vis dar negaliu atsitoketi!
  vis dar negaliu atsitoketi!   

) Jokių budų nekeiskite pinigų oro uoste! Viešbuty irgi žemas kursas. Mieste banke(!) duoda už 1 eurą 1. 92 levo.
 ) Jokių budų nekeiskite pinigų oro uoste! Viešbuty irgi žemas kursas. Mieste banke(!) duoda už 1 eurą 1. 92 levo.

norim per visa kranta pervaziuot
 norim per visa kranta pervaziuot  ir i graikija uzsukt....o ar imanoma bulgarijoj rast prie juros pas kokius zmones nuomotis kambari su patogumais?mes ana vasara taip kroatijoj nuomavom.....
 ir i graikija uzsukt....o ar imanoma bulgarijoj rast prie juros pas kokius zmones nuomotis kambari su patogumais?mes ana vasara taip kroatijoj nuomavom.....

Tik reikia pasiskaičiuot, kiek išleisi, ir nuimt per vieną kartą, o beto, kai kur ima atsiskaitymui korteles
 Tik reikia pasiskaičiuot, kiek išleisi, ir nuimt per vieną kartą, o beto, kai kur ima atsiskaitymui korteles  Be to, keičiant banke, kai kur, ypač kur geresnis kursas, ima aptarnavimo mokestį... žodžiu, dėl mini ekonomijos per daug triukšmo mano galva
 Be to, keičiant banke, kai kur, ypač kur geresnis kursas, ima aptarnavimo mokestį... žodžiu, dėl mini ekonomijos per daug triukšmo mano galva  

Tik reikia pasiskaičiuot, kiek išleisi, ir nuimt per vieną kartą, o beto, kai kur ima atsiskaitymui korteles
 Tik reikia pasiskaičiuot, kiek išleisi, ir nuimt per vieną kartą, o beto, kai kur ima atsiskaitymui korteles  Be to, keičiant banke, kai kur, ypač kur geresnis kursas, ima aptarnavimo mokestį... žodžiu, dėl mini ekonomijos per daug triukšmo mano galva
 Be to, keičiant banke, kai kur, ypač kur geresnis kursas, ima aptarnavimo mokestį... žodžiu, dėl mini ekonomijos per daug triukšmo mano galva 
 is bankomato apsimoka imt is karto didesne suma,o ne po kokiu 100 litu, nes uz kiekviena nuemima 10 litu
 is bankomato apsimoka imt is karto didesne suma,o ne po kokiu 100 litu, nes uz kiekviena nuemima 10 litu  
  viesbutis super, maistas super, baseinai super (mineralinis vanduo be jokiu chlorkiu), personalas
 viesbutis super, maistas super, baseinai super (mineralinis vanduo be jokiu chlorkiu), personalas  zodziu atostogos super...tik su kambariu tvarkimu nelabai kazkaip
 zodziu atostogos super...tik su kambariu tvarkimu nelabai kazkaip  aisku pats kurortas yra gana triuksmingas, nelabai tinkamas seimom su vaikuciais
 aisku pats kurortas yra gana triuksmingas, nelabai tinkamas seimom su vaikuciais  
  as isdurneciau su tokiu nuolat "klykianciu turistu"
 as isdurneciau su tokiu nuolat "klykianciu turistu"  
   :lotuliukas:nesivezciau dar tokiu maziuko
  :lotuliukas:nesivezciau dar tokiu maziuko  

as ipratus su tuo turistu jau ,bet patikek,mano kantrybe irgi ne gelezine
        as ipratus su tuo turistu jau ,bet patikek,mano kantrybe irgi ne gelezine   na ieskojom vietos ,kur galetumem su tokiu mazium pailset,agenturoje sake ,kad cia bus tik tik,bet kazkaip butu buve geriau ramesne vieta,nors tikrai viesbutis buvo labai geras
  na ieskojom vietos ,kur galetumem su tokiu mazium pailset,agenturoje sake ,kad cia bus tik tik,bet kazkaip butu buve geriau ramesne vieta,nors tikrai viesbutis buvo labai geras  o tas vaikas babulios islepintas,imsis dabar grieztu priemoniu auklejimo
       o tas vaikas babulios islepintas,imsis dabar grieztu priemoniu auklejimo  

tik viena ji ir temaciau bliaunanti
 tik viena ji ir temaciau bliaunanti  
  tik t promenada ju tai aisku,kad atsibosta ant 3 dienos, gariunai...
 tik t promenada ju tai aisku,kad atsibosta ant 3 dienos, gariunai...

viesbutis labai fainas, labai skanus ir ivairus maistas, paslaugus personalas...oras super, pats tas, diena aisku karsta,o vakare tai su megztukais vaikstom
 viesbutis labai fainas, labai skanus ir ivairus maistas, paslaugus personalas...oras super, pats tas, diena aisku karsta,o vakare tai su megztukais vaikstom  zodziu, atostogos liuks
 zodziu, atostogos liuks 
 Ir mes ruosemes.l
 Ir mes ruosemes.l