Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2012 02 21, 22:32)
o kiek ta krosnele kainuoja

tokių pečiukų yra pirkti ir lietuvoje. Jie maždaug kainuoja apie 600lt
Atsakyti
O as taip pagalvojau -jei stikla islydyti ,o paskui ideti i silta dujine, kad atsaltu is leto ?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 02 22, 10:22)
O as taip pagalvojau -jei stikla islydyti ,o paskui ideti i silta dujine, kad atsaltu is leto ?

ir man toks klausimas galvoje sukosi, bet kazin g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 02 22, 04:22)

g.gif geras klausimas biggrin.gif ziurint ka darai, dydis ir koks stklas, bet jei deti i max orkaites temp ir po trupui eiti zemyn, tikriausiai geriau negu nieko g.gif va cia sako, kad apie 500C, nu tai beveik orkaites temp.
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2012 02 22, 04:08)
tokių pečiukų yra pirkti ir lietuvoje. Jie maždaug kainuoja apie 600lt

nu tada dar pigiau , nei toje nuorodoje buvo
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 02 22, 17:21)
g.gif geras klausimas biggrin.gif ziurint ka darai, dydis ir koks stklas, bet jei deti i max orkaites temp ir po trupui eiti zemyn,  tikriausiai geriau negu nieko g.gif va cia sako, kad apie 500C, nu tai beveik orkaites temp.

Tai, kad naminių orkaičių temperatūra iki 250C g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2012 02 22, 14:02)
Tai, kad naminių orkaičių temperatūra iki 250C  g.gif

doh.gif tiksliai, as forengeitais skaicius pagalvojau rolleyes.gif reiskia netinka schmoll.gif nes gi stiklas minkstinamas min 700C temp, o paskui mazinama.
Atsakyti
na a vistiek prie to stiklo nagus prikisiu biggrin.gif Na bet zinoma su sh... ka nors daryti nesinores schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 02 22, 15:14)
na a vistiek prie to stiklo nagus prikisiu  biggrin.gif  Na bet zinoma su sh... ka nors daryti nesinores  schmoll.gif

lotuliukas.gif o tu paprasyk pora pamokeliu pas ta stiklininke, kur karoliukus perki biggrin.gif pamatysi procesa, lengviau suprasi, kai ir ko reikia g.gif
Atsakyti
tai kad ji toli nuo manes ax.gif O ir vistiek rimtai neuzsiimsiu, nes jau perdaug ivairoves bus doh.gif

Nors dabar tai kazkoks nuopolis man, nebesinori daryti, norisi kazkokiu naujoviu, o galva tuscia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 02 22, 15:46)
tai kad ji toli nuo manes  ax.gif  O ir vistiek rimtai neuzsiimsiu, nes jau perdaug ivairoves bus doh.gif

Nors dabar tai kazkoks nuopolis man, nebesinori daryti, norisi kazkokiu naujoviu, o galva tuscia  blush2.gif

isigyk suni, oi kiek ivairoves lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiekviena minute branginsi lotuliukas.gif
o jei rimtai, daug gi stiklininku juvelyrika daro, pas ta , kur pagrindus mokiausi irgi stiklu uzsiiminejo mirksiukas.gif
cia mano ideja su ziedu 4 viename (ketvirto dar nesugalvojau biggrin.gif ) kolkas viskas molyje, laikysiu kumscius, kad isdektu gerai lotuliukas.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
ziit, man tavo idėja apie žiedą su keičiamomis galvutėmis jėgiška thumbup.gif
Atsakyti