Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Laukiam labai knygos. friends.gif
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2011 12 31, 00:50)

Tai uzsakove dabar patenkinta, kad liko tik menka dalis to ka galejo tureti?  rolleyes.gif

Norejau paklausti... ka veriat i grandinele- šilką?

Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 12 30, 22:28)

Svarbiausia, kad as prie saves kimbu  rolleyes.gif

biggrin.gif Matai mano avatara? Va taip va bus tau viena karta nuo musu uz saves nevertinima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 03 sausio 2012 - 16:04
QUOTE(burbanti @ 2012 01 03, 15:59)

biggrin.gif Matai mano avatara? Va taip va bus tau viena karta nuo musu uz saves nevertinima  biggrin.gif

Na juk negalima pamirsti savikritikos ax.gif

Kaip suprast- silka?

Bjauruska, ir as noreciau knygos ax.gif
Atsakyti
Nu ziurek- rutuliukai ir lazdeles (taip jas pavadinkim) suvertos ant kazko. Sidabras nera tiek lankstus, kad grandinele graziai ''stovetu'' g.gif
Atsakyti
Ai supratau. Manau, kad geriausia silkas arba valas (gali buti zvejybinis, tik reikia pries tai patikriti, ar nesitraukia karstame vandenyje). Troselio as nedeciau, nes jis deformuojasi, o tai juk ilgaamzis daiktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 01 03, 16:59)
Laukiam labai knygos.  friends.gif
Papildyta:

biggrin.gif Matai mano avatara? Va taip va bus tau viena karta nuo musu uz saves nevertinima  biggrin.gif

Na ji sakė, kad eis dabar pirkti grandinėlės. Tai pamatys kiek jai grandinėlė kainuos. Juk dabar sidabro gramas(gaminio) kainuoja nuo 30 iki 50lt
Aš veriu ant zilkos, perku specialią iš parduotuvės,jų yra įvairių storių ir lankstumu. Šilkas-guma panešiojant pradeda trukinėti
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2012 01 04, 11:35)
Šilkas-guma panešiojant pradeda trukinėti

Nezinojau. Turiu špūlę šilkiniu siulu, tevelis su jais tinklus taisydavo, siulams nemaziau 30 metu -kaip nauji. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 12 30, 23:50)
Aš kaip tik pabandžiau filigraną, gal tik šiek tiek panašu. Norėčiau ir aš nuorodu, kad kas idėtu pažiūrėti.

Oho, kokios plonybės. Kaip tu jų nesudegini? Man sudėtingiausia su tom plonom vielutėm, tai kad jos labai greit įkaista. Atrodo tik sekundę užsižiopsai ir perdega. doh.gif

Bjauruska, ir aš norėsiu tos knygos. Gal kaip nors įkirsiu rusiškai.

Pasirodysiu ir aš savo paskutinę fantaziją.
user posted image
Pakabukas su drakono žvynu by Hidargy, on Flickr
Kai jau padariau ir užvadinau, tai tik tada susigriebiau, kad 2012 - drakono metai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai įdomus darbas, o ir pavadinimas labai tinkamas ir pačiam kūriniui, ir metams biggrin.gif
Atsakyti
Niekaip iki namu nedavaziuoju doh.gif Bandysiu siandien nusigauti ir paziureti ar tikrai ta knyga butent apie filigre...
Atsakyti
Hydargi, nu labai laaabaai thumbup.gif

Dita, silkinis siulas, ne ta silikonine gumyte. Jis lyg patvarus g.gif

Nu nieko sau gaminio kainos, fantastines doh.gif As visai jose nesigaudau, juk niekas niekur neraso blush2.gif Nu bet turiu pasakyti, kad Etsyje jos tikrai ne tokios dideles dazniausiai g.gif Ir cia kaina ne tokia jau didele. Nors nezinau as tu subtilybiu doh.gif

http://alegra.lt/cat...?id_category=57
Atsakyti
ilja, naca, ačiū. 4u.gif
Aš irgi girdėjau, kad šilkinis siūlas labiausiai tinka vėrimui. Nes tiek valas, tiek troselis per laiką nusilanksto ir nulūžta.
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2012 01 04, 14:19)

Pasirodysiu ir aš savo paskutinę fantaziją.

Tikrai labai graziai ireminai ta zvyna thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2012 01 04, 15:19)

Nu nieko sau gaminio kainos, fantastines doh.gif

O todel, kad zmones supranta, jog tai ne tik kad nepakartojami kuriniai, bet prie ju prasedima tiek pat, kiek prasedi buhalteres prie popieriu ir visi kiti mirtingieji dirbantys ir gaunantys atlyginima uz savo darba. O mes bijom paskaiciuoti darbo valandas ir jas ikainuoti taip ,kaip ikainuojamas bet koks normalus darbas. Bailes biggrin.gif
Atsakyti