Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Uzikai, kazkiek pazengem, bet patarimu visada reikia. Ir ne tik patarimu, bet ir ikvepimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 12 21, 22:53)
Bet kaip pastebiu- labai populiari yra geliu tematika.

kaip jinai man per gerklę lenda.. doh.gif wacko.gif mega_shok.gif ir kaip pirkėjui ir kaip užsakymų vykdytojui doh.gif bet darant jas galima gudrauti, rinktis ne tas populiariasias saldžiasias gėles (rožes, tulpes, orchidėjas), o paieškoti kitų, neįprastų, nepopuliarių, galbūt ne tokių puošnių, bet nemažiau įdomių žiedų (reik pašliaužiot po pievas biggrin.gif ), juk augmenijos pasaulis toks platus, su didele formų įvairove. mirksiukas.gif rolleyes.gif kita vertus net banalūs dalykai, kaip gėlės žiedas, gali tapti nebanalūs, kai jam suteikiama kažkokia meninė raiška, o ne vien realistinis vaizdelis, prasideda kitas poveikis ir kiti dalykai.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 23 gruodžio 2011 - 14:09
o as, kaip ten bebutu, nemanau, kad geles banalu. Manau viskas gamtiska nera banalu. Kur kas banaliau visokie nuvalkioti simboliai, pvz sirdeles. Gal todel , kad nesu romantiska asmenybe doh.gif

Bet daryti tas geles kiek pabodo biggrin.gif Nors isgauti is metalo kuo tikroviskesni geliu vaizda vis tik sioks toks issukis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 23 gruodžio 2011 - 14:28
QUOTE(naca @ 2011 12 23, 14:44)
Uzikai, kazkiek pazengem, bet patarimu visada reikia. Ir ne tik patarimu, bet ir ikvepimo  biggrin.gif

na del ikvepimo vargu ar galiu padet, man paciam truksta jo, beveik ner laiko muzsiimt kuryba sad.gif
Atsakyti
Radau kur galima nusipirkti sidabro Lietuvoje, jei susisieksit kas, tai parasykit kokios kainos ,labai idomu ciekavai zosei biggrin.gif

http://www.katalog.l...300027484-85802

---------------------------

Kad nelabai ka israitysi tose gelese, visvian pagrindinis motyvas -penki (ar daugiau) ziedlapiu biggrin.gif . Na ,po nauju metu pabandysiu...jau dabar paciai juokas jama biggrin.gif

----------------------------

uzikas, as manau, kad fantazija kartais irgi nori pamiegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 gruodžio 2011 - 22:01
Su šventėm visas ir visus smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 24 gruodžio 2011 - 16:07
idomi kompozicija biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
o kas cia per akmuo? man kazkodel atrodo , kad cia resin, ar as klystu g.gif ir is vis , kaip tu juos sukisai po tomis juostomis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 12 21, 17:35)
biggrin.gif  Aha... sarkastiškai.
-------------------------------
Nu ...dita... išraitei ...  rolleyes.gif
Grazu, man patinka asimetriskumas  4u.gif
Tie ruzavi akmynys -kvarcas ? O melynas - tai net neaisku.

ružavi akmenukai tai rožinis kvarcas, o viduryje nežinau kokia akutė ji atrodo juoda su ružava-truputį violetine spalva. Na ir aprašiau aš čia apie akutės spalvą
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2011 12 25, 00:17)
ružavi akmenukai tai rožinis kvarcas, o viduryje nežinau kokia akutė ji atrodo juoda su ružava-truputį violetine spalva. Na ir aprašiau aš čia apie akutės spalvą

ačiū merginos. Čia dariau užsakymą, viskas labai patiko, bet kai pasakiau kaina sakė, kad nebenori. Na tas kolje svėrė 34gr. Tai nieko dabar padariau du daigtus. Kai nupaveiksluosiu idėsiu. Vieną dalį rytoj vešiu atiduoti. Tikiuosi, kad dabar nepasakys, kad vėl nebenori.
Na, aš gėlytes gal ir nelabai dariau, tiesiog dabar noras toks užėjo tai padariau keletą darbų
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 12 25, 00:25)
idomi kompozicija biggrin.gif  4u.gif  thumbup.gif
o kas cia per akmuo? man kazkodel  atrodo , kad cia resin, ar as klystu g.gif ir is vis , kaip tu juos sukisai po tomis juostomis g.gif  biggrin.gif

ten ebonitas ir emale is sonu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 25 gruodžio 2011 - 22:17
Su sventemis visus!

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Duzgas @ 2011 12 24, 17:05)

Grazus darbas ,bet jei butu be emales -butu dar grazesnis biggrin.gif .Nezinau, bet man ji visa vaizda gadina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 25 gruodžio 2011 - 22:38
QUOTE(Duzgas @ 2011 12 25, 16:16)
ten ebonitas ir emale is sonu smile.gif

g.gif ebonitas, kaip paskaiciau, tai labai trvirta guma/kauciukas, tai kaip tu ta emale ten "ikisai" biggrin.gif g.gif o ar jis nebijo tokiu aukstu temperaturu? nes man atrodo, kad pirma ebonitas, o paskui aplink emale dejai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 12 25, 00:26)
viskas labai patiko, bet kai pasakiau kaina sakė, kad nebenori. Na tas kolje svėrė 34gr.

Jazau, jazau...as ir sakau- zmones nori aukso uz cemento kaina doh.gif .Zinokit, dar tik pati pradzia, o man jau dabar pabodo aiskinti, kad vienetiniu darbu kainos negali buti tokios pat, kaip stampofkiu.

As tai karta neiskentus pasiuliau paziureti parduotuviu katalogus ir palyginti kainas pagal svori doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 25 gruodžio 2011 - 22:45