Uzikai, kazkiek pazengem, bet patarimu visada reikia. Ir ne tik patarimu, bet ir ikvepimo

QUOTE(burbanti @ 2011 12 21, 22:53)
Bet kaip pastebiu- labai populiari yra geliu tematika.
kaip jinai man per gerklę lenda..

o as, kaip ten bebutu, nemanau, kad geles banalu. Manau viskas gamtiska nera banalu. Kur kas banaliau visokie nuvalkioti simboliai, pvz sirdeles. Gal todel , kad nesu romantiska asmenybe
Bet daryti tas geles kiek pabodo
Nors isgauti is metalo kuo tikroviskesni geliu vaizda vis tik sioks toks issukis

Bet daryti tas geles kiek pabodo

QUOTE(naca @ 2011 12 23, 14:44)
Uzikai, kazkiek pazengem, bet patarimu visada reikia. Ir ne tik patarimu, bet ir ikvepimo 

na del ikvepimo vargu ar galiu padet, man paciam truksta jo, beveik ner laiko muzsiimt kuryba

Radau kur galima nusipirkti sidabro Lietuvoje, jei susisieksit kas, tai parasykit kokios kainos ,labai idomu ciekavai zosei
http://www.katalog.l...300027484-85802
---------------------------
Kad nelabai ka israitysi tose gelese, visvian pagrindinis motyvas -penki (ar daugiau) ziedlapiu
. Na ,po nauju metu pabandysiu...jau dabar paciai juokas jama
----------------------------
uzikas, as manau, kad fantazija kartais irgi nori pamiegoti

http://www.katalog.l...300027484-85802
---------------------------
Kad nelabai ka israitysi tose gelese, visvian pagrindinis motyvas -penki (ar daugiau) ziedlapiu

----------------------------
uzikas, as manau, kad fantazija kartais irgi nori pamiegoti

idomi kompozicija
o kas cia per akmuo? man kazkodel atrodo , kad cia resin, ar as klystu
ir is vis , kaip tu juos sukisai po tomis juostomis

QUOTE(burbanti @ 2011 12 21, 17:35)

-------------------------------
Nu ...dita... išraitei ...

Grazu, man patinka asimetriskumas

Tie ruzavi akmynys -kvarcas ? O melynas - tai net neaisku.
ružavi akmenukai tai rožinis kvarcas, o viduryje nežinau kokia akutė ji atrodo juoda su ružava-truputį violetine spalva. Na ir aprašiau aš čia apie akutės spalvą
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2011 12 25, 00:17)
ružavi akmenukai tai rožinis kvarcas, o viduryje nežinau kokia akutė ji atrodo juoda su ružava-truputį violetine spalva. Na ir aprašiau aš čia apie akutės spalvą
ačiū merginos. Čia dariau užsakymą, viskas labai patiko, bet kai pasakiau kaina sakė, kad nebenori. Na tas kolje svėrė 34gr. Tai nieko dabar padariau du daigtus. Kai nupaveiksluosiu idėsiu. Vieną dalį rytoj vešiu atiduoti. Tikiuosi, kad dabar nepasakys, kad vėl nebenori.
Na, aš gėlytes gal ir nelabai dariau, tiesiog dabar noras toks užėjo tai padariau keletą darbų
QUOTE(ziit @ 2011 12 25, 00:25)
idomi kompozicija
ir is vis , kaip tu juos sukisai po tomis juostomis

ten ebonitas ir emale is sonu

QUOTE(Duzgas @ 2011 12 25, 16:16)

QUOTE(dita0506 @ 2011 12 25, 00:26)
viskas labai patiko, bet kai pasakiau kaina sakė, kad nebenori. Na tas kolje svėrė 34gr.
Jazau, jazau...as ir sakau- zmones nori aukso uz cemento kaina

As tai karta neiskentus pasiuliau paziureti parduotuviu katalogus ir palyginti kainas pagal svori