Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(burbanti @ 2011 12 25, 16:34)
Grazus darbas ,bet jei butu be emales -butu dar grazesnis  biggrin.gif .Nezinau, bet man ji visa vaizda gadina.

man atrodo, kad naturoje normaliai ziurisi, paprasciausiai, kai makro, tai matosi tie nelygumai g.gif
Atsakyti
noriu pradeti gaminti is aukso ka nors bet vis nesiryztu.. kiek zinau pries lituojant auksa reikia kazkuo padengti kad nejuoduotu jis
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 12 25, 23:37)
Jazau, jazau...as ir sakau- zmones nori aukso uz  cemento kaina doh.gif .Zinokit, dar tik pati pradzia, o man jau dabar pabodo aiskinti, kad vienetiniu darbu kainos negali buti tokios pat, kaip stampofkiu.

As tai  karta neiskentus pasiuliau paziureti parduotuviu katalogus ir palyginti kainas pagal svori doh.gif .

Ačiū už sveikinimus
Na, ką padarysi, kad taip atsitiko
Atsakyti
QUOTE(Duzgas @ 2011 12 27, 22:52)
noriu pradeti gaminti is aukso ka nors bet vis nesiryztu.. kiek zinau pries lituojant auksa reikia kazkuo padengti kad nejuoduotu jis

padengti niekuo nereikia, reikia pamirkyti ABDEC'o skystyje. jis apsaugo metala.
Atsakyti
QUOTE(becia @ 2011 12 28, 02:12)
padengti niekuo nereikia, reikia pamirkyti ABDEC'o skystyje. jis apsaugo metala.

Man atrodo boraksas su spiritu maisytas irgi tinka.
Beto abdec'as tai flusas o nebus taip kad lydmetalis nutekes ten kur nereikia?

o kam sita LUTOWKA skirta?
LUTOWKA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duzgas: 28 gruodžio 2011 - 11:55
Man rodos tai paprastas flusas
Atsakyti
As daznai naudoju boraksa su spiritu, bet niekada nededavau fluso, nors tiesa as naudoju pasta ir to ten nereikia g.gif
Atsakyti
Vienos merginos priprasyta dariau toki pakabuti

user posted image
user posted image

Nemazai darbelio apturejau. Tik nereikejo man tos geles prilipdyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 12 28, 19:30)
Vienos merginos priprasyta dariau toki pakabuti

Nemazai darbelio apturejau. Tik nereikejo man tos geles prilipdyti  doh.gif

Kaip gražu. smile.gif Ir ta gėlė negadina. Nors galėtų ir nebūt jos. biggrin.gif Man tokios permatomos raizgalynės labai patinka.
Pabūsiu nepopuliari, bet man labiau prie širdies augaliniai motyvai (nebūtinai gėlės), o ne abstrakčių formų dizainas. smile.gif
Jei gerai įžiūriu, tai pakabutis darinėjasi. O kaip jis užsifiksuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hidargy: 28 gruodžio 2011 - 21:47
Aciu ax.gif man abstrakcios formos mintyse nesidelioja. Esu gamtos fane, tai man visur grazu gamtos vaizdavimas rolleyes.gif

Jis nera visai sandarus, to ir nesiekiau, svarbu, kad akmeneliai neiskristu. Jam neleidzia atsidaryti tas kabliukas pakabiklis , kazkiek dar fiksuoja rankeneles kilputes sonuose ax.gif

Man taip norisi tikra filigrano technika padirbeti, taciau truksta supratimo. Kiek ziuriu filmukus, tai matau, kad kartais naudoja kazkokia lipnia juostele detalems prilipdyti, bet neturiu supratimo, kas tai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 28 gruodžio 2011 - 21:57
Matai, kaip visu skoniai skirtingi, as nemestu augaliniu motyvu, man reikia geometrijos, abstrakcijos, bet naca tavo darbai kazkaip auksini viduri laiko biggrin.gif ir natura ir nepersaldi ir ta gele vaizdo negadina, gana naturaliai ji ten ziuris ir naciskai atrodo lotuliukas.gif sitas labai fainas pakabukas thumbup.gif , matai kartais uzsakymai stumia tave i kampa, paverki, padejuoji ir fainas darbas iseina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 12 28, 21:54)
Aciu ax.gif  man abstrakcios formos mintyse nesidelioja. Esu gamtos fane, tai man visur grazu gamtos vaizdavimas rolleyes.gif

Jis nera visai sandarus, to ir nesiekiau, svarbu, kad akmeneliai neiskristu. Jam neleidzia atsidaryti tas kabliukas pakabiklis , kazkiek dar fiksuoja rankeneles kilputes sonuose  ax.gif

Man taip norisi tikra filigrano technika padirbeti, taciau truksta supratimo. Kiek ziuriu filmukus, tai matau, kad kartais naudoja kazkokia lipnia juostele detalems prilipdyti, bet neturiu supratimo, kas tai doh.gif

Aš irgi skaitinėju žiūrinėju apie filigraną. Bet niekur nemačiau, kad naudotų kokią nors juostelę. g.gif Gal turi kokią nuorodą? Galvoju pabandyt kada ką nors suraityt, bet tikram filigranui reikia plokščios vielos, o tam reikia valcų...
Neseniai bandžiau kažką panašaus iš apvalios vielos, pabandysiu nufotkint ir parodyt. smile.gif
Atsakyti