QUOTE(Aleisaba @ 2012 01 06, 23:58)
O ka tas keicia?
jej jis nelaistomas, tai lig nieko ir nekeicia. Bet jejgu reikia sulaistyti, tai jis istista i sonus, na biskvitas pasidaro kaip kose , na nezinau kaip paaiskinti aiskiau, skirtumas didelis ir skoniu ir vaizdu

As kelis kart tepiau tapacia diena, kita puosiau, bet nesupratau kodel man putesi sonai torto (nors pries tai taip nebuvo


ir dar kaskada pirma kart kepiau RAFAELO, ten reikia o,5 litro sulaistymui, man jo buvo per daug, ir pastovejus is torto net sunkesi tas skistis sekanti diena. (nes biskvita sulaisciau tapacia diena kaip tik iskepus)
O kai antra syki sulaistynejau kita diena po kepimo, tai kaip tik man suejo 0,5 ir net norejosi daugiau jo ipilti, ir biskvitas buvo grazus ir puikaus skonio ir nebuvo isvarvejas skistis

nezinau ar supratot ka norejau paaiskinti

Tai dabar visus tortus kepu pagal tokia tvarka:
Pirma diena iskepu
Antra diena sutepu
Trecia diena puosiu
ketvirta,penkta valgom

