekti karatis tenka kazko atsisakyti. Siuo atveju tai naturalumo, nors sito jei yra imanoma stengiuosi visada neissizadeti.
daug kartu is vyru girdejau panasius zodzius. kai kurie labai skundziasi, kad tenka vaidinti biggrin.gif o kai kurie stebisi, kodel tie patys triukai suveikia vel, vel ir vel... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2006 03 21, 21:34)
Na sweikos mielosios perzvelgiau temas cia ir tokios dar neradau, tei va mane labai domina shitie dalykai  smile.gif nes teko kartais apsigaut tai dabar noriu buti del visko iki galo tikras. ish anksto dekoju  blush2.gif

moters kūno kalba.....
čia vieną iš detalių pasakysiu..... darbe visada vaikštau atstatytais papukais....ištiesiu nugarytę tiek, kad krūtinė gražiai gražiai pasirodytų....(čia prieš kolegą lotuliukas.gif lotuliukas.gif )...labai tikiuosi, kad jis tą pastebi ir mato cool.gif bigsmile.gif (prieš bosą praeinu kukliai)
..... dėl akių kontakto....čia nepapasakosi.....Tiesiog killinu jį akimis .....reiktų matyti mano žvilgsnį.....šiaip, jei labai norėtų, galėtų man už žvilgsnį pripaišyti net seksualinį priekabiavimą......kai prienu ko nors paduoti jam- prieinu pernelyg arti.....pažeidžiu jo asmeninį atstumo lauką, ir prieinu arti, vadinamoji ta intymi zona....
Štai kokia aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Realiai aš jo sąmoningai negundau, man tik patinka erzinti....tiesiog patinka palikti po savęs mįslę.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2007 01 24, 09:16)
moters kūno kalba.....
čia vieną iš detalių pasakysiu..... darbe visada vaikštau atstatytais papukais....ištiesiu nugarytę tiek, kad krūtinė gražiai gražiai pasirodytų....(čia prieš kolegą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )...labai tikiuosi, kad jis tą pastebi ir mato cool.gif  bigsmile.gif (prieš bosą praeinu kukliai)
..... dėl akių kontakto....čia nepapasakosi.....Tiesiog killinu jį akimis .....reiktų matyti mano žvilgsnį.....šiaip, jei labai norėtų, galėtų man už žvilgsnį pripaišyti  net seksualinį priekabiavimą......kai prienu ko nors paduoti jam- prieinu pernelyg arti.....pažeidžiu jo asmeninį atstumo lauką, ir prieinu arti, vadinamoji ta intymi zona....
Štai kokia aš  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Realiai aš jo sąmoningai negundau, man tik patinka erzinti....tiesiog patinka palikti po savęs mįslę.

doh.gif o dar sako vyrai pas kitas eina, tai kad gundot kaip velniukstes, tai ir eina biggrin.gif
zodziu, bet ne tai esme, teko man matyti, darbe shiuos santykius biggrin.gif prie gero neveda, turiu tvirta savo nuomone, jokios koleges nematau kaip potencialios merginos, kartu dirbti ir dar sukti romaniuka neimanoma biggrin.gif ,taigi skirstau savo laika i pailsio ir darbo laika, darbo metu jokia moteris nesugebes manes blaskyti, stengtis gali taciau, ash dazniausiai i tai nekreipiu jokio demesio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DeepsorroW @ 2007 01 24, 18:37)
doh.gif  o dar sako vyrai pas kitas eina, tai kad gundot kaip velniukstes, tai ir eina  biggrin.gif
zodziu, bet ne tai esme, teko man matyti, darbe shiuos santykius  biggrin.gif  prie gero neveda, turiu tvirta savo nuomone, jokios koleges nematau kaip potencialios merginos, kartu dirbti ir dar sukti romaniuka neimanoma  biggrin.gif ,taigi skirstau savo laika i pailsio ir darbo laika, darbo metu jokia moteris nesugebes manes blaskyti, stengtis gali taciau, ash dazniausiai i tai nekreipiu jokio demesio  tongue.gif
oj, DeepsorroW, neskubek taip uztikrintai tvirtinti, neskubek mirksiukas.gif
gyvenimas kartais staigmenu atnesa... ir ne kartais, o daznai biggrin.gif
Atsakyti