Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-17

QUOTE(mylimaa @ 2012 01 04, 20:07)
man skaniausias Napaleonas pagl si recepta wub.gif kremas nebuna skystas, gal nesutirstejo plikytas kremas?as ji kaitinu ilgai, iki visisko tirstumo, kaip tirsta tirsta grietine, vos ne vos nubeganti nuo sauksto. kai sumaisau su sviestiniu kremu ir tepu lakstus, tai jis tirstas buna, tikrai nebuna skystas unsure.gif as laikau sutepta nemaziau 2paru iki valgymo, ir man, asmeniskai, jis dar skanesnis, kai pries valgant torta isimu ir palieku kambario temperaturoje, kol paminksteja truputi smile.gif


Aciu labai visoms uz tokius greitus atsakymus 4u.gif Panasu kad taip.. nesutirstejo mano plikytas kremas.. as ji gal 10 min. pakaitinau bet ant silpnos ugnies - bijojau labai prisvilint.. bet tikrai nebuvo toks, kad nuo sauksto vos nubega.. Na sestadieniui kepsiu vel, bandysiu ilgiau pakaitint 4u.gif

O koki dar napoleono recepta verta pabandyt, kad labiau jaustusi lakstu sluokniuku trapumas?
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2012 01 04, 17:54)
aš nekaitinu, ir per naktį nelaikau.

Jei manai, kad ciut ilgiau nesuvalgysi, tada verta pakaitint, kad nepagautu rugimo. Pas mus niekad nespeja taip nutikt hihihi.gif


abejoju ar labai ilgai stovės tortukas, bandysiu žalias drinks_cheers.gif nors ir valgys vaikai porą šaukštelių romo įpilsiu......... ant tokio kiekio nesijaus ax.gif
Atsakyti
Mergaites, ryt sutepinesiu si tortuka. Tik vietoj morenginiu lakstu issikepiau atskiru morengiuku, bijojau, kad nesigaus blynai blush2.gif Tik sakykit, ar nereiktu tu morengiuku pamirkyt sokolade, kad nesudrektu nuo kremo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 01 04, 22:12)
abejoju ar labai ilgai stovės tortukas, bandysiu žalias  drinks_cheers.gif  nors ir valgys vaikai porą šaukštelių romo įpilsiu......... ant tokio kiekio nesijaus  ax.gif


as tai nevirinau vysniu, bet buvau uzpilusi siek tiek degtines, nepamenu kiek laiko mirkiua, pusdieni manau kol atsilo, beja atsilus vysnioms gavosi nemazai sirupelio su kuriuo sulaisciau lakstus, nieks neprarugo ir vaikai valge, kazkaip nuo 50 g ant viso torto tikrai nieko blogo jei ir vaikai pasmaguriaus, man tai perdetas tas toks vaiku saugojimas nuo tokiu dalyku, aisku kita kalba jei kasdien toki torta valgytu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, tiek daug receptų čia pas jus thumbup.gif Gal kuri nors iš jūsų kepėjų galėtūmėt man pasiųlyt kokį nelabai sudėtinga ir krūvos skirtingų sluoksnių neturintį torčiuką, kaip pirmam kartui?
Atsakyti
QUOTE(mopsa @ 2012 01 05, 13:49)
Sveikos, tiek daug receptų čia pas jus  thumbup.gif  Gal kuri nors iš jūsų kepėjų galėtūmėt man pasiųlyt kokį nelabai sudėtinga ir krūvos skirtingų sluoksnių neturintį torčiuką, kaip pirmam kartui?

http://www.supermama...howtopic=600663 dazniausiai dedu konservuotus persikus
Atsakyti
Dėkui, būtinai išbandysiu... Čia kaip supratau biskvitą galima naudoti kokį nori... Lauksiu daugiau pasiūlimų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelia @ 2012 01 04, 21:10)
Aciu labai visoms uz tokius greitus atsakymus  4u.gif Panasu kad taip.. nesutirstejo mano plikytas kremas.. as ji gal 10 min. pakaitinau bet ant silpnos ugnies - bijojau labai prisvilint.. bet tikrai nebuvo toks, kad nuo sauksto vos nubega.. Na sestadieniui kepsiu vel, bandysiu ilgiau pakaitint  4u.gif

O koki dar napoleono recepta verta pabandyt, kad labiau jaustusi lakstu sluokniuku trapumas?


pats tikriausiasias Napoleons - tai tas Asseni is vaikystes.. bent jau teslos receptas - klasikinis, Tiesiog reikia gerai paruosti krema.
Napoleona kepu senai ir daznai, dar nera buve kad butu netrapus.. Net neisivaizduoju, kas ten gali atsitikti su tesla, kad neliktu trapumo.. Gal kita karta bandykite tesla kapoti ant lentos, ne mikseriu maisyti.. tda vel kitokia, dar trapesne tesla iseina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2012 01 05, 15:05)
pats tikriausiasias Napoleons - tai tas Asseni is vaikystes.. bent jau teslos receptas - klasikinis, Tiesiog reikia gerai paruosti krema.
Napoleona kepu senai ir daznai, dar nera buve kad butu netrapus.. Net neisivaizduoju, kas ten gali atsitikti su tesla, kad neliktu trapumo.. Gal kita karta bandykite tesla kapoti ant lentos, ne mikseriu maisyti.. tda vel kitokia, dar trapesne tesla iseina smile.gif


Ten butent toks receptas ir yra, kad jis permirsksta. Viskas ten gerai.
Atsakyti
Ieskau pagalbos smile.gif
turiu tokios varskes pirmas pav. virsuje kampe
http://www.google.lt...A...571&bih=818
noriu daryti krema tortui bet galiojimas jos iki 8d. o man reiktu jos 13d. biggrin.gif klausimas toks jei as ja uzsaldyciau blush2.gif valgysim patys, bet fiasko irgi nenoriu biggrin.gif gal kas bande g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2012 01 05, 19:58)
Ieskau pagalbos smile.gif
noriu daryti krema


Sveikutė, manau kad iš šaldytos varškės kremas nepavyks padaryti, nes varškė pavandeniuoja, jei kokioms spurgoms ar pyragui, tai aš bent jau užšaldau, bet kremui nežinau..
Atsakyti
QUOTE(GabiSima @ 2012 01 05, 21:07)
Sveikutė, manau kad iš šaldytos varškės kremas nepavyks padaryti, nes varškė pavandeniuoja, jei kokioms spurgoms ar pyragui, tai aš bent jau užšaldau, bet kremui nežinau..

aisku, aciu reiks ka kita mastyti g.gif
Atsakyti